MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

pfff...mi-or lasat gura apa mini pizza alea..ma intreb daca le-as face cu aluat de tarete cum ar ieri.....sau cu aluatul de la saratele monti(care erau dementiale)

iar clatitele alea..defapt is clatite cu salata beuf..nu prea me plac cum arata nush de ce..da e de inteles ca imi sta gandu la mini pizza alea

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bradusik felicitari pentru hidratare ... vezi ca se poate

revin maine dimi , nu mai pot de somn .... da nu puteam sa remarc apa brandusei

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ieri (joi) zi conforma, nu am luat de la cantina facultatii decat o salata incropita de mine acolo, mi s-a parut super (frunze de spanac, rosii, ardei, castraveti, ton, cubuletele de pui, un ou, o lingura de branza de vaci si pe deasupra seminte de floarea soarelui)
Asa ca i-am spus bye bye sandvisului meu cu maioneza, mi-am propus de fiecare data cand mai intru acolo sa merg numai cu fata spre barul cu salate, nu cumva sa ma tenteze si altceva

In rest, am mancat din ce am gatit marti. Nu reusesc inca sa respect cele trei mese principale, adica pe la un patru si ceva dupa amiaza, ma ia o foame ! Si rontzai, alune sau nuci, mai nou caise uscate (cred ca am citit pe undeva ca sunt ok pentru Monti, puteti sa-mi confirmati ?) si am gasit aici pe la alimentele indiene un fel de pufuleti de naut, pe punga scrie la ingrediente faina de naut, ulei de floarea soarelui, sare si un condiment de-al lor care e iuteeee, am balotat si niste din astia ca sa-mi potolesc foamea pana la cina.

Sport saptamana asta doar de doua ori la gym :(( nu reusesc sa ma motivez sa fac si acasa, desi am o groaza de programe pe CD. Asta e, mergem inainte !

Eu nu stiu cand o sa ma cantaresc, poate cand o sa ma simt usoara (desi chiar si atunci cantarul nu are aceeasi parere :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Diana draga suna bine salata de la cantina .
Ar fi bine sa respecti 5 mese pe zi , trei mese principale si doua gustari ... asta e idealul.
Mananci dimineata pe la 8
apoi gustare pe la 11
apoi pranzul pe la 13
o mica gustare pe la 16 si apoi cina 18
binenteles ca iti faci programul orar cum doresti .. dar ideea asta e , sa ai mesele principale si gustarile intre , nu rontaiala continua , adica intre pranz si cina sa nu gusti intruna . ( nu am spus ca asa faci , doar am dat exemplu ... si orele date sunt doar cum fac eu )
E ok nuci , migdale, seminte ... dar toate crude , nu prajite .
E ok smochine si caise dar cu moderatie (maxim 5 la o gustare)
Pufuletii par monti daca e numai faina de naut ulei si condimente ... adica fara faina normala.

Pup tare doamnele si domnisoarele .

Merg la treburi , curat, spalat, mancare ... revin si pe la voi ...


andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Hello girls

Schimbare de meniu. A mancat sotul aseara toata ciorba de fasole asa ca trebuie sa gatesc altceva. Ieri am luat din Kaufland scrumbie congelata. Daca aveti idei de gatit pt scrumbie astept inca doua ore

Dana,carnatii sunt de Brad( orasel in jud Hunedoara) iar firma se numeste Alpin. Sunt carnati fara E-uri si alte adaosuri( cel putin nu scrie pe eticheta) si au pe ei sigla cu "Fabricat in Romania"

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISOR lasa scrumbia deoparte ,suflecati manecile si treci la placintele........mi-au iesit bestiale..am facut cu varza,branza de oaie si magiun..reteta folosita e o combinatie-improvizatie intre mai multe aluauri gasite pe culinar da' mi-o iesit..nici mie nu-mi vine sa cred..deci
faina monti[50-50]-300 gr.
branza de vaci aproape 200 gr.-a mea o fost prea uscata si am mai pus 2-3 lingurite smantana grasa
50 gr.unt[doar atat am mai avut in casa la ora aia] plus ulei vreo 150 gr.
si putina apa..am turnat direct din sticla deci nu stiu cat sa zic..pana am reuist sa framant un aluat nu prea tare da' nici prea moale..v-am lamurit nu?

am mai pus sare piper si drojdie
am framantat un biloi si l-am lasat la dospit vreo ora
iese un aluat suuuuper pufos
am intins o foaie cat am putut io de subire pe masa infainata
cu doua cani-una de la iacobs si una mai mare de la milka am decupat cercuri pe care le-am mai subtiat cu mainile
pe cercul mic am pus umplutura ,iar cu cercul mare am acoperit movilitele..am presat cu degetele marginile ...au iesit ca niste farfurii zburatoare,ca palarioarele cu boruri

nu-mi vine sa cred ca in sfarsit imi iese si mie un aluat monti exact asa cum vedeam la altele
musai sa le incercati fetelor altfel nu stiti ce pierdeti
sunt bestiale


am uitats a zic ca le-am copt la cuptor..si ca le-am intepat asa mumos cu furculita ca nu cumva sa explodeze
de-ati stii ce-i plac piticului meu alea cu magiun


NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya,tocmai am executat pandispanul Rodica ca de nu, deja eram la framantat. Poate maine seara daca mai am chef . Ma bucur ca ti-au iesit asa bune . Branza de vaci dintr-aia sfaramicioasa nu? Sau telemea?

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

branza de vaci de la tanti de la piata ,nu telemea



NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puey mey fetelor e frumos din partea voastra...io ma tiu aci sa fiu super truper monti si voi imi fluturati placinte si pandispanuri pe la ochi?

azi am facut supa de pui (juma de pui de mi-o ramas, da fara piept)..am pus morcov, ceapa, ardei(de mai multe culor ca am luat congelat si erau amestecati), bete de telina si fasole verde

acu la prinz mi-am facut un sos din pieptu de pui ramas cu ceva sos organic de rosii cu mirodenii si praz o iesit

iar de ronti o sa ronti alune(da cu sare ca nu gasit altfel)..da asta mai tarziu ca acu is full de la sosu meu cu praz

cat despre voi rusine rusine rusine...nu va e mila de un om cu balele la buric dupa ceva dulce(cum e pandisapanu)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu,lasa vaicareala si maine dimineata fuguta la magazin, te aprovizionezi si prestezi pandispanul De data asta l-am facut cu sirop de agave si aveam emotii, dar a iesit bine.

Meniu azi:
MD: guacamole, pateu de rata, rosii si castraveti
P: sardina la cuptor cu broccoli si mujdei
C: idem cu pranzul

Sardina a iesit bine dar are infinit de multe oase. Al meu a si renuntat la ea si am mancat-o eu de cina. In concluzie a fost foarte buna dar nu mai repet experienta

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput