MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 16
andanii spune:
somleac super meniul tau , sarmalele-s monti ??? facute doar cu carne sau doar cu orez, legume ???
de ce nu poti gati pentru toata lumea la fel , eu niciodata nu am gatit diferit , la mine tot ce gatesc sa mi fie mie bine mananca toata lumea, nu comenteaza baietii mei niciodata, atat ca poate cateodata le mai fac lor pireu de cartofi sau cartofi fierti de care eu nu ma ating , sau mamaliga pentru ca stiu ca le place foarte mult, sau macaroane ... dar asta ffff rar , poate o singura data pe luna le fac sa nu spuna ca nu au mancat ... dar nici nu sesizeaza ... asa i-am obisnuit , cel putin de 7 ani incoace
ninha daaaa sunt cuminte foc , de pe 24 decembrie m-am cumintit .... sa vedem pe 24 ce va zice cantarul ... nu se mai putea, cifra 80 am jurat ca nu vreau sa o mai vad ... si cand am vazut-o dinou era sa lesin si am zis ... gata , de azi ... ghinion ca au fost sarbatorile dar macar asa am slabit nu m-am ingrasat in zilele alea sper
alexa , pranzul tau e foarte foarte bun azi
bradusik felicitari pentru apa cu lamaie, si eu am in fata o cana cu apa cu lamaie da am pus cam multa si ea asa de acraaaaaaa ... iui .... mi se face gura punga ... dar o birui eu pana cand plec de aici
maya cam putin , cam putin .... daca ai mancat asa putin la micul dejun , macar o gustare pana la pranz mai trebuia sa ai .... si micul dejun incearca sa-l faci mai consistent, acuma depinde si cat era de mare gogosarul si cata branza , ma refer la cantitate
va doresc o seara placuta , un we si mai placut ... sper sa reusesc sa intru si in we ... va pupiiii pe toate
andanii
cge spune:
Repede si eu meniul de azi:
md: 2 felii paine prajita cu gem conform + cafea;
gustare: 2 patratele cioco neagra
pranz: fasole verde cu un pic de carne de porc
iaurt
gustare: migdale
cina: nu stiu inca
Caut si eu idei de meniu ptr weekend si sapt viitoare.
Voi ce planuri aveti ?
O sa fac o supa cu galusti ptr copii si probabil pilaf cu carnea de pui. Si eu voi manca decat orezul din pilaf.
O zi si un weekend bun si conform,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
brindusik spune:
cge pai degaba mananci pilafu...nu are si grasime de la pui?
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
ANDANII ,gogosarul o fost mare si o intrat multa branza in el asa ca n-am simtit foame pana la pranz...cand am mancat un bol de supa...dupa care mi-o fost o fooooaaame de nedescris ...barbatumeu zice de supa asta ca e buna s-o mananci si-apoi sa te culci ..azi am inteles la ce se referea ...acum suplimentez cu cateva alune,ca nu resist pana la 17...
ai mei au cerut pizza pt, duminica ...deci pizza si ceva supa/ciorba pe langa da' inca nu sunt hotarata...ah si era sa uit ..fac si placintele cu varza pt. mine sa vad ce-a iesi....nu veniti cu ceva idei?
weekend placut va doresc
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
cge spune:
Atunci daca nu mananc nici orezul din pilaf ce mai ramane ? Glumesc
Atunci ce altceva sa fac cu carnea de pui din supa ?
Cristina,
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Atunci daca nu mananc nici orezul din pilaf ce mai ramane ? Glumesc Atunci ce altceva sa fac cu carnea de pui din supa ? |
poti manca doar carnea din pilaf
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Catalishka, eu pe parintii mei am reusit sa ii "sperii" cu niste analize proaste. Din nefericire au colesterolul si trigliceridele mari plus hepatocitoliza pe fond de steatoza hepatica( ficat gras). Asa ca au reduc consumul de carne, dar iarna e cam greu cu alternativele vegetale.Incerc sa ii obisnuiesc cu lintea, nautul, faina integrala.
Ninha, si eu cred la fel despre Danone. De curand am auzit ca in urma unui proces in State s-au retras reclamele de la Activia si Actimel ca fiind mincinoase. Adica nu fac nimic din ce zic, sunt doar lactate ordinare. Dar au bani de reclame
Brandusik, esti cuminte foc . Sa te tina cat mai mult
Andanii, Doamne ajuta sa vezi in 24 un cantar prietenos si fara 8 (sau cel mult un 78 )
Maya, fa reteta de minipizza de pe culinar http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7728/MINI-PIZZA-RAPIDE/. Sunt delicioase, se fac rapid si poti face aluatul din faina integrala(faza 2)
Cristina, foarte frumos meniul copiilor cu exceptia sucului. Cu carnea din supa am facut clatite din faina integrala umplute cu un amestec de legume mexicane si carne de pui maruntita http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/23881/Clatite-cu-pui-si-amestec-de-legume/. Le-am dat un pic la cuptor si le-am servit cu ketchup de casa fara zahar.
Pe maine mai am ciorba de fasole cu ciolan iar duminica fac sardine la cuptor cu garnitura de broccoli si ceva ciorba de legume.
Meniu azi:
MD: wassa,salam,masline
P:mancare de linte cu bucatele de carnat Alpin(cei de Brad)
C: mancare de pui cu naut si gogosari
Un weekend frumos si linistit
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
andanii spune:
cge pai eu spun asa , fierbe orezul separat de carne si apoi il combini pentru familie cu carne si pentru tine il lasi simplu si iti pui epste el bulion sau pasta de rosii , usturoi
maya da , si eu dupa ciorba si supa mi-e foame dupa o ora , mai ales daca are numai legume ..... e ca si cum n-as manca-o ... ei glumesc , nici chiar asa , dau cu apa si trece
suna bine placntele , sutn curioasa cum vor fi .... la meniuri pe sapt viitoare ma gandesc si va spun
puisorule suna bine meniul tau pe maine si cel de azi e super
ce e ala carnat de brad ???
doamne ajuta sa fie ok cu mine cantarul ca de nu ... am emotii de pe acuma , doamne-s plina de entuziasm si bucurie si daca ma deceptioneaza cred ca o sa mor , nu alta
brandusik cum stai cu apa ????? e buna cu lamaie sau nu e ???
andanii
cge spune:
Fetele, multumesc de idei pentru gatit.
Cristina,
brindusik spune:
multumesc admiratoarelor mele pentru incurajari ..beut apa..
pus si ieri da doar vreo cateva bucatele , dar mai mult de coaja...azi pus cam multe feliute si o iesit mai acruta da o mers...reusit sa beau 400ml de apa cu vitamine+ inca vreo 900ml apa cu lamaie is pe drumu cel bun cu apa
am fost azi o tura prin supermarket...bunatati peste bunatati...dar culmea nu mai salivam la ele..hm...ambitia mea cred ca si-o scos iara ghearele...dar maine ma duc iara sa-mi fac restu de cumparaturi
meniu meu azi
MD:lapte cu fulgi de ovaz
G: banan verde si para, si vreo 10g de cioco
P: ghiveci cu pui(ramasese o portie extrem de mica de asta am luat si banana la mine)
G:10g de cioco
C: o salata uriasa de fructe
si dupa cum spuneam...mandra posesoare a unei hidratari de aproape 1,5ml...autografele mai tarziu