Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 47 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Estradiol Conversion Factor: pg/ml x 3.671 = pMol/L

Progesterone Conversion Factor: pg/ml x 3.18 = pMol/LMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Testosterone Conversion Factor: pg/ml x 3.47 = pMol/L

sper ca e una dintre astea trei analiza ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Salutare, fetelor!
Am retetele in mana, deseara o scanez pe cea compensata si o pun pe photobucket de model. Dilema cu acel plafon persista, nimeni nu e in stare sa imi spuna de ce sensiblu poate da fara, iar alte farmacii nu.
Din pacate la sensiblu nu mi-a facut rost, asa ca am apelat la alta farmacie care avea si de 0,4, si de 0,6 si de 0,8. Cum or putea unii sa aiba si altii ioc?
Joi am eco si merg si acolo la farmacie sa le iau (sunt in alt oras, nu intr-al meu, ca altfel fugeam deja sa le cumpar)
De la sensiblu am primit sugestia sa trec pe innohep, ca se gaseste usor si ar fi acelasi lucru. Pe aici nu am auzit pe nimeni sa faca, voi stiti ceva?
Ruxandra , de-a ta sunt, fara dubii!
Eu cred ca la tine s-a pastrat si acidul folic suplimentar fiindca ai doua mutatii de MTHFR, probabil afecteaza mai mult homocisteina, nu? La mine a fost suficient femibionul, mi-a scazut-o chiar sub minim.
Pisu_pisu, nici nu imi pot imagina prin ce suferinta ai trecut si tu. Dar sunt convinsa ca de data asta va fi bine, daca faci tratamentul acesta. Doamne ajuta!
Ioana2010, daca esti din Bucuresti poti merge sa discuti si cu d-na Viorica fata in fata. Daca doresti, eu iti pot trimite adresa de e-mail a d-nei dr U, dar nu ti-as putea spune 100% daca va raspunde sau nu pana se intoarce la spital. Pentru asta trebuie sa iti activezi PM.
26+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

MAi fetelor e groasa rau cu clexanele de data asta. Pana acum am gasit mereu, dar acum se pare ca nu sunt in tot bucurestiul. Pentru luna asta mai am dar ce fac din februarie

Voi pe unde ati mai gasit? Mi+a zis o farmacista ca nu se mai dau de la furnizori decat in sistem inchis, adica la spitale. Si noi ce facem. Eu cred ca iau la rand furnizorii, poate se indura vreunul si imi da si mie


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

297.3 µUI/ml in ng/ml - asta ce analiza este? prolactina oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, adriana, prolactina este. Prima era Estradiolul.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Mamutz, eu iti dau un nr de telefon de la Sanofi: suni acolo si iti spui of-ul. Eu am facut asa si mi-a spus da, va fi saptamana viitoare, spuneti farmaciei sa contacteze cutare distribuitor. Problema a fost ca acea farmacie nu avea contract cu distribuitorul, si ca sa il faca trebuiau indeplinite niste conditii destul de aspre, care pe vremuri de criza.... de! Dar o farmacie mai mare are mai mult ca sigur contract.
La Sanofi iti va explica exact. Uite numarul: 0213173136 , spui ca esti disperata, ca esti gravida si e obligatoriu sa faci...stii tu.26+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Factori de conversie : mUI/mL = mUI/L; mUI/L x 0.0472 = ng/mL; ng/mL x 21.2 = mUI/L.

Cu multa placere draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

LA MULTI ANI FETE DRAGI!!!

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos


ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Eu din pacate aduc vesti proaste. Am facut un alt FIV in nov, reusit, BHCG-ul crestea f greu cu dublare la 70 ore, am tot asteptat de la eco la eco sa vad inimioara dar nu am reusit. Am 9 sapt dar embrionul arata conform ecografului de 6 sapt fara BCF . Tb sa repet eco joi dar mi s-a spus sa nu-mi fac mari sperante ca se va vedea o imbunatatire. A fost un FIV la granita, 5 foliculi punctionati , 2 ovocite obtinute, un singur embrion rezultat dar de calitate f buna care l-am transferat la 72 ore. Am zis ca e eroul meu , ca tb sa se prinda dar din pacate nu a reusit.
Nu mai am forta sa o iau de la capat, sa trec din nou printr-un alt esec si nici nu cred ca voi mai avea cu ce sa fac, in vara fac 41ani iar rezerva mea ovariana e pe duca.
Poate DD vrea sa ma protejeze de o durere mai mare, poate bb chiar dc ar creste ar avea pb, sau mai rau.... . Am fost pe clexane 0.6 din zi 1 de stimulare , la 2 zile dupa ET am simtit impunsaturi de implantare dar apoi 3 zile la rand m-am trezit cu picioarele amortite. Am avut hormoni f multi in corp , doza f mare de stimulare si cred ca doza de clexane nu a facut fata . I-am scris d-nei dr U dar nu am primit un raspuns imediat, eram disperata si singura mi-am crescut doza cu inca 0.2/zi (0.6 seara si 0.2 dimi). Ulterior mi-a raspus si d-na dr U si mi-a zis sa raman pe 0.4 de 2 ori/ zi. Cred ca a fost prea tarzie cresterea dozei, tb sa fac 0.4 de 2 ori/zi imediat dupa ET. Nu am sangerat si nu am avut dureri mari care sa ceara NoSpa. Nici in prezent nu sangerez, inca ma simt gravida..... am simptome dar ecograful zice altceva.
Va rog acum sa-mi spuneti dc tb sa fac chiuretaj pt o sarcina asa mica , vezicula vitelina are 2.6mm conform unei sarcini de 6 sapt. Ginecoloaga din orasul meu zice ca da, astept rasp si de la clinica de fertilitate sa vad ce-mi spun. Deocamdata continui cu tratam pana la ecograful de joi care e decisiv.


Shimb 30 doze clexane 0.4 cu 0.6


Miki


MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Mergi la inceput