Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

pfuuu...ce m-a enervat site-ul asta

doamne ajuta Ana..sa fie totul bine si sa iti tii maine bebelul sanatos in brate! mult curaj,multa putere dd e cu voi...si noi suntem cu gandul si sufletul la voi. Pup fata.

Gabi ..ma alatur voua la ora 11

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Super missmj! Numai ca mai trebuie trecuta si jos cu bebelusul si datele
Minunat te-ai descurcat.

38 cu Elena Alexandra

multumesc ! hai ca pentru inceput a fost bine, pana trec la avansati ,baga tu datele

carmen
38+ cu Andrei
AMR 4 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

simo zi-mi si mie unde tre sa mearga sotul sa depuna actele pt certificatul de nastere, la primaria sect 1 pt municipal? pe unde e asta ?am intrat pe net si m-am cam derutat,poate ma lamuresti tu !

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen..la etajul 5 pe unde scrie ''asistenta sefa''..merge cu copiile dupa buletinele voastre, certificatul de casatorie si certificatele de nastere si ii da o fisa de constatare nou-nascut..cu asta te duci la starea civila sect 5..cu inca un set de copii ale actelor de mai sus
deci : copii certificate nastere, buletine si certificat casatorie.
la sect 5 ti-l elibereaza pe loc.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Buna seara Burtici si Mamici,felicitari noilor buburuze si recuperare rapida si usoara curajoaselor mamici
Eu dupa cum bine stiti va citesc in permananta dar mai greu cu scrisul dar cred ca a venit momentul sa ANUNTAM MAREA VESTEMiercuri pe data de 12.01.11 ma voi intalni cu minunea din burtica,avem cezariana programata,nu stiu exact ora operatiei dar trebuie sa fiu acolo la ora 8 dimineata deci mai avem 3 zile cu burtica emotile sunt mari si frica la fel dar sper ca DD sa ma intareasca si stiu ca bucuria de a imi intalni baiatul nu se compara cu nimic,va voi tine la curent cu tot ce se intampla
Pana atunci multi pupici proaspetelor mamici si curaj viitoarelor mamici caci avem nevoie

Cu ajutorul lui Dumnezeu38+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

BebyCry felicitari !!! si eu tot miercuri nasc,tot la 8 dim m-a chemat !! Ce bine ca mai e cineva in aceeasi zi cu mine
Simo mersi mult pt info, eu credeam ca neaparat la primaria sect 1, ce tare ca da si certificatul pe loc

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ma alatur si EU maine la 11

missmj/bebycry;deci avem program pe miercuri...capul sus!

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Si eu ma alatur pt maine la 11.

Andreea 35+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Foarte tare Baby cry! Iti tinem pumnii si ne apucam de galerie marti. Pana atunci de incercare:

HAI BABYCRY!
HAI CARMEN!
HAI ADITZA!

Sa vina bebeii Yaniss, Andrei si Mihai!

Cred ca voi toate o sa nasteti miercuri la prima ora. Tinem pumnii fetelor. Sa va fie cat mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Eu eram fetelor de pe parola comuna! M-am zapacit!
Am trecut in lista cu bebei pe Bebect (numai ca am date putine deocamdata) si am uitat sa ma deloghez.

Foarte tare Baby cry! Iti tinem pumnii si ne apucam de galerie marti. Pana atunci de incercare:

HAI BABYCRY!
HAI CARMEN!
HAI ADITZA!

Sa vina bebeii Yaniss, Andrei si Mihai!

Cred ca voi toate o sa nasteti miercuri la prima ora. Tinem pumnii fetelor. Sa va fie cat mai usor!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput