Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 3
aditzaC spune:
am revenit
ana..am inteles , ceva de genul am avut si eu ..aaaaaa ai grija ca daca papi iti face clisma , eu am fc laparo acolo si mi.au facut clisma
.si vad ca iar m.au luat acum pe seara , am fost plecati pana la finii socrilor , ma duk sa fac baitza si sa o fac pe mandra mumoasa , sa ma epilez si toate cele ca daca ma apuca sa fiu fresh .
Apoi ma bag in patut , sper sa fiu ok imi este teama sa ma apuce asa din senin parca tot mai bine e sa ma stiu programata
ps: nu scoateti motatele inca , eu sper sa il tin pana luni/miercuri
mamutz felicitari , sa iti ajute bunul d.zeu
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai
florintunde spune:
Mada;chiar e bun..alegi care este moale...prajesti orice fel de painica si cu cutitul ungi ca si cum ar fi unt..e moale..pui sare si dai..
Cica avocado are forma uterului ceea ce semnifica ca e fructul ideal pt femei .. ..vezi in cosmetica se foloseste la maxim..uleiul din ea e ff benefic.
painea elvetiana se gaseste la noi..e facut din faina neagra..asa ca aia integrala..si plina de samburi de in de ovaz..etc..Eu cum am av probleme cu constipatia..am inceput sa iau din aia..si nu mai scap de ea ca imi place la nebunie.E o franzeluta mica..imi ajunge 2 zlie..chiar 3 caci e consistenta.Constipatia v-am zis..am rezolvat citindu-va despre nasteri
florintunde spune:
Aditza;ne-am inteles
dimineata bagam motatele pt SHUBU SI RELUSHAsi pe cine mai apuca nascutu la noapte...numai DD stie cine urmeaza...LUCIA ne-a dat azi o lectie
BEBECT;iarasi cu buba de 4,5 kg!nu-mi vine sa cred
daca ati vedea ce am prin casa....numai hainute de bebe spalate ...intinse peste tot..mumoase
Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
shubulina spune:
Va culcarati???
Io mai stau nitel si ma bag in baie sa ma fac frumusica si apoi sa ma coafez si sa-mi fac unghiile.
Gata,maine-i maine!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
florintunde spune:
bineinteles au aparut baietii si sotul cu superstitii..daca e bine ca pregatesc haine de bebeis de a lui soacra-mea...fie cum vrea Dumnezeu..
s-aapucat sa fca ciocolata de casa..e haos in bucatarie..Eu mi-am luat liber...le-am dat papa..si nik nu mai fac
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Va culcarati??? Io mai stau nitel si ma bag in baie sa ma fac frumusica si apoi sa ma coafez si sa-mi fac unghiile. Gata,maine-i maine! Cu Dumnezeu inainte! Ana |
esti fenomenala..da rimel d'ala ai?
shubulina spune:
Chiar d-ala nu stiu daca am
Da e bun si al meu.
Gata,maine-i maine!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
jasmin26 spune:
Offfff,noi maine implinim 40 de saptamani pline si pt asta trebuie sa merg la un control in spital,nu stiu ce mi-or face...ca bebele nu da nici un semn ca ar vrea afara,asa ca incerc sa scot prima motata timida numai pt mine,,,,,poate ,poate imi face vre o surpriza noaptea asta
....Hai Lukas
si mai multe motate pt fetele care sigur vor avea un rezultat favorabil maine
hai ana
hai relusha
Crina
saptam.40 cu Lukas Christian
In curand o sa fim 3...!!!
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
catal_ina10 spune:
M-ati innebunit cu cat ati scris azi ! Nu poate omul sa faca nimic prin casa, ca trebuie dupa aia sa citeasca romane !
missmj,
Bravooo Luciact! Ce surpriza! Constantencele sunt puse pe fapte mari! Sa-ti traiasca bebelina mare si frumoasa!
Hai fetele de maine!!! Sa aveti o zi minunata!
Hai Relushaaaa! Nastere usoara si bebe2 voios si sanatos! Maine la tine acolo departe inseamna luni dimineata?
Hai Shubulina! Nastere usoara si bebe voios si sanatos!
37+ cu Sara Maria
maimutzica10 spune:
HAI SHUBU !!!
HAI RELUSHA !!!!
HAI SI TU JASMIN !!!!
rox 34+ Marie Lorelei
think pink