Gravidutze si mamici de Cluj - 169

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Va atasez din legislatia pe 2011-Calendarul de vaccinare 2011, poate va intereseaza.

Vārsta recomandat#259;, Vaccin ,Comentarii
Primele 24 de ore,2-7 zile ;Hep B; BCG -Īn maternitate

2 luni DTPa-VPI-Hib, Hep B, Simultan,
4 luni DTPa-VPI-Hib Simultan
6 luni DTPa-VPI-Hib, Hep B, Simultan
12 luni DTPa-VPI-Hib, RRO Simultan
4 ani DTPa
7 ani (īn cls I-a) RRO Campanii #351;colare
9 ani (īn cls III-a) VPI, Campanii #351;colare
14 ani (īn cls VIII-a) dT Campanii #351;colare
Abrevieri:
DTPa = vaccin diftero-tetano-pertussis acelular
VPI = vaccin polio inactivat
Hep B = vaccin hepatitic B
DTPa-VPI-Hib = vaccin diftero-tetano-pertussis acelular-poliomielitic-Haemophilus B
RRO = vaccin rujeolic-rubeolic-oreion
BCG = vaccin de tip Calmette Guerrin
dT = vaccin diftero-tetanic pentru adul#355;i
NOT#258;: Pentru administrarea tuturor vaccinurilor men#355;ionate se vor utiliza numai seringi de unic#259; folosin#355;#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

da, Ioana! Exact! Nu-i venea sa creada ca exista o meserie care insumeaza activitatile ei preferate...ma rog, meserie...
Eu am inscris-o pe Sara la o scoala de dans sportiv, e in Manastur, langa Univ Bogdan Voda, dar am renunat dupa prima sedinta, exista o grupa de pitici 3- 5 ani, dar Sarei i s-a parut dificil si a renuntat. Nu am insistat, vreau sa mearga cu placere. Adevarul e greut, nimerisem la valsul lent, multi copii erau deja initiati, pt Sara era greu la numaratori, stanga-dreapta...Dar zic eu, daca lui P ii place, merita. Eu mai degraba pledez pt o Scoala de Dans Sportiv, decat cursuri din astea la gradinite. Mai este un club, cred mai bun, Cristal, tot in Manastur pe Alexandrescu, dar parca 4 ani e varsta minima. Ce fain ca P vrea sa se faca dansator...

Anca, atunci cand se pierde motivatia e cel mai tristSi e adevarat, motivatia financiara e f importanta, daca mai sunt si alti factoriMultumim de lista cu vaccinuri, am facut si noi ROR si peste 1 luna facem Pentaximul-primul gratuit si ultimul i cazul nostru, dar ma bucur pt ceilalti copilasi, trebuia sa se intample demult

Fug, azi am facut ciorba de fasole cu ciolan si salata de ceapa, m-am saturat de atata pui,peste si vitel. Desigur, doar pt mine si CSara papa asa bine la gradi, s-a si ingrasat, azi dimineata atingea maximul istoric 15 kg

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anca imi dai mai multe detalii despe limba engleza??imi trimiti u pm

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Raluca e vorba de pregomin as?daca da, iti pot spune unde este depozitul, ca platesti cam cu 15 % mai putin.david cu asta a crescut pana la aproape un an jumate.

Multumesc de intrebari fetelor, sunt putin mai bine, nu mai am sangerari, trebuie sa merg sa imi fac o analiza, cand o vrea DD sa am bani pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Laptele praf pe care il dau se numeste neocate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

soanso, daca ne gandim ca scaunele de masina merg pana la 36 kile...vezi si tu in functie de copil ...ca si greutate si varsta...cred ca merg pana la 12 ani... darr, la majoritatea celor de 18-36 kg nu se poate regla spatarul...totusi, cel pe care il are eric se regleaza si spatarul mai pe spate si chiar pe inaltime...e f fain...l-am luat de pe amazon, ca la noi n-am gasit...

o intrebare: inca n-am reusit sa-i fac lui Filip vaccinul de 6 luni, din motive de raceli in familie, mi-era frica sa nu ia si el, stiti voi...e asa bai ca i-l fac acum la 7 luni juma?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, e ok, nu-i mare problema amanarea vaccinului, imp e sa fie sanatos! CE dulci sunt baietii tai!

Lore, sanatate!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

un sfat va rog

Iulia, are 2 sapt de cand nu mai bea laptic , decat pe la 5 dimineata max 200 ml, in rest pauza , doar papica iar la culkare nimik, doarme fara, sa imi fac griji???
Dragos il bea cu mare drag , cand se pune la somnik .

ce ma sfatuiti sa fac???

noapte buna tuturor

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, daca nu mai vrea, asta e, nu o poti forta. Poti sa ii mai dai in alte comnbinatii: cu cereale, cacao... si daca ii dai produse din lapte(unt, cas, cascaval, iaurt), cred ca ii e suficient. Sunt copii care nu mai beau lapte de la 7-8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

noi tot in spital fara un diagnostic sigur

am si eu o rugaminte, cunoasteti un notar rapid, am nevoie d eo imputernicire pt tatal meu sa ii ridice lui alex pasaportul, sa nu mai fac un drum de baia mare.
multumesc mult

va pe toate si va doresc multa sanatate

Mergi la inceput