Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)
Raspunsuri - Pagina 5
Mayane spune:

HAI RELUSHA!!! 

HAI GABIU!!! 

HAI MIHATP!!! 

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
madalina_m spune:

HAIDE GABIU!!!
HAIDE MIHATP!!!

37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina_m Mai, voi transpirati? Eu nu mai pot! De obicei sunt friguroasa si nu transpir aproape de loc, nici macar cand mergeam la sala. Acum e teroare. As deschide toate geamurile. Noroc ca nu e vara! 37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica |
de la sarcina transpiri..ai grija sa nu racesti
asa pateam si eu..sotu cu plapuma in cap si eu muream..nu aveam aer
acum e invers..toata ziua imi e frig si controlez centrala daca mai merge.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
madalina_m spune:
NOAPTE BUNA, DRAGUTELOR!
Maine dimineata iar fac pipi in borcan. M-am specializat, ca in ultimele 2 sapt e a treia oara cand incerc sa fac si eu o analiza de urina. Acum 2 sapt cand m-am dus mi-au spus ca e inchis laboratorul pana dupa sarbatori, sambata am fost iar si nu aveau program decat luni-vineri
. Maine poate imi spun ca nu mai analize cu trimitere ca ii strang de gat.
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
vasilasanita spune:
toate fetele dorm numai eu nu mai am somn
sapt 39 cu
Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
babyleeks spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita toate fetele dorm numai eu nu mai am somn sapt 39 cu Stefan Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
Nu esti singura care nu are somn

aa si madalina....eu fac pipi in borcanel 1 data la 2 zile...asa ca
inteleg...si in plus 1 data pe saptamana analize la sange...deja venele mele sunt faramite...si maine e zi de intepat+borcanel+monitorizat bebe 30min....iar imi petrec ziua in spital....offfff asa m am saturat

...sincer cred ca am intrat in depresie...una groaznica chiar 
36 +
Kevin Claudiu DanielAMR : 27 de zile pana la marea intalnire

RaluKara spune:
madalina, cum stai cu tensiunea? ca eu cand lesinam de cald imi crestea tensiunea la 16 cu 10. asa ca am ajuns sa ma sperii de momentele astea de calduri. nu stiu sigur daca asa e la toata lumea sau sunt eu mai ciudata dar ca masura de precautie mi-as lua o tensiune.
si sper sa fie doar cald, nu si tensiune
babyleeks, dar de ce atat de multe anlize? poate ai mai povestit dar eu am neuronii in revizie...
Raluca
38+ cu
Maia
monika_bt spune:
Buna dimineata, fetele!!!
O mare
de la mine pentru voi!!!
In primul si-n primul rand o felicit pe SIMO...

Simona, LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI TOT CEEA CE-TI DORESTI TU!!! SA-TI DEA DUMNEZEU PE MASURA SUFLETULUI TAU!!! TE PUPACESC SI-TI UREZ PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE DRAGII TAI!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
33s+
catal_ina10 spune:
Neata!
Dorm mult fetele azi
!
Cafea si cacao cu lapte si frisca pentru toata lumea
!
Si acum motate:

Hai Gabiu! Hai Relusha! Hai Mihaitp!

Shines, ce tare esti cu organizarea! Bravo
!
Sherbi, frumoasa familie, felicitari!
Despre diabetul gestational: din cate stiu eu nu are legatura cu cate dulciuri mananaci, este asa cum spune si Doloress, cam fara simptome evidente. In afara de ceea ce a zis ea, la diabetul gestational este posibil sa ai mai mult lichid amniotic decat normal. Mie mi-a iesit asa la o ecografie, si medicul mi-a recomandat testul de toleranta la glucoza. Dar cred ca mi l-ar fi recomandat oricum, pentru ca, pentru unii medici, este un test standard in saptamana 28.
Mayane, nu sunt medic, dar am citit cate ceva despre diabetul gestational, in plus am facut si hemoglobina glicozilata. Cauta si tu pe net (in enlgleza este glycated sau glycosylated hemoglobin) sa vezi despre ce este vorba. Din cate am inteles eu, testul de toleranta la glucoza este relevant pentru diabetul gestational, hemoglobina glicozilata iti spune doar cum a fost tinuta in frau glicemia. Eu, tinand regim, am hemoglobina glicozilata buna, dar am diabet gestational. Sigur, cineva se poate gandi ca, daca ai avut diabet gestational in ultimele doua luni si nu ai tinut regim, hemoglobina glicozilata va fi peste normal. Dar mi se pare cam pe ocolite si oricum prea tarziu sa afli ca ai diabet gestational.
38+ cu
Sara Maria
Shines spune:
Neata!!
Multumesc Monica..iti intorc cu drag urarile

Sa aveti o zi frumoasa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei