Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 2
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Tunde,si daca vreau sa fie si mare si colorat?? Sa nu zici sa-mi iau o acadea pt asta Gata,maine-i maine! Cu Dumnezeu inainte! Ana |
[blue][size=5]..si scrii text..tot asa inchizi numai pui ASTA /
Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
DA PAI TU STII FATA!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Irinukaaa spune:
[size=n]scrii ce vrei[/size=n],
unde n=1...6
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
Lorich spune:
Angie bravo si multumim!!
mamutz felicitari!!!! Stai cumintica cu testul, nu stresa punctuletul!!! O sa-ti zica dr., nu te mai stresa te rog!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!
[b]FETELE PT MAINE
SHUBULINA!!
RELUSHA
CINE MAI DORESTE!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+
florintunde spune:
Mananc foarte mult avocado..asa numai crud- sa fie coapte- pe paine prajita elvetiana..cu multe samburi de in..e ff delicios la mic dejun si un ceiuc e regesc..
Sotul m-a certat azi ca numai viermi nu mananc ca cine stie nici nu-i bun sa mananc Eu acum.Ce imi place sa experimentez si asa mai dprt..A m citit acu niste articole..e ff bun pt cervix..mai ales in timpul sarcinii...e recomandat..Ui cum stiu EU ce trebe mancat si asta nu ma lasa...nna de maine imi iau portie dubla..
Si bineinteles kila de portocale care o mananc in fiecare zi
Relusha spune:
Buna,
apar si eu....
inca tot cu burtica sunt....
maine dimineata mergem la spital sa-mi provoace nasterea, asta in cazul in care nu vine pana dimineata fara "ajutor".... eu tot sper sa-l conving sa vina !!!!
Felicitari Luciact!! bine ai venit Eva Maria atat am apucat sa vad din titlu....
ma pun sa cites din urma...
Tunde, ti-am raspun la mail....
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt
madalina_m spune:
stiam ca am uitat ceva:
La Multi Ani Ziki!!!
La Multi Ani Mayane!!!
Sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.
36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Lorich spune:
Tunde ce frumos si sanatos papi!!
Eu slab tare la capitolul fructe, abia beau un fresh de porto cu fierul, ca sa-l asimilez...in rest...numa cand ma uit la fructe ma apuca arsurile.
Relusha te astept cu vesti bune! Eu pe Robert l-am speriat cu inducerea, cand trebuia sa ma prezint pt inducere s-a hotarat sa vina singur!!!!Asteptam vesti, da????
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Mananc foarte mult avocado..asa numai crud- sa fie coapte- pe paine prajita elvetiana..cu multe samburi de in..e ff delicios la mic dejun si un ceiuc e regesc.. Sotul m-a certat azi ca numai viermi nu mananc ca cine stie nici nu-i bun sa mananc Eu acum.Ce imi place sa experimentez si asa mai dprt..A m citit acu niste articole..e ff bun pt cervix..mai ales in timpul sarcinii...e recomandat..Ui cum stiu EU ce trebe mancat si asta nu ma lasa...nna de maine imi iau portie dubla.. Si bineinteles kila de portocale care o mananc in fiecare zi Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen "fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
Eu nu am mancat niciodata avocado . Si nici paine elvetiana. Zici ca e bun, ha? Si mie imi place sa experimentez, dar avocado nu s-a nimerit niciodata in calea mea. Si sotul meu e traditionalist si pe perioada sarcinii nu m-a lasat el sa experimentez noutati. Imi zicea ca cine stie ce reactii am, si cum toata sarcina am fost super-balonata si cu dureri de burta, l-am ascultat. Dar nu e timpul pierdut. O sa incerc si eu avocado.
36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
florintunde spune:
Relusha;!
vezi? cum iti scrie omu mail....
si tot capata o veste ceva...
Ne faceam griji pt tine..si prin sms stiu ca n-ai sanse sa ne anunti..deci dimi bagam moatatele la treaba!!!!!!!!!!!1