MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 9
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninha Ceau, fetele! Tocmai croiam un spanac cu lapte si unt, cand m-a lovit intrebarea : Cu ce sa-l mananc? ca cu paine n-am voie ce ma fac? voi cu ce-l mancati, ca am uitat? nu vreau sa-l combin cu ou, nici cu carne, ca e impotriva principiilor mele. deci probabil ca numai cu branza. hmmm, nu prea suna bine... poate totusi am sa-l mananc cu vitastar, desi nu m-am lamurit de IG-ul ei inca. Ninha, mami lu' Mirci Don't ever get used to the world around you. |
incearca -l gol
merge mai ales ca e si cam tarzior deja..acusica iau biciu la tine
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya le-oi fi incurcat (ca am umplut sticla si am mai beut inca juma de litru) da nici tu nu ai explicat..o necunoscatoare ca mine intra usor in deraiaj
iar azi..nush cine mananca fara numar fructe maya cred ca te bat la cantitate..salata de fructe: mar, portocala, banana verde, para, kiwi, felie de ananas, 5 mure , si vreo 3 linguri de afine..am luat 2 linguri si deja is satula dupa cata apa am beut azi
cred ca de acu o sa ma limitez la 5 fructe ca parca ma vad ca nu dau nik jos la cate balotez, desi sincera sa fiu nush de ce cand mananc dulce seara dorm bine(de exemplu mi se intampla as amai ales la banana)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa1986 Buna dimineata, Fetele eu am o problema nu prea pot sa mananc dimineata dar ma fortez.Ieri cand am ajuns acasa pe la vreo 3 am mancat doua mere(mi-era foame).Pe la 18:30 ciorbita de oase afumate, pe la vreo 21 o banana.Meniul de azi: 8:00 Omleta cu ciuperci dintr-un ou.Abia am mancat din ea, dar maine imi fac un ceai cu paine prajita si gem dietetic :), abia astept.Am sa vin mai tarziu cu completari pentru ca nu stiu care este meniul de la cantina pentru azi.Va puuup si sunteti toate niste dragute si slabute D-zeu ne iubeste!!! |
Nu mai manca seara dupa sapte nimic, cina un pic mai devreme, pana in sase, pana a doua zi dimineata eu am soareci in burta :)
Diana2007 spune:
CGE, mulumesc de reclama dar de reusita ta stiu fetele ? Datorita slabitului tau cu Monti, sotul s-a lasat de fumat ? Asta da realizare !
Eu o sa am ceva de lucrat cu kg puse de sarbatori, 3 la numar, inainte sa le atac pe cele 7 restante pana la greutatea dinaintea sarcinii.
Si la mine nu merge cu gustari in loc de mese, fructele imi fac o pofta de mancare nebuna, trebuie tot timpul sa am mancare conforma la indemana.
Chiar si asa, snack-urile sotului imi fac cu ochiul, ieri si azi am rezistat eroic la niste biscuiti cu crema
Maine o sa fiu plecata toata ziua, gradi, esteticiana, scoala, sper sa-mi ajunga pachetul de acasa pentru toata ziua, saptamana trecuta am depasit "bugetul" la mancare si mi-am mai cumparat doua sandwichuri cu pita si ... nu mai zic cu ce ca nu e conform, dar e bun (pui cu cranberries si maioneza ati mancat ? )
cge spune:
Diana,
Eu de fapt intrasem sa ma laud ca au castigat si Anca si Victor diplome cu pachetelul cel mai sanatos la scoala!
Deh, ei nu stiu ca exista si alte fel de paste decat cele integrale, alt fel de orez decat cel basmati integral etc
Si s-au dat numai 4 diplome in toata clasa !!
Ce face regimul din mancarea in familie!
Pe maine,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ellinia spune:
Andanii, sa stii ca eu uitasem de sfacla rosie ca nu e permisa .. Citind ce ai scris tu am realizat. Pacat, ca imi place tare mult!
Azi am mancat lapte cu fulgi de ovaz, am baut cafea. Pe la 10,11 am sa mananc ori un mar ori o mandarina, la pranz chiftelute din carne de vita, la cuptor, am si sfecla rosie la mine da' mai mai gandesc daca o mananc sau nu . Diseara, inainte de merge acasa un iaurt slab si acasa taitei integrali cu suc de rosii facut de mine. Si cam atat.
Intrebare: ce pot face cu niste naut fiert? E din acela de la Sano Vita, boabe. Nu cred ca am mancat vreodata naut, l-am gasit in dulap si am zis sa-l folosesc, altfel pe acolo expira .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
andanii spune:
ellinia bine ca ti-ai adus aminte de sfecla, eu spun sa o lasi deoparte azi, las ca mananci la mentinere , te pup
Din naut poti sa faci pireu , il pui in blander dupa ce a fiert , adaugi putin lapte, unt , sare , nuscoara si e super bun , sau mai poti sa faci salata cu el ... cu ceapa , frunze patrunjel, un iaurt , sau diverse combinatii care-ti plac (inclusiv cu carne slaba )
Eu in perioada de slabire nu slabesc deloc atunci cand mananc boabele gen fasole, naut, linte, mazare uscata .... la mentinere pentru mine sunt ok.
Sunt doamne care slabesc mancandu-le , trebuie sa vezi cum functioneaza la tine
vali am inteles, dar totusi cum se face ceapa aia ??????
cge felicitarile mele pentru mancatul sanatos in familie , asa ar trebui sa manance toata lumea nu stiam de reusita cu lasatul de fumat a sotului ... nu ne povestesti si noua ???
Diana esti o doamna ambitioasa , o sa le dai tu jos rapid pe cele trei acumulate acuma si pe cele sapte restante ... multa bafta si ramai cat mai mult alaturi de noi
brandusik stai linistita ca si eu am inteles ca o sa combine varza cu branza
maya cred ca cele cu varza sunt ok, si cele cu branza daca pui branza degresata sau urda ar fi perfect
ninha poti manca spanacul gol .. dar de ce nu il mananci cu carnita fiarta , sau ou ... sau nu mananci ou seara nu ????
va pup pe toate , o zi buna va doresc si spor in toate
andanii
alexa1986 spune:
Buna dimineata,
Diana eu nu pot sa mananc asa de devreme, pentru ca ajung acasa la 17:30, pana mai strang prin casa, pana pregatesc mancarica dureaza....Asa ca ajung sa mananc pe la 19:00-19:30.
Aseara nu am mai mancat fasole pastai, am mancat asa(cred ca o sa va ingroziti )
Salata de varza murata cu ulei si piper,
Varza calita (vreo 4 guri),
Doua oua fierte cu putina branza de capra.Sper ca nu am zbarcit-o prea rau dar am fost in vizita si am infulecat si eu ce mi s-a parut conform la ora aia, numai sa nu imi fie foame.Meniul de azi:
MD: Ceai de musetel neindulcit cu o felie neagra de paine prajita si gem dietetic.Revin cu detalii mai incolo.
D-zeu ne iubeste!!!
brindusik spune:
cge asta chiar reusita daca copiilor li s-o recunoscut de altii ca au o a mamica care le da mancare sanatoasa....supeeer...bravo...ce aveau in pachetel?
alexa si eu seara ingurgitez tot pe la 7-7.30. cand am slabit acu 3 ani cu monti 10kg in 3 luni, mancam si la 9.30 seara ca veneam tarziu acasa..cred ca cel mai mult conteaza ce mananci nu cand mananci