MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 12
brindusik spune:
mno io stiu de acidu folic, ca o fost sor'mea la un control de rutina in state(nu era ca vrea sa aiba bebel)..si i-o dat niste suplimente "for woman"..si i-o spus tanti aia ca o femeie mereu trebe sa ia indiferent ca vrea sau nu sa ramana insarcinata..deci o fi ceva si ce spuneti voi ca deficitu de acid folic e nashpa pentru dezvoltarea bebelului..dupa cum spuneam femeile isi dau seama de ce inseamna deficitu de acid folic...abea cand raman insarcinate si intra in panica ca bebelul poate pati ceva rau
asa caaa..fete monti si mamici luati acid folic zilnic
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
maya, andani v-am ascultat sfatu si am pus niste bucati de lamaie azi in sticla...nu mi-o venit nici o idee cum as putea stoarce lamaie in sticla..e bun...azi nu am nici guma la mine ..sa vad cum ma comport numai cu apa
alexa1986 spune:
Fetelor intrebare: fasole alba boabe, pesmet si ciorba de burta avem voie??Eu numai pot de pofta de ceva dulce si mi-am luat cioco neagra de la Poiana(singura care am gasit-o) cu 55% cacao, dar scrie pe ea ca are zahar.Ce fac?ca .In rest ma pregatesc sa mananc piept de pui la gratar cu salata de varza, si doua porto pentru gustare.Am gasit niste stiksuri cu cereale integrale si chimen care contin: faine de grau integrala, seminte de susan, seminte de chimen, sare iodata, grasime vegetala, extract de malt.Pot sa le mananc si daca da cand?Multumesc de sfaturiiii.
D-zeu ne iubeste!!!
andanii spune:
bradusik superrrr , si nu e buna ??? ce zici ???
alexa nu prea inteleg intrebarea ... fasole alba, pesmet si ciorba de burta impreuna ??? sau cum ???
separat raspunsul ar fi asa :
fasolea alba pe unele doamne le stagneaza , e mai buna la mentinere nu la slabit
pesmetul in general nu , pentru ca e facut din paine alba de cele mai multe ori
ciorba de burta da , e permisa dar nu cu smantana fff grasa in ea.
andanii
alexa1986 spune:
Separat vroiam sa stiu.Cat despre celelalte doua alimente mentionate, ce poti sa imi spui?
D-zeu ne iubeste!!!
brindusik spune:
alexa ai raspuns singura "faina integrala , GRASIMI vegetale"..deci noup
eu cand am chef de ronti(si am mai mereu..mai putin zilele astea in care rontai apa ) balotez alune fara sare, prima oara cand am slabit 10kg/3luni mancam cam 3kg pe luna ...
valentinag spune:
Dana, nu-i suparare.Nu mai aveam nimic prin frigider, nicio verdeata, eventual ceapa da nu asa dimineataBranza cu smantana am mancat multa, serios, o farfurie, nu o cutiuta ceva, ca mi-am adus branza si smantana de acasa.Sunt satula sa stii!Si mancare gatita la cantina nu mai servesc, am constat ca sunt pline de faina ca agent de ingrosare, asa mai bine pas.
Snitele ca cuptor am facut doar de pui, merg si de porc?Adica trebuie sa le las mai mult presupun nu?
Cristina(cge)felicitari!
Ellinia,faci un maclavais din sare, usturoi, cimbru, ulei, toate bine pasate pana se face o pasta.Iei o bucata de muschi, il sarezi piperezi, il ungi cu maclavaisul de sus bine de tot si-l pui in cuptor, direct pe gratar.Pui dedesubt o tava in care pui hartie de copt sau apa, ca sa nu cada grasime in cuptor si lasi carnea vreo 2-3 ore, la foc potrivit, in functie de cat e bucata de mare!E foarte bun, iese fraged, eu il tai felii si il mananc si dimineata la micul dejun cu verdeturi langa.
Eu paine mananc vreo 2-3 felii maxim la micul dejun, atunci cand sunt cu gem vreo 3, camd mananc cu iaurt degresat una, maxim 2 bucati.
Alexia, ciocolata eu imi iau heidi 85%cacao.Are zahar foarte putin, si oricum cacao multa anuleaza cumva efectul zaharului.de sticksuri nu-s ce sa zic, poate stiu fetele.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
alexa1986 spune:
Am mancat o bucatica de cioco, nu aveam ce sa fac mai aveam un pic si lesinam de pofta, dar asta e tot pentru saptamana asta daca nu gasesc una cu cacao mai multa.Uff ce greu e la inceput.Sticksurile deja le-am donat .
D-zeu ne iubeste!!!
brindusik spune:
valentina nush cum poti manca 85% cioco..nu me place neam, parca as manca cacao cu lingurita...
cea mai suportabila pentru mine e 75%..desi acu asta care o am e 65%(si in romania mancam de aceea shlosghold sau cum s-o scrie) e nemteasca si desi are 65% are un gust de cacao cum nu am intalnit-o nici la haidi 85%+ are patratele separate si nu mananc ca .
in general eu imi aleg cioco care o manac in functie de primu ingredient..daca e "masa de cacao" iau, daca e zahar..nu servesc, am fost surprinsa ca unele cioco spun ca au peste 70%cacao si primu ingredient e zaharu...
valentinag spune:
Brandu, cu greuCiocolata mea preferata e cea cu lapte, dar d'aia n-am voie.Din aia eram in stare sa mananc si una pe zi, din asta maxim 3 patratele odata, ca e nasoala la gust, dar satisface pofta de dulce care la mine este maaaaaareeeee
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea