MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Child, alacul are un IG 65 (45 daca e integral) si nu trebuie mancat, mai ales cu grasimi (cum e susanul, de ex.)

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

andani mi-am impus sa beau si atat!!!
de oicei nu pun gura pe lichide, decat dimi o cana de lapte, si una de ceai (imprastiata pe toata ziua) si toata dupa nu beau nik..nu-mi e sete..ma rog mananc si multe fructe de obicei..dar in rest nimic...si stiu ca nu e bine da am pus picioru in prag si macar 1l de apa ma oblig se beu

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mi-e pofta de paine cu magiun ... Sigur am prin camara pe la tara, numai ca trebuie sa fie fara zahar.
Eu tin minte ca-mi faceam niste turte/clatite din fulgi de ovaz dar nu mai tin minte reteta ... Stiu ca faceam spume din ciocolata din cea cu 80 la suta. Mi-e ciuda ca n-am pastrat vreun caiet ceva cu retetele incercate si care mi-au iesit, ca sa multe retete sunt pe net.
Azi am mancat dimineata orez brun cu ciuperci si sfecla rosie coapta cu otet balsamic. Am mancat ca sparta, chit ca era 7 ceasul. La pranz, la serviciu am avut acelasi meniu, cu cafea si un mar acum vreo doua ore. Diseara am pulpe de pui fierte.
Pe maine as incerca la pranz o omleta cu branza si marar, facuta la teflon, si mai vad eu ce.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Tocmai am mancat fetelor de pranz:
Piept de pui la gratar cu salata de varza, a avut si cateva fasii de morcovi dar nu cred ca e asa de grav, iar acum mai mananc niste masline,nu prea m-am saturat.La cina chiar nu stiu as face niste fasole pastai cu usturoi si pui, dar sa vedem ce vrea si sotul.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Fetele pot sa fac diseara fasole pastai cu maioneza(putina), usturoi si smantana?E conform Monti maioneza si smantana?

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alexa, e conforma combinatia, mananca linistita.

Ellinia, si eu ii fac la fiica-mea( ca mie nu prea imi plac) clatite cu fulgi de ovaz, branza de vaci degresata, caise uscate, albus de ou si lapte degresat, fructoza.

Child, o fac cu totul la masina. Reteta e numarul 4 parca, si o respect doar ca nu pun faina alba. De obicei o urmaresc ca poate mai trebuie u8n pic de apa in plus.

Nu mai am timp sa va scriu, dar va pup pe toate fara exceptii

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu am fost la scoala, am avut de predat niste proiecte, am venit la servici, m-am apucat de treaba si stau pana la 7
Am mancat o portocala dimineata, pe la 12 a cum[parat o colega batoane cu mac si am mancat si eu jumate ca miroseau superapoi 2 patratele de cioco, mai am un ardei si jumatate de castravete la mine.Diseara imi fac tocanita de ceapa cu ardei copti!
Gata, ma duc la munca, spor!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

''ceau'' fetele?

pana la ora asta am fost cuminte foc..dar nu vreau sa ma imbat cu apa rece pt. ca in fiecare zi sunt cumintica pana seara, cand ne adunam toti acasa..si atunci dau cu bata in balta intr-un maaare fel...
AZI [list]
  • MD-omleta [2 oo] cu capia
  • P-iahnie de fasole- buna de te lingi pe degete
  • C-portocale si kiwi..fara numar..glumesc ofcourse..am sa le numar da' nu va spui cate ca o sa va socati prea tare

EDIT-nu ninge la noi doar la mine da' nu stiu de ce..ignorati va rog fulgusorul
    ..multumesc

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bradusik foarte bine draga mea , sa bei cat mai multa apa ... nutritionistii spun ca trebuie sa bem cate un pahar de apa de 240 ml pentru fiercare 9 kg din corpul nostru ... deci pentru o persoana care cantareste 90kg trebuie sa bea 10 pahare de apa pe zi minim.
    si inca ceva ... tot nutritionistii spun ca ceaiul si cafeaua nu intra in cei 2, 3 litri de lichide care trebuie consumate zilnic . Ceaiul si cafeaua se elimina in cca 20 min din momentul in care le-am baut ... apa e apa si e vitala in procesul de slabire.

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, ma bucur ca te tii de cuvant si scrii la subiect.

Si sa o laud Diana a slabit mult anul trecut cu Monti si gimnastica chiar daca nu a scris la subiect in conditiile in care si alapteaza.

Meniul meu de azi e identic cu cel de ieri.

Sa vedem cand apuc sa gatesc.si sa va povestesc.

Andanii, multumim de atentionarea cu apa. Nici eu nu beau suficienta.

O zi buna si conforma,

Cristina,
    mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput