Gravidutze si mamici de Cluj - 169

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

mi s-a blocat cantarul cine are solutii de urgrnte de revenire la forma initiala cu Mi am revenit in 6 luni iar acum imi vine sa ma imbrac in patura si sa desfintej oglinzile din casa.

Andreea, mami de Filip aveti dintisori ?

si vise frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

se vede ca mi-e somn scriu tot aiurea , da intelegeti voi oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

danatimpul le rezolva pe toate, u te stresa

eu as vrea ca sa mi se blokeze cantarul dupa ce nasc , cred ca sunt exceptia de la regula. Eu arat bine dupa ce nasc, cu trecerea timpului 2-3 luni deja am plus 10-20 kg , insa acum sper sa nu se mai repete gresala de -a ma ingrasa dupa, cu toate ca nu cred, deoarece trebuie sa ma haranesc si repede se pune.
acum, nici nu stiu, cum e sa papi uc pofta, pana nu mai poti .........fosta-i lele cand ai fost
sau sa dormi o noapte linistita

va sarut, nopate buna

am citit putin ca sa ma obosesc,sper sa functioneze reteta si sa ma pot odihni

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

RAluca, sper sa fi scapat de operatie! Multa puitere, vei vedea, citeva zile nu mai aveti probleme!

GAbi, Miha, no spune! Ce mica e lumea! Se vede, oricum ca sunteti jurnalistice ca le scrieti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetili!

doamne, Diana, ingrozitor ce-am citit...bietul pui...am plans citindu-ti postarea...sper din suflet sa va reveniti de acum si sa nu mai fie nevoie sa ajungeti prin spital...ca e horror... va pup tare si ma pt voi...

miha, mersi de info... si noua ne-a recomandat dr tot muguri de brad...acuma mai am inca din siropul de catina cu maces si din cel cu coacaze negre...dupa ce le terminam incepem si noi cu ceva mai strong...

cat despre scaun de masina...filip a preluat acum scaunul lui eric, e de la 0-18 kg, Inglesina Moovy, e f ok... lui eric i-am luat un scaun nou, de la 9-36 kg, f fain, dar scumput...am zis totusi ca merita sa investesc in siguranta, asa ca... e un Cybex Pallas...

dana, filip inca n-are dintisori...desi eric avea la varsta asta 4 deja...

pupici!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetele,

avem scaunul de la 1 an, avand in vedere ca deja l-am folosit 4 ani eu zic ca merita investitia, intrebam legal pana la ce varsta tb ob tinut copilul in scaun pt ca domnisoara mea cam face mutre in special la drum lung.

kitzy, multa sanatate, impresionant ce ai scris tu, bine macar ca ati scapat de interventie , ca sa lucrezi cu copii in primul rand tb sa ai suflet si ideal ar fi sa aiba si copii acasa ca sa se puna in situatia noastra .tin minte ca mi se rupea sufletul cand ii schimba branula Soranei si tb sa o intepe de cateva ori pana reusea manevra, chiar m-am certat rau cu o asistenta si am facut-o in toate felurile, pur si simplu mi-am iesit din fire cand am vazut ce-mi chinuie fata.

fetelor , nu va pruicepeti niciuna sa schimbati sub eu sitam ca doar 20 pagini tb scrise...noi avem deja 26!

trecand la o nota mai vesela..ca azi is dare distrata...mi-am facut rezervare pt concediu..din 15 august , 10 zile la Nisipurile de aur - bulgaria

si eu ma gandeam despre Mihalav, ca are talent la scris , exact ca si gaby care ne-a incantat de nenumarate ori cu postari de "corason"

Mergi la inceput

Soanso, noi, in special eu, am facut rezervare in ianuarie, pt iunie, la Rimini. DAr ma crezi ca nu mai sunt locuri acolo unde am facut? Asa ca nu imi pare rau deloc! SA fim sanatosi sa putem profita!

MIha, noi de la Maxi Cosi avem scaun. Pina la 18 kg e valabil, mai avem 1 kg pina trebe schimbat... sper sa nu se ingrase P. Am vazut ca cele pt copii mai mari nu isi schimba pozitia, adica sa fie mai comode la somn. SAu poate cele mai scumpe, au.
LA Cora si CArrfour sa urmariti promotiile. SA nu luati de la Miniblu, ca sunt cam scumpe. Eu si in Chicco as avea incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Inca odata se adevereste ca e mica lumea, o salut din nou pe Mihaela si ii urez bun venit aici, poate mai animam atmosfera ca tare am lasat-o moale

Ioana, Italia anul asta? Super! Si pe noi tot Italia ne tenta, dar iese cam scump, si parca vad ca tot Bulgaria va fi.

Raluca, tare m-am amarat citind despre Andreimacar exista o veste buna ca a scapat A de operatie Noi pana acum am dat mereu de dr buni si inimosi, cred ca am avut noroc

Anca, bine ca ti-ai mai revenit, ca prea erai absenta aici

Elena, ce sa zic, te inteleg perfect, cu Sofi am avut insomnii tot trimestrul 3, eram mereu obosita...se pare ca e adevarat, ea e mai sensibila cu somnul, se trezeste si acum de 2 ori/noapte, dar si ies dinti si masele la greu

Mihaela, ca tot spui de scaun si eu mai trebuie sa achizitionez unul pt Sara, nu sunt deloc multumita de inaltator, al ei l-a preluat Sofi, care de cand nu mai e in scoica e supercuminte in masina. Vazusem cu Alexandra in Polus unul f bun, la magazinul acela de copii de pe colt, chiar de laga carusel, si la un pret rezonabil. Ce face Mara iubita?

Din ciclul Sara si cochetariile ei, mai nou a renuntat si la profesia de hair-stylist si vrea sa se faca manechin, a vazut in revista Barbie niste fotografii cu Barbie in diverse ipostaze, bucatareasa, actrita, doctorita etc. Intr-o fotografie era Barbie pe un podium de moda, m-a intrebat ce meserie e asta, i-am spus ca manechinul e cel care se fardeaza, se aranjeaza si face parada modei. S-a luminat toata si a spus ca si ea vrea sa fie manechin V-am spus ca face parada modei de 10 ori pe zi, ca isi asorteza hainele uimitor? E interesata de moda, cochetarii, farduri...Vai, vai! Ce-l asteapta pe C

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

GAbi, nu ii vedea SArei sa creada ca exista o meserie in care trebe sa te fardezi si imbraci toooata ziua!

PAtrick tot dansator vrea sa se faca. Cica sunt in MAnastur, la Fundatia Christiana, cursuri de dans martea si joia. Ma gindesc daca sa mergem sau nu. Cine mai vine? Trebe sa sun sa aflu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ioana, noi tocmai de am renuntat la dansurile de la "cristiana'( am ramas doar la engleza) nu se face mare lucru, am ajuns la concluzia ca e pierdere de vreme.
daca vrei dansuri ok ,intereseaza-te la scoala Rebreanu tot in Manastur, acolo cursurile is ceva mai scumpe dar se face treaba.

eu nu o mai duc la dansuri pt ca am constatat ca nu-i incantata de aceata activitate, pb vom merge la inot din primavara-vara.

azi mergem iar la patinuar, incredibil ce repede a invatat Sora sa se dea si ce viteza are.

Gaby, am revenit pt ca am lasat-o mai moale la servici, adevarul e ca nu sunt nici motivata financiar si am ajuns la concluzia ca ma cam luptam peaci cu "morile de vant".acu de ex nu am inca fila de buget si cam "somez"

Mergi la inceput