Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 9
RaluKara spune:
si acuma sa va spun si eu vestile de la cotrol:
1.domnisorica mea e mai mica cu o saptamana si cateva zile, dar asta nu e o problema avand in vedere ca eu sunt "mica rau" si nu am sanse deloc sa fac un "bebe armasar" (am citat-o pe dr). oricum intotdeauna a fost cam cu o saptamana mai mica astfel incat era si ciudat sa "creasca mare mare" pe ultima suta de metri
2. se pare ca exista o problema cu cordonul la nivelul insertiei placentare. este mult prea marginal si asta este indicatie de cezariana de obicei avand in vedere ca exista riscul ca in timpul nasterii naturale sa se rupa , bebe sa sangereze si de aici incolo o gramada de probleme. placenta si ea e prinsa de uter" cam aiurea"(iar am citat dr). inca nu e hotarat total daca facem cezariana sau nu, a zis ca atunci cand o fi, vrea sa mai ceara parearea si altor colegi de ai ei.
3. lichidul s-a imputinat(cum, nu stiu, eu nu am avut scurgeri mai apoase sau diferite fata de ultimul timp) si nici dr nu a intrat in detalii. placenta are grad 3, ceea ce e ok pentru nr de saptamani.
4. bazinul e ingust rau si daca o sa nasc natural o sa ma cam chinui pentru ca ea nu crede ca am sanse prea mari sa ma dilat si sa incapa bebe prin cotloane
ma enerveaza teribil ca totul sta sub semnul intrebarii si nu stiu si eu sigur cum nasc...
ma enrveaza si ca nu prea gasesc informatii despre cum ar trebui sa fie inserat cordonul pe placenta..
daca stiti ceva pe subiectul asta...
Raluca
38+ cu
Maia
Doloress spune:

Hai Shubulina! 

Hai Relusha! 

FELICITARI ZUMZU! Bine ai venit bb DARIUS!
FELICITARI LUCIA! Bine ai venit bb EVA-MARIA!
FELICITARI BEBELANA! Bine ai venit bb SERBAN!
ZIKI SI MAYANE – LA MULTI ANI!!! 
Scriu la mesajul asta de dimineata si e 12 noaptea, dar azi e zi cu copilul non-stop, asa ca slabe sanse sa ajung prea mult la calculator.
Asa ca pentru ca tot e dimineata la voi va invit la o cafea !

BLUE_NIGHT- aiurea experienta din spital, bine insa ca sunteti sanatoase amandoua, asta e cel mai important. Si imi pare bine ca e OK alaptatul. Intr-adevar, la inceput te sperii la primul scancet, dar cateodata trebuie perseverenta si rabdare. Al meu din pacate era prea mic si nu putea deloc sa suga, efectiv era imposibil. Dar am perseverat si a inceput sa suga dupa 2 luni de biberon. Deci… se poate cu multa vointa. Nu-ti zic cat m-am chinuit, zi de zi, masa de masa, cu el. Practic, nu stiu cand mai dormeam si eu. Ca bea lapticul, apoi trebuia tinut in sus o ora, pentru ca daca nu, regurgita tot. Dupa ora aceea, eu fuga la muls – jumate de ora sau chiar mai mult ca aveam tare putin lapte si ma tot chinuiam. (cum ai spus si tu, cea mai buna pompa e copilul, daca el nu stimuleaza, cu pompa ramai cam la aceeasi cantitate) Si uite asa se facea ora pentru urmatoarea masa. Ma mulgeam si plangeam de ciuda. Al meu sot ma indemna sa renunt, ca ma duce la nebuni in halul ala, insa n-am vrut. Am avut un fix cu alaptatul si cand imi pun eu ceva in cap, greu ma mai scoti din ale mele.
ZUMZU – si-al meu a fost intors cu forcepsul, desi mic, mic. Acum sunt forcepsuri performante, din cate mi-a explicat doctorul, nu se mai intampla accidente ca pe vremuri.
ANDRI- tinem pumnii, stai frumusel in patut, eu cand ma agit, am scurgeri mult mai abundente, si eu banuiesc de lichid pt ca aveam colul de 1 cm acum 3 saptamani, deci sigur s-a mai scurtat, abia astept sa merg marti sa vad cum mai stau. Daca stau in pat- scurgeri mai putine sau deloc, insa.
MADUTA, CATALINA- imi pare bine ca ati venit cu vesti bune!
MAMUTZ- felicitari! Eu nu am rezultate, aici nu se dau, desi l-am facut, rezultatele se trimit direct la doctor si el mi-a spus ca a iesit bine. Inclin sa cred ca e mult mai corecta politica asta, ca sa nu se panicheze gravidutele de aiurea.
TUNDE – si eu am mai inceput sa mananc din cand in cand cate un avocado de cand am inceput diversificarea lui Patrick, de cand cu el, mananc mult mai sanatos zic eu. Am o reteta, o nebunie – pudding de ciocolata din avocado. 1-2 avocado tocate (sa fie bine coapte) , 2-3 lingurite de cacao, 2-3 lingurite de miere sau sirop de artar, cateva picaturi de lamaie, vanilie sau scortisoara – depinde ce arome iti plac. Amestecate bine bine, iese ca un pudding de ciocolata, al meu sot nici n-a banuit ca e avocado inauntru. Si e un desert low-fat si sanatos. El uraste avocado, ca de fapt multa lume. Si totusi budinca asta o mananca de sparge. Ca avocado e cam neutru la gust, asa ca gustul e mai mult miere cu cacao care e ca un fel de ciocolata.
RALUKARA- imi pare rau pentru atatea semne de intrebare… e greu cand nu stii la ce sa te-astepti. Mai ales ca mai ai asa putin.
34+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Si pentru ca e trecut de 12 noaptea, mi-am actualizat semnatura, ma uit si nu-mi vine sa cred!
Yupi!!!!
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
ROXANA_82_CT spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUBURUZELOR NOU VENITE PE LUME!
Si buna dimineata! Noi azi nu avem somn. AM fost ieri la medic si am incercat sa va scriu dar nu am reusit sa ma conectez la server.
Asa ca va spun vestile: bbe meu are vreo 2800 gr, si are cordonul bine infasurat in jurul gatului, de 2 ori, ca sa fie sigur. Astfel ca am hotarat sa nu risc si sa aleg cezariana avand in vedere noile vesti. Cert este ca mai are de stat, e inca pozitionat sus si colul este lung si inchis. Noutati peste inca o saptamana.
37+ viitoare mamica de
Teodor
gabiu spune:
'neata va spun si eu pe ultima suta de metri![]()
acum strangem bagajele si ne pregatim de plecare spre Cta. Maine la 7.30 trebuie sa ma prezint la clinica dar operatia nu stiu la ce ora va fi....va tin la curent, am nr lui lorich si l-am luat si pe al Ralucai ( bebelu). Sper sa fie totul ok si sa ne intoarcem sanatosi cu totii acasa. Doamne ajuta!
Si tuturor va doresc nastere usoara ( cateva zile nu va voi citi
), iar celor care au nascut deja..refacere grabnica si pui sanatosi si mancaciosi
va pup pe toate
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007 si
37+
missmj spune:
Neatza si de la noi
Eu am adormit destul de tarziu, m-au luat emotiile de la motatele alea
,si ma gandesc numai la shubu si la relusha,ce or face,ce emotii or avea...
Asa ca am zis sa deschid calculatorul sa le bag o galerie !

Hai Shubulina
Hai Relusha

carmen
38+ cu
Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

missmj spune:

Hai Bogica !

Hai Bebe2 !

carmen
38+ cu
Andrei

missmj spune:
gabiu drum bun si multa bafta maine !!!

Roxana82 bine ca sunteti bine si tu si bebe si ca esti impacata cu ideea ca e necesara cezariana 
RaluKara nu stiu nimic despre cum ar trebui sa fie cordonul inserat in placenta
,dar stii ca si eu fac cezariana din cauza bazinului stramt...m-am obisnuit cu gandul,decat sa sufere bebe la nastere,mai bine sufar eu o zi-doua...n-oi muri.Doamne ajuta sa se schimbe lucrurile si sa nasti normal,desi mai e putin si la tine.dar cat vrea dr sa te tina in suspans?mai ai putin si intri in sapt 39,ar cam trebui stabilit cum si ce faceti !

Doloress felicitari pt cele 35 sapt ...mai ai putin si scapi de tot stresul indurat !

ziki chiar ca ai avut scrisul aurit cand ai bagat motate din greseala pentru lucia ![]()
carmen
38+ cu
Andrei

monika_bt spune:
Neata si de la mine!!
Am intrat la galerie

HAI, ANA!!!!HAI, BOGICA!!!
HAI, RELUSHA!!!HAI, BEBE2!!!
NASTERE USOARA, FARA COMPLICATII SI REFACERE RAPIDA, BEBEI SANATOSI!!!

CONTATI PE MINE LA ORA 11, FETELE!! RUGACIUNILE NOASTRE LE VOR AJUTA PT CA SUNT SIGURA CA, IN FIECARE SEARA VA RUGATI PTR FIECARE ASA CUM MA ROG SI EU, DAR FIE AZI LA 11 PTR ABRAMBURIKA...IAR PE TOATA ZIUA SA NE RUGAM FIECARE CHIAR SI NUMAI CU RUGACIUNEA INIMII SAU UN "DOAMNE AJUTA-LE", CAND NE FUGE GANDUL LA FETELE DIN OPERATIE.
Deci maine o avem pe gabiu...iar pe 12 missmj, aditza si babyleeks.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
33s+