MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 13
brindusik spune:
valentina si eu is cu dulcele..la fel ador cioco cu lapte desi niciodata nu am reusit sa mananc una o data...de asta nici nu ma gandesc la peste 75%...imi e bine cu 65%
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa1986 Fetelor intrebare: fasole alba boabe, pesmet si ciorba de burta avem voie??Eu numai pot de pofta de ceva dulce si mi-am luat cioco neagra de la Poiana(singura care am gasit-o) cu 55% cacao, dar scrie pe ea ca are zahar.Ce fac?ca .In rest ma pregatesc sa mananc piept de pui la gratar cu salata de varza, si doua porto pentru gustare.Am gasit niste stiksuri cu cereale integrale si chimen care contin: faine de grau integrala, seminte de susan, seminte de chimen, sare iodata, grasime vegetala, extract de malt.Pot sa le mananc si daca da cand?Multumesc de sfaturiiii. D-zeu ne iubeste!!! |
m-am gandit de multe ori sa incerc sa-mi fac pesmet din painea asta 50/50 sau din wasa[da' la cat de tare e wasa mi-as strica cutitele robotului ]
feliile de paine lasate la uscat in cuptor sau acum ca e iarna ,pe calorifer si apoi macinate marunt,facute pulbere
dupa mine ar fi conforma varianta asta de ''pesmet monti''
ce zic fetele mai experimentate ?
cat despre rontaiala ,poti sa-ti faci tu sticksuri/saratele monti ,vezi pe culinar sunt o gramada de retete,poate prea multe pt. pofticiosii ca mine ..si io am incercat odata niste sticksuri de-acolo si au iesit bune
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
alexa1986 spune:
Unde gasesc acest subiect ''CULINAR'' si vreau sa stiu daca sunt postate pe undeva retete Monti facute de voi.Multumesc
D-zeu ne iubeste!!!
Catalishka spune:
citat din mesajul lui brindusik si in romania mancam de aceea shlosghold ... |
hai ca esti draguta, aia-i bere, tu, ciucalata e schogetten
Catalishka spune:
Io-s invers: de cand cu Monti m-am invatat numa la ciucalata conforma si cealalta mi se pare extrem de dulce, nici nu o mai pot manca aproape. E drept ca niciodata n-am inteles cum unii oameni pot sa manance o ciucalata intreaga
Catalishka spune:
citat din mesajul lui ninha Cum s-a lasat sotul lui CGE de fumat din cauza lui Monti? vreau si eu reteta s-o aplic la al meu. De ce sfecla rosie nu e permisa? acum aud prima data! si eu mananc la greu ca cica are fier... Ninha, mami lu' Mirci Don't ever get used to the world around you. |
si eu as vrea sa-l conving sa nu mai fumeze dar pentru asta trebuie sa vrea el sa se lase si trebuie sa fie acord ca io is grasana. Ori el la fumat nu vrea sa renunte si zice ca mie de ce imi trebuie slabire, ca is bine si asa
Cat despre sfecla, io stiu ca e pe acelasi printzip ca morcoveanu, adica e buna cruda, si nu fiarta. Oricum e mai bine si pentru vitamine treaba asta.
In alta ordine de idei, mi-am comandat pe net doo carti: Studiul CHina si Copilul vegetarian. Azi le-am luat de la posta, sunt curioasa ce impact vor avea asupra mea.
Azi:
md: o bucatica mica e tort din ala care o excita pe Ninha (nu te supara da mi-a ramas expresia in cap, ai fost tare amuzanta) si o cafea
p: salata verde cu praz si ceapa rosie si fasii de peste marinat asa de gust
c: placinta cu praz care e acuma la cuptor (sincer cred ca voi gusta deindata ce o opresc ca pe aici pe langa cuptor
PS: nu imi iese aia cu bautu apei si pace
brindusik spune:
catalishk io is in uk...pentru mine cuv nemtesti suna si arata la fel
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
ALEXA
http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/12604/INDEX-Retete-Montignac/
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA