MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bunaaa.

Dana, Maya,nu e secreta ma tocanita mea, eu ma gandeam ca va mirati de combinatie.Aseara am pus si un pic de piept de pui in ea, dar o fac si de post de cele mai multe ori!Am calit un pic puiul, pana s-a rumenit si am adugat un castron de ceapa taiat julienne!Am amestestecat mereu, pana s-a calit si ceapa si a inceput sa-si lase apa, am dat focul mic si am lasat-o acolo "sa zaca"cum zice mama-i-mea, pana s-a fiert ceapa bine.Am pus sare, piper si-o foaie de dafin, am mai adaugat un pic de apa, ca nu era puiul fiert suficient, am mai dat-o in cateva clocote, i-am pus patrunjel si gata, am bagat in fizicSimpla, dar de efect

Azi asa:
md.2 oua fierte
g.o portocala
p.branza cu smantana

Diseara nu stiu, nu m-am hotarat inca, am scos un muschi de purcel, parca l-as face a la Jamie Omiver, ca sa pot manca si dimineata pe post de mic dejun.Oricum, o sa fac si niste snitele, la comanda expresa a sotului.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Vali ce e asta mic dejun , pranz ??? nu imi dau seama
multumesc pentru reteta

ninha sfecla rosie are indicele 65

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

CGE ..asta e si tinta mea... sa reusesc sa-i implementez baietelului meu o minima educatie alimentara....mai avem de lucru dar bazele le-am pus...

SOMLEAC e bine ca ai ambitie si nu vrei sa te ingrasi prea tare dar pe primul loc e sanatatea ta si a bebelului...poate nu-i place domnisoarei monti... si vrea sa incerce altceva
ANDANII cred ca cu branza nici n-am sa fac, ca nu mi-e pofta..doar de la alea cu varza si ceapa nu-mi pot lua gandul
NINHA lasa-ma ca stiu ..nu-mi mai spune ... mor cand miroase in casa a paine coapta ..n-am putut sa fiu si io ca alea de mananca orice si nu se ingrasa !?
MENIU pt.azi
  • MD-paine 50/50 prajita cu magiun,o cana de ceai de soc.macese sic atian ,neindulcit...e prima data cand incerc ceai fara zahar [la o masa] si sigur nu ultima data
  • P-iahnie de fasole cu conopida murata
  • C-fructe...si o abatere mica spre seara..e ziua tatalui meu si nu pot sa-l refuz ca ma cearta

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Gata, am pus initialele corespunzatoare Dana!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha pentru bebe nu ai nev de cereale daca vvrei b12..b12 se gaseste numai in produsele animale..eu am avut ff scazut nivelul de b12..si de vreo 2 ani iau zilnic suplimente cu b12..f bune la gust

iar acidu folic...nush eu prea multe de sarcina..nu e ca sa prinda bebelu...ci ca femeile in timpul cand is gravide devin cam anemice si atunci pierd si mult fier parca..ginecologii recomanda sa iei acid folic mereu, femeie fiind, pentru ca cele mai multe femei isi dau seama ca duc lipsa in momentul cand is cu bebei la purtator

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Vali, suna bine reteta cu ceapa. Eu fac ceva asemanator dar cu carne de vita taiata fasiute cat mai subtiri, calita in wok cu sos de soia si ulei de susan, si apoi ceapa multa taiata pestisori . Reteta e adaptata dupa o mancare chinezeasca. Muschiul a la Jamie e foarte bun, l-am executat si eu mai demult.

Cristina, felicitari pt diploma copiilor. Mai spune-mi si mie ce le pui la pachet ca eu sunt in pana de idei.

Ellinia, poti face o salata de cruditati cu naut, salata de ton cu naut sau hummus. Sau o mancarica cu naut, ceapa, gogosari, rosii si ciuperci.

Maya, daca ies bune placintele te astept cu reteta.

Somleac, incearca sa modifici meniul treptat. De ex langa friptura sau gratare faci doar legume sau varza calita, spaghetele doar integrale cu sos de rosii si ciuperci, cereale integrale Sanovita cu fructe uscate, mancare de linte sau mazare cu ochiuri, hummus, falafel cu iaurt cu menta, si asa incet scoti cartofii, zaharul...

Eu am noroc ca Stefi nu stie altceva decat cereale integrale, linte, paste integrale, naut. Mananca si wassa cand e calda . In plus e mai monti decat mine pt ca rontaie nuci si migdale

Nu mai stiu daca v-am spus dar am descoperit un desert incredibil pt mine: mere coapte cu nuci. Scot cotorul la mar cu unealta corespunzatoare si pun in mijloc nuca si scortisoara

Acidul folic se ia inainte de sarcina pt a se preveni defectele neurale. Eu cel putin asa stiu, dar eu nu am luat deca dupa ce am aflat de sarcina :(

Meniul de azi este acelasi cu cel de ieri.

O zi frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Valentina, cum e muschiul de proc a la Jamie Oliver?

Cate felii de paine se pot manca dimineata? Am luat-o razna, vreau sa mananc paine prajita cu gem. Si, cum n-am mai mancat de un secol paine nu stiu daca ma pot opri la una singura. Gemul asta dietetic din magazine nu e chiar conform, nu? De casa nu mai am de cativa ani, nu am mai facut adica. Cred ca merge si asta, totusi, da' nu prea des.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ellinia, conform cu adevarat cred ca e doar magiunul de Topoloveni. Restul contin indulcitori care nu sunt sanatosi. Eu dimineata mananc cam 3-4 felii de wassa, dar sunt mici cam de marimea unei carti de vizita.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

VALI cam asa fac io ficatul de pui... cu ceapa..si mananc doar ceapa ca ficatul nu prea-mi place...deci e buna si fara carne/ficat langa?..n-am incercat niciodata

ELLINIA-4 bucati am mancat si io dimineata ,ca-s mici si le-am taiat si subtire, sa mi se usuce [painea mea iese umeda si de wasa mi s-a acrit]

ahh am uitat...mie mi s-a spus [cand am fo' io gravida] ca se da acid folic pt. prevenirea spinei bifida...si ca bine ar fi fost sa fi luat cu cateva luni inainte de a ramane....eu am luat doar dupa

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Vali micul dejun si pranzul sunt infime
pentru micul dejun, care e masa principala a zilei e fffff putin , la micul dejun mai adauga ceva, o rosie, un ardei, un castravete ceva, sa nu mai vorbim de pranz care ar trebui sa fie mancare gatita nu branza cu smantana, asta eventual ar putea fi o gustare , nu te superi pentru observatii sper da ?? te pup
vali poti sa faci snitzele in cuptor , stii nu ???

ellinia dupa cum spunea puisorul magiunul de topolovenie sau gemul facut de tine acasa cu frctoza sunt conforme , restul din magazin cu indulcitori nu prea-s ok
eu spun ca maxim doua felii normale de paine integrala ar fi bine

maya cu varza si ceapa sunt ok, nu am mancat niciodata, habar nu am cum sunt, sa ne pui pozici sa vedem si noi

andanii

Mergi la inceput