MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 18
brindusik spune:
puisor as presta eu..da nu am nici mixer..si nici nu aveau azi ca m-am uitat dupa unu..arata bine in poze..cand baga astia mixer pe asta il fac primu
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Brandu,solutia mai ieftina si mai la indemana e sa cumperi un tel.In cinci minute ai batut spuma
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule nu gasit decat tel para...din ala am...of e asa de nashpa chestia asta..in ro imi cladisem bucataria mea cu de toate pentru gatit
nu am nici tava..da am vazut unele de unica folosinta din aluminiu...cata stevia ai pus?am vazut si aici lichida..e vreo 3lire sau 4 250g de treaba din aia lichida.Mie inca nu imi e clar ce parere are monti de stevia asta
child spune:
Buna fetele, am lipsit motivat, am fost la un concurs de patinaj (nu ca sportiva, asta a fost odata ca niciodata...acum am doar calitatea de arbitru), am fost plecata in fiecare zi de dimineata pana seara, concursul a fost aici in Brasov, din fericire pentru mine, ca nu a trebuit sa ma despart de inimioara mea si peste noapte.
De mancat am mancat relativ conform, am mai si pecit-o, ca la pranz era catering si nu m-am putut abtine la placinta cu branza si stafide .
Dar am adoptat metoda lui BRINDUSIK si am baut cat de multa apa am putut (de in pauzele de incalzire de la patinaj tot fugeam la toaleta).
De azi iar trec pe meniu conform, sper eu 100%.
Meniul de azi:
- ou fiert, branzica de vaci, ardei, cafea
- fasole frecata (asta poate fi o mica abatere, e mai curand de faza a doua) cu carnati de casa, la cuptor si castraveti murati conformi, cafea deco
- pastrav la cuptor, probabil cu ceva legume.
Duminica placuta sa aveti!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
chil fasole inainte era ceva condamnat...in ultima vreme monti isi schimbase parerea asupra ei..poti s-o mananci mereu
cat despre apa...am observat ca e un mod ff bun sa nu rontai...nu ca nu mi-ar veni sa rontai intre mese...da balotez apa...nu beau 2 l..ca nu au unde incapea...dar beau cam 1,5l pe zi acu(nush cat m-o tine)
acum am alta problema....cand is acasa mananc alune(mancat cam 100g in 2 zile)...nu e bine deloc...ca is cu sare si is prajite si in ulei
child spune:
BRINDUSIK si eu am pacatuit aseara cu caju, tot asa, sarate si prajite, dar asa bune au fost...
Cica astea ar fi mai sanatoase ca alunele...dar eu nu de aia le-am mancat, ci pentru ca sotul meu a fost la cumparaturi si bine-nteles ca a luat si nepermise, cum ar fi caju
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
singurele care le-am gast aici fara sare au fost caju...da nu mi-au placut neam..prea dulci..prea ciudate la gust...is fana in schimb naut prajit da cum nu se gaseste la magazine trebe sa astept de fiecare data sa mearga un coleg la magazinul iranian..da mi se par cele mai potrivite pentru dieta...ca nu-s uleioase si nu au la fel de multe calorii ca alunele
faza cu sarea pe alune...nu e o regula...doar ca monti spune ca se retine apa de la cele cu sare ..daca nu ai probleme din astea atunci poti manca cu putina sare, eu insa ma umflu ca un balon
brindusik spune:
meniu azi:
MD:(abea acu il iau): telemea cu capia si paine de tarate
G: lapte cu cacao
P: supa de pui (cred ca se va duce prinzu pe 2 episoade cu castronele de supa la distanta)
G: cred ca alune
C: salata de fructe sau iaurt cu fulgi nu m-am hotarat inca
si apa
puisorul spune:
Vin si eu cu meniul de azi:
MD: wassa cu hummus( facut din bob) si ardei
P: ciorba de pui cu legume si linte rosie,piept de pui la gratar cu varza rosie calita
C: inghetata de banane
Pe maine fac vita cu ceapa si taitei de orez iar pe marti si miercuri mancare cu piept de pui,naut,gogosari, ciuperci si ceapa.
Si daca mai am chef fac diseara placintele Mayei cu varza si gem.
Child, ce pofta mi-ai facut de patinaj . Nu mai am patine ca le-a cadorisit maica-mea dar iarna viitoare sigur imi cumpar sa o pot acompania pe fiica-mea.
Brandu, nu mai manca alune ca nu sunt sanatoase. Mai bine migdale sau nuci.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule momentan asta am in casa de rontzi...si se stie cand stai acasa iti vine sa mananci intruna
le termin si altele nu mai iau, in speranta ca-mi aduce iranianu nautu mai repede
io pentru la munca fac linte verde scazuta si separat carne de cu sos pe care o sa-l pun deasupra la linte si o sa mananc cu muraturi
reeditez..lintea mea verde este de fapt mazare curatata si taiata in doua..era langa lintea rosie si galbena si nu m-am mai uitat pe punga, dar acu mi s-o parut mie ca parca miroase cam tare a mazare..acu m-am uitata pe site la monti "split peas" are 25Ig..ma speriasem ca sa vezi ce indice are si cum imi irosesc eu bunatatea de vointa saptamana asta