Gravidutze si mamici de Cluj - 169

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

elenuta,am patit si eu cu Sorana ca la un moment dat a refuzat sa bea seara laptic, astfel renuntand la laptele de seara nu mai puteam sa-i dau cantitatea minima de 500 ml /zi si am fost sfatuita la vremea resp. sa-i compensez cu alte lactate: iaurt, branza, smantana.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

noi am fost azi iar la desfundata canal lacrimql si n-a mers, luni ne interneaza si anestezie generala si doar asa....mi se rupe sufletul, am stomacul cat un puric...tot imi vine sa plang.si n-am voie sa-i dau de seara nimic...el e super papacios...oare cum vom rezista?

o veste faina macar ca vom fi nasi de botez la un baietel, ma puteti va rog ajuta cu ce trebe facut?ca ei sunt greco-catolici, eu reformata, deci....nu prea stiu....is rest toate-s bune...

va pup,

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

gabi, ...mersi frumos...stii ca intoarcem complimentele...fetele tale sunt adorabile...

olim, uffff...imi pare rau ca inca n-ati rezolvat pb...sanatate multa va doresc....nu stiu notar, din pacate...noi mergeam la care nimenream cand aveam nevoie...

meli, dragii de voi...imi pare nespus de rau sa aud ca n-ati reusit cu desfundarea canalelor lacrimale...stiu cum e sa il tii fara sa pape...si noi cand faceam analize si trebuia sa mearga nemancat, era tare greu...ce sa zic, va doresc sa scapati repede...stiu ca esti stresata, te cred si e normal...

referitor la lapte, va invit sa cititi aici:

http://www.alcalinizare.ro/carne.html

nu e singurul articol pe care l-am citit si sustine teoria...chiar medicii (sau ma rog, unii) sustin chestia asta...o fi ceva adevar..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, ce vesti proaste

Meli, tare rau imi pare, tot la Vladutiu ati fost? Asa mic si anestezie generalaFii tare, daca e spre binele lui

Olimpia, nu-mi vien sa cred, cum asa nu e diagnostic? Si tot la spitalDar febra mai face?Offf!

Lore, bine ca esti mai bine, sper sa vii doar cu vesti bune!

Noi bine, slava Domnului, doar Sara e rasfatata si rebela, dar o dovedesc eu

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

vad ca numai vesti proaste sunt in ultimul timp , sper sa treaca aceasta perioada dificila pt unele dinte noi.
sanatate si putere sa trecem usor peste toate incercarile vietii

am fost azi la eco, de unde am venit tare suparata , deoarece ca am mai multe sapt , insa am abia 30, iar bebelina e foarte bine, are 1500g,data trecuta aveam 27 si arata de 30 , iar eu am calculat atunci 30

intre timp ce ma aflam la eco, am primit sms de la raluca, Andrei a inceput iar sa verse, au fost la pedi 3 sa le faca eco, e stenoza, pilorul e mai ingust fata de saptamana trecuta. apoi i-au trimis la pedi 1 pt internare, unde i-au facut iar eco si s-a confirmat stenoza.sunt din nou la terapie, unde i-au pus branula, sonda,i-au golit stomacelul iar pe luni va fi operat.

asa m-a bulversat sms ei, eram numai cu ochii in lacrimi, iar la eco am fost tare absenta, e greu sa stii pe cineva suferind si mai ales un sufletel asa mic .
Dumnezeu sa aiba grija de voi ralu , sa teceti cu bine peste toate ,suntem alaturi de tine mami

merg in pat, sunt epuizata, iar aiznoapte a fost horor, numai am varsat continuu,ns ce? pt ca nu am papat mai nimik.

sanatate maxima si o noapte linistita dragele mele

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Aoleeeeeu, Am scris cat China si nu eram logata! Ce zapacita!

fetelor, ati fost tare harnice, eu zilele trecute am bucatarisit, si am avut pauza de destindere: zero.
Am facut ceva tare.. nereusit: zahar invertit. S-a facut tare ca piatra, nu poate fi folosit. Stiti careva o reteta desteapta, pe care ati facut-o? Vreau sa invat sa fac cookies, in perioada care vine. Am targete marete

In rest, Ra [sotul] studiaza despre scaune auto, cand va fi terminat am sa revin catre voi sa va mai pisez pt detalii... Merci de raspunsuri, ne ajuta sa ne facem o idee.

Gabi merci mult, te pup!

Mara este super oki, v-am spus ca "s-a intarcat"? asa zic eu, caci a renuntat treptat singurica la supt, si in ultimele 2 saptam s-a definitivat procesul. Deja sunt nostalgica, simt cum se produce "indepartarea" de mama- ceea ce cartile zic ca este castigarea identitatii proprii la aceasta varsta... blablabla.. sunt melancolica daca vorbesc despre asta. In fine, o data cu intarcareaa venit si noul program fericit... doarme toata noaptea... si doarme fff putin peste zi. Mai putin de 1 h/1 data/ 1zi. In total, totusi, cca 12 h. Zic ca e oki.

Inainte de a fugi, POZELE PROMISE: CUBA RELOADED. Ah, inima mea e acoloooooo! O mica parte care nu e cu Mara in patut Si acum, Ra s-ar intreba, pe buna dreptate, el unde are loc ?1? Ma rog...
Va trimit links, scuze ca nu am putut sa fac selectie, am uploadat ce aveam prin foldere, la gramada, nu am avut timp.

Pupici
Sa ne auzim cu bine

CUBA PHOTOS:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2066617&id=1561286173&l=eb06f1b010

http://www.facebook.com/album.php?aid=2066616&id=1561286173&l=4082d6cd20

http://www.facebook.com/album.php?aid=2066604&id=1561286173&l=49af93fc0b

Va pupacesc de va zapacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Ioana 13 si Soanso, ne flatati! Sunteti niste dragute, multumesc!
Cred ca mai bine zic,
Buna dimineata, mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli, tinem pumnii sa treceti usor peste interventie . Despre nasit nu stiu ce sa iti spun. Trebuie hainute,lumanari, si restul va ghideaza preotul.

Raluca, Doamne ajuta sa fie totul bine .Tot Ordean il va opera? Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci

Mihaela, noi avem scaun Britax Roemer Duo Isofix. Suntem foarte multumiti de el si a iesit pe primul loc la testele de siguranta EuroNCAP la categoria 9-18 kg. Daca circulati mult cu masina merita sa investiti intr-un scaun bun si sigur.

Elena, nu mai fi suparata .Cum ai dormit azi noapte?

Andreea, e cam extremist articolul. Sunt de acord ca mancam multa carne si lactate, dar eu zic ca solutia e echilibrul. Nu cred ca omul a fost exclusiv ierbivor vreodata ci omnivor. Ca si rezolutie pe anul acesta ne-am propus anul acesta sa mancam 2-3 zile pe saptamana fara carne. De cand i-am scos biberonul nici Stefi nu prea mai bea lapte dar o sa incerc sa ii caut alte surse de calciu. Cum e destul de deschisa spre mancaruri noi si mananca legume,fructe si cereale integrale nu e asa mare drama ca nu mai bea lapte.

Gabi,foarte bine ii sta la Sara cu noua freza . Si buna profesie si-a ales: va vedea toata lumea, haine de designeri celebri, tot timpul machiata si coafata . E fata desteapta...

O idee interesanta de activitate sambata www.librariabookcorner.wordpress.com. Daca ajungem azi acolo va spun mai multe.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata
capitol nou, fetele!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161203

spor la scris

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

of Doamne Raluca...cum saracia ei de treaba e stenoza ??? pai nu ziceau medicii ca nu e?? ufff, ce rau imi pare de voi si de pui mic, saracutul... nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci... sa dea DD sa scapati repede si cu bine din incercarea asta...ma pentru voi...

ani, nici eu nu sunt adepta extremelor...insa stiu persoane care au scapat de cancer adoptand un astfel de regim...si chiar o mamica din odiseea noastra, a lui Eric, scotandu-i fetitei proteina animala a scapat-o de anumite pb de sanatate...acum sigur, fiecare procedeaza cum e mai bine pt copilul lui si familia lui...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput