MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

BRANDUSIKO incearca sa storci cateva picaturi de zeama de lamaie in apa..e revigoranta si mai placuta la

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani multam de grija..stiu lucrurile astea ca apa e buna pentru organism nu numai pentru slabit...da nu pot bea...daca beau prea multa imi vine sa vomit..o iau incetu cu incetu
primele 2 sapt incerc cu 1l/zi dupa trec la 1,5..in speranta ca o sa rezist(marele meu noroc e ca trebe sa beau numai 8 pahare)

maya tu vrei sa ma bagi in clubul fotomodelelor care beau apa plata cu lamaie??..mno incerc s-o beau asa pe "sec" sa imi obisnuiesc stomacu cu asa cantitate..si dupa mai adaug diverse...ca mi-i ca de la apa o sa ma doare , daca mai pun si lamaie...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninha asa e , alacul nu se combina cu susanul

maya erai exemplul nostru pozitiv.... te rog sa nu ne dezamagesti ... pusi , hai ca poti in continuare sa fi cuminte inclusiv seara .
vezi ca fructele contin fructoza .... si nu trebuie sa mancam prea multe, ia spune sincer cate ai papat ???

vali "ce inseamna am mancat pentru ca miroseau bine?" .... nu inteleg, nu vreau sa mai aud asa ceva ... vrei sau nu vrei sa slabesti ??? ia la tine sa ai conforme in poseta ca sa nu ai motiv sa intrii in nepermise .
rugute-as cum vine aia tocanita de ardei copti cu ceapa??

puisorule pusi dar e mai bine sa mancam maioneza si smantana la mentinere nu la slabit ... eu nu slabesc veci mancand smantana si maioneza

alexa eu as pune pe acele pastai de fasole putin usturoi , frunze de patrunjel tocate si iaurt degresat , sau ulei de masline si putina zeama de lamaie ... ia incearca sa vezi ce bun e
si de morcov nu te stresa chiar asa de tare ... mai pericol e maioneza si smantana

ellinia sfecla rosie are ig ul mare, ar trebui evitata in prima faza , in rest e ok meniul ,pusi

va pup pe toate ... sa fiti cuminti si conforme pana la culcare ... da ???

andanii

Mergi la inceput

cge bine ca ne-ai spus despre Diana , si ma bucur pentru ca ne scrii zilnic doua, trei vorbe ... multumesc
Diana felicitarile mele pentru reusita

andanii

Mergi la inceput

maya da , si eu mai pun lamaie in apa , e mult mai buna , are doar un iz de lamaie ... imi place mult incearca brandusik

andanii

Mergi la inceput

hahahiihii ma faci sa rosesc ANDANNII.... inca n-am ce marturisi,ca doar la 17 iau cina din fructe...sau chiar mai repede cred,ca e sedinta pe scara la 17 ...si stiu ca monti zice ca doar 1-2 fructe in F1
da' mie nu-mi ajung..sunt dependenta de fructe

si io is curioasa de tocanita de ceapa VALI ..nu ne zici mai multe?
sa va zic ce am in plan pt. zilele urmatoare..un fel de placinta din aluat de asta de paine jumi-juma,cu varza si cu branza ,coapte la cuptor..ce ziceti suna sau nu suna monti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana, e de fapt tocanita de ceapa cu salata de ardei copti langa ea!Nu impreunaCat despre baton, imi fac mea culpa!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya_m
zilele urmatoare..un fel de placinta din aluat de asta de paine jumi-juma,cu varza si cu branza ,coapte la cuptor..ce ziceti suna sau nu suna monti?

mey maya sigur nu ai nev sa bey apa plata cu lamaie vb parca deshidratata este monti dupa cum suna...da ai curajul sa amesteci brinza cu varza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, fetele!
Tocmai croiam un spanac cu lapte si unt, cand m-a lovit intrebarea : Cu ce sa-l mananc? ca cu paine n-am voie ce ma fac? voi cu ce-l mancati, ca am uitat?
nu vreau sa-l combin cu ou, nici cu carne, ca e impotriva principiilor mele. deci probabil ca numai cu branza. hmmm, nu prea suna bine...
poate totusi am sa-l mananc cu vitastar, desi nu m-am lamurit de IG-ul ei inca.
Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

Citat:
citat din mesajul lui maya_m
zilele urmatoare..un fel de placinta din aluat de asta de paine jumi-juma,cu varza si cu branza ,coapte la cuptor..ce ziceti suna sau nu suna monti?

mey maya sigur nu ai nev sa bey apa plata cu lamaie vb parca deshidratata este monti dupa cum suna...da ai curajul sa amesteci brinza cu varza???

mai BRANDUSIKO io cred ca tu ai incurcat sticlele cu lichid de hidratare ..sau nu m-am exprimat io prea bine...as face unele cu branza unele cu varza..nu combinatia varza-branza....si daca mi-o adus aminte VALI de ceapa...as incerca si cu ceapa calita cum facea bunica mea acum un secol cand eram io ...de atunci nici n-am mai mancat..doamne bune mai erau
VALI si tot n-ai zis cum e tocanita de ceapa..sau e vreo reteta secreta

Mergi la inceput