MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna fetele,
Aseara am mancat fasole pastai cu putina maioneza, usturoi si piept de pui fiert.A iesit o minunatie.Insa astazi am dat-o in bara pentru ca nu am luat micul dejun deoarece am luat o pisicuta acum doua zile si se ascunde prin casa, de dimineata a trebuit sa o caut prin toate locurile negre din casa ca sa ii dau sa manance inainte sa plec la munca si bineinteles ca am intarziat la munca si nu am mai avut timp de nimic .Acum mi-e foame si nu am nimic la mine, trebuie sa astept pana la 12.In rest ma simt mai ''USOARA''.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata
Alexa nu ai posibilitatea sa mergi sa-ti cumperi ceva rapid ???

andanii

Mergi la inceput

Nu pot decat sa imi i-au un activia(natur sau cu fibre).E ok?Atata au aici la noi la cantina.La magazin nu am cum sa merg ca ma vede seful .

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

alexa activia nu are zahar? poate gasesti alune sau iaurt obisnuit..cat despre pisicuta de ce trebe sa-i dai tu sa manance?adik eu am vazut ca pisicutele isi iau singure cand le e foame din castronelele lor

io zilele astea chiar ma simt usoara ca si alexa sa vedem cantaru cum se simte luni

vai ce adormita ma simt azi..da nu vreau sa beau cafea...sapt asta am stat fara..ce noroc am ca nu-s dependenta de cafea

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

activia simplu nu cred ca are zahar, este ca si orice iaurt simplu , citeste pe el

brandusik nici eu nu-s dependenta de cafea, am zile cand beau si zile cand nu beau e super asa ... azi si mie mi-e somnic da ma incapatanez si nu beau ...

pentru azi am pregatit :
dimineata: pateu vegetal cu rosie,castravete, ardei
gustare: pomello, kiwi, clementina
pranz: ciorba de legume
cina: ciuperci la gratar cu muraturi

si apa multa si apa cu lamaie si ceaiuri

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io mi-am luat o apa de dimi cu vitaminele b, c, d, e si Ca e indulcita ff putin cu fructoza love it...beau asta pana mi se raceste apa din sticla unde am pus lamaie

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

saluti felelor

intru si io lejer in clubul adormitelor da' io am ,ca si bonus ,o durere de cap nesimtita ...
azi asa
  • md-1 gogosar umplut cu feta
  • p-supa de varza
  • c-fructe
sper sa nu lesin azi de foame ca tare slabut meniu am

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Fetele am mancat de pranz: piept de pui cu salata de varza, cred ca o sa mananc asa pana mi se acreste ,MD nu am mai avut, asta e.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, suratelor1
Am la cuptor niste vinete umplute cu rosii si parmezan, care miros innebunitor. dar nu le voi manca decat la cina, ca pranzul l-am luat deja (supa de pui + ficatel cu mazare).
Voi n-ati auzit nimic de iaurturile de la danone? ca eu tot aud ca-s artificiale, ca au nu stiu ce in ele, aracet sau ceva de genul. eu de-aia il fac in casa.
Andani, felicitari! vad ca esti cuminte foc. Bravo, tine-o tot asa!

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut monti girls,

Am respectat indicatiile lui Andani si am modificat meniul de ieri.

Parca sunt in blocaj si nu reusesc sa-mi dau seama cam cat , cand si unde o sa ma loveasca foamea. ufff sunt tare dezaxata si dezorganizata. Sunt in pana si de idei de gatit, ma enerveaza si faptul ca nu pot sa gatesc un singur fel pentru toata lumea. Daca s-ar putea sa-mi puna cineva in fata numai mancare monti n-as avea nici o problema sa fiu fidela.Na ca numa ma vaicaresc.

Puisorule

Meniu de azi : MD salata de cruditati cu ciuperci la teflon
G pomelo
P sarmale
C salata verde cu ton

Astazi sper sa nu mai am abateri.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput