MONTIGNAC (152) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Waw ce animat e subiectul nostru.

Ieri am fost pe aratura rau de tot. Nici n-are rost sa spun ce si cum. Asta e , mi-e foame de mor daca nu bag si cu paine de sustinere. Plus ca m-am dereglat tare la mataraie, nu m-am simtit de loc in regula cu revenirea la regim. Dar nu ma las, astazi am inceput ziua cu declaratie de fidelitate pentru monti.

Meniu : MD salata de cruditati cu ou fiert si carnat afumat
P ciorba de legume ( probabil 2 portii ca n-am altceva)
C fructe

Uff la mine problema e gatitul si faptul ca pruncii mei nu mananca ce fac eu monti ma da peste cap total.

Diana felicitari pentru rezultate . te iau drept model dupa ce nasc.

Cge , felicitari si tie, este o mare reusita sa ne invatam copii sa manance sanatos.

Si eu vreau reteta de tocana cu ceapa.

Andanii , decat

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

alexa ai mancat f conform bravo..asta e cel mai greu sa mergi in vizita si sa incercsi sa fii conform...mie rar imi iese

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Alexa ar fi bine sa nu depasesti cu mult macar ora 19 pentru cina, si sa ai cel putin trei ore de nemancat nimic pana la culcare
Cat despre ce ai mancat aseara eu spun ca ouale(si mai ales doua)seara nu prea-s ok, cel mai bine trebuiesc mancate dimineata sau cel putin la pranz.

andanii

Mergi la inceput

Da se poate ei pe la 8 manca cina (ca exceptie) dar macar trei ore sa nu ne culcam , sa apuce sa fie digerate alimentele, deci ar trebui sa fie ffff usoare atunci , nu oua, nu carne

andanii

Mergi la inceput

Somleac draga, si sa-nteleg ca nu-ti place ca s-a animat in sfarsit subiectul ???

Am niste completari la meniul tau ..
- la cina e cam putin fructele (mai ales la starea in care te aflii) mananca fructele ca si gustare pe la 4, 5 iar la cina 7 ceva usor, o salata cu peste , ceva de genul ... hai ca stii tu

Ar fi foarte bine sa mananci 5 mese pe zi , trei mese principale si doua gustari, una pe timpul zilei si una intre masa de pranz si cina ar fi ideal.

Ma bucur tare mult ca nu ai scris mancarurile nepermise mancate ... este suficient sa recunoastem ca am gresit.

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Andanii dar eu ma culc pe la 23:00-24:00, asa ca pot sa mananc pe la 19:30.Va pup si deja mi-e foame .

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Andanii, nu mananc lactate cu carne, iar spanacul era cu lapte si unt.
Ma Maya, ma, mi-e greu sa revin la regimul fara paine care a dat asa bune roade la inceput cand am slabit accelerat. da dedpendenta painea asta! si mai trebuie sa fiu atenta sa mananc totusi cereale, ca vreau sa fac un bebe si e nevoie de vit B12. dar o sa incerc, macar seara.

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Cum s-a lasat sotul lui CGE de fumat din cauza lui Monti? vreau si eu reteta s-o aplic la al meu.
De ce sfecla rosie nu e permisa? acum aud prima data! si eu mananc la greu ca cica are fier...

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Stiu ca apare in cartea lui Monti la alimentele interzise in prima faza deoarece ar contine zahar.Andanii sa ma corecteza daca am spus ceva gresit.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput

Ninha daca ai nevoie de fier poti sa iei dimineata acid folic cu vit C, mai ales ca vrei inca un bebe.

D-zeu ne iubeste!!!

Mergi la inceput