Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 8
missmj spune:
Doamne, nu imi vine sa cred ca vad motate pt mine, parca ieri am vazut cele 2 liniute rosii ...
carmen
38+ cu
Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Shines spune:
mai da se ingroasa gluma pe 12..sunteti multe
bagam motzate la greu
carmen..ai nr meu..cand esti la spital daca ai intrebari ma suni..dai mesaje..ce vrei tu.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
adryiii spune:
Vad ca nici voi nu aveti somn.
Eu cred ca ma orientez spre perna, ca nu mai vreau sa fac prostioare
. Vorba aia: cine nu are de lucru isi cauta!
Somnic usor tuturor

38 cu
Elena Alexandra
BebyCry spune:
Va multulesc din suflet pt incurajari

Doamne ce emotiiiiii sa vad moate pt mine acolo

Cu ajutorul lui Dumnezeu
38+ Cea mai de pret Comoara
Yannis
ziki spune:
fetelor dragi, am intrat doar sa va multumesc pentru urari,
si sa va spun (daca nu v-ati prins deja) ca eu am fost gura aurita care a spus "hai Lucia" cand era de fapt vorba de Bebelana!!
si comic e ca a nascut de ziua mea!
ma duc sa citesc din urma, dar deja o sa-mi tin gura cu urarile, ca vad ca le nimeresc cam.. anticipat! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 33s
AMR 38 de zile
felix
madalina_m spune:
Am avut musafiri. Acum au plecat.
Maimutzica chiar intentionez sa abuzez de soata din dotare. Tocmai l-am anuntat ca as avea si eu nevoie de un masaj si mi-a spus: 'dar sigur iubita mea, dar intai ma duc la baie.' Sta acolo de juma de ora. Cred ca asteapta sa adorm, dar ma tin tare! Am avut si eu o fata care venea sa imi faca masaj, dar nu am mai chemat-o de la 1 ian. I-am zis ca ne vedem dupa ce nasc.
36+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
si motatele:

HAIDE ANA!!!!!!!!
HAIDE RELUSHA!!!!!!

36+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
ma alatur si eu voua la ora 11. 
36+ cu
ziki spune:
si eu am avut musafiri, am primit tot ce aveam pe listuta, si chiar mai mult decat atat.
pe vremea flaviei nu stiu daca am vazut suzete fosforescente, acum numai din astea am primit 
vor sa-mi fosforizeze baiatu! 
in rest, vreau si eu sa le felicit pe Bebelana si Lucia (victima gurii mele) si sa ma alatur voua pt ora 11.00
foarte frumoasa ideea, Gabi!
ma duc la somnic, am vrut doar sa vad ce s-a petrecut in lipsa mea, si uite ca destule...
maine dimineata mai fac galerie pentru fetele de e lista, pentru ca -Sincer!- trebuie sa ma uit din nou sa ma asigur ca de ele e vorba, sa nu mai fac gafe! 
noapte buna, fetelor care mai sunt treze!
ne auzim maine la cacafica! 
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 33s
AMR 38 de zile
felix
RaluKara spune:
andri31,
, tinem pumnii sa iasa testul ok si sa mai stea fetita la caldurica cel putin pana la 37 de saptamani
catalina, ne bucuram de vestile bune de la dr.
adry, bine zici cu cumparatul de rabdare. daca gasesti da si pe la noi.![]()
blue night, imi pare rau de experienta urata din spital, vorba ta , pacat ca au resursele daca nu au si vointa de a le folosi. mie mi s-ar parea normal sa fii intrebata daca esti de acord sa fie hranit copilul cu lapte praf nu sa il primeasca de la sine. oricum eu presimt ca pe subiectul asta o sa am niste discutii aprinse la spital cand o sa nasc.
si eu personal mai astept pledoarii pentru alaptat pentru ca sunt in pom si pomul e cam suspendat
danina, felicitari pentru stabilirea datei botezului!
Raluca
38+ cu
Maia