*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Multumesc frumos dragi mamici din toata inima pentru gandurile frumoase Darling, aleinad.g,loryd.

loryd super veste.. deci.. o sa fiti in formatie completa..Lory cred ca o sa sara in bratele lu tati.. de nu o sa ii mai dea voie sa plece. Inteligente si frumoase perlute... asa de tare imi place cand vorbesc cozonaceii. Pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani Monicus ,Ramo ! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite.

manumanu, de un an de cand ne-am mutat aici tot caut un coafeza care sa tunda bine si inca nu am gasit.Parul meu este si foarte dificil, este moale si subtire si de obicei "expertii" nu dau mare importanta tunsorii, pe motiv ca oricum parul meu nu sta nicicum.Si asta este extrem de frustrant si enervant.Dar, mai fac sapaturi.Sper sa gasesc si aici o coafeza care sa faca treaba buna.

Darling, nu mai are rost sa fac scandal acum.I-am spus atunci ca nu-mi place cum m-a tuns si ca nu e o decizie buna sa iti tunzi clientele cum iti vine tie in conditiile in care am solicitat altceva.#8235;Imi pare sincer rau ca am platit

loryd, o sa-mi placa peste vreo 2 luni, cand o sa mai creasca parul.Cura de slabire bate pasul pe loc, am intepenit la 58,8 cat aveam si saptamana trecuta.M-am decis sa scot uleiul si grasimile de tot pt o saptamana, vad dupa aceasta noua saptamana ce tehnica mai abordez.Ideea este ca nu am mancat aiurea, nu am mancat seara decat putin si nu fainoase, dar nu am dat nici un gram jos.M-am amuzat copios cu replicile Loredanei. E haioasa foc.

Otiliav, o sa fac poze sa pun sa vedeti ca nu e cea mai fericita tunsoare, iar ce am acum in cap este ce a putut obtine dupa ce m-am revoltat eu si i-am zis ca nu vreau sa faca experimente pe capul meu.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Aleinad, n-am rezolvat. Ii tot dau lactoza si rezultatul e invers. n-a mai iesit 2 zile, ea care iesea zilnic, dar fff tare si greu. pe bb l-am rezolvat cu microclisma. Cred ca asa o sa fac si cu A.
Otilia, bb s-a schimbat enorm...am o tona de poze (eu le fac zilnic, doar 3 zile de cd s-a nascut n-am poze), dar n-am avut timp sa le vad eu macar, ca sunt in calculatorul din birou, unde nu mai ajung. Eu stau pe net la laptop cat alaptez pe bb

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Si eu la fel, sunt pe net cand alaptez pe canapea ca sa nu ma plictisesc. Dar uneori prefer sa-i dau in pat ca sa o las adormita acolo si sa face repede ceva treaba urgenta.
Lory, replica cu "e minunat" m-a dat pe spate Ce fain ca vine tati. Dupa aceea pleaca iar sau sta cu voi?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos pentru urari malinas esti o draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

La multi ani Monicus ,Ramo si Nature ! sanatoase, voioase si la punga groase!!!! [flo

boon lipsit motivat scriu motivele

pai saptammana trecuta am inceput sa pierd laptele in sensul ca doamnele tzatzi nu mai vruiau sa imi dea laptic la fiecare mulsoare opreau cate 10-20ml de lapte in sensul ca de la 210 ml deabea mai reuseam intr-un final sa evacuez 70-90 ml...evident disperare mare nu eram suparata, odihnita asa si asa deci fara probleme emotionale...boon pai bine bine scazu productia de lapte micsorai intervarul orar intr mulsori nimic evident am facut niste duluri de mama mama, si aoi sani au devenit rosii , de exemplu cel rosu era ca marul si avea mai multe pungi de puroi pe mamelon.....durere nu se mai pune ..mai da stiti cum in 2 zile si am facut dus, ba unde ca am mai pus si fata la san chit ca o moflaia am zis ca nah face vreo minune ceva, l-am trimis pe ion la farmacie antibiotic si galafor..ei sa va zic ca sunt la a 3 zi de tratament pungile s-au dus, productia a inceput sa creasca considerabil au mai ramas nescai duluri da zic ca se duce in 5-7 zile de tratament.....m-au trecut toate apele de sppaima

duminica am reusit si eu sa imi fac molifda [sper ca asa se scrie], a citit si la fata.am pus si un acatist, am fost pe la puica ca in fiecare duminica

am ajuns cu copilasi la un chirurg pediatru sa isi dea cu parerea in legatura cu hernia lui fiemea, numai bine ca am fost ca a gasit cand a deschis buricul si un mic granulom pe care l-a ar cu nu stiu ce uit denumirea, a zis ca hernia se poate duce de la sine cu sau fara centura si daca nu se corecteaza chirurgical...s-a uitat si la dimitrie a zis ca pe moment pare ok preobabil acea uraca de care va zisesem nu s-a inchis corect si de acolo curge plus ca s0ar putea sa fie ceva ereditar pe linia lui tatasu ca si el are aceeasi problema.....deci am rez si pe asta

apoi am stat am vb, ce sa facem cum sa facem cu botezul parca pana pe 30 aprilie e prea multa vreme de trecut cu fata nebotezata asa ca am schimbat data pe 26 feb nu puteam ca sunt mosii de iarna respectiv sambata mortilor , iar duminica nu puteau nasii care sunt din timisoara fiind duminica asa ca am ramas la data de 19 feb..acum azi trebuie sa mergem sa rezolvam cu biserica si sa gasim un local care accept botez cu 20 de persoane adica mosi, nasi, parinti, frati si cine mai doreste [cred ca nimeni ca la dat de bani nu se grabeste nimeni ]

am reusit sa fac si dosarul de cic l-am si depus si sunt happy ....si cam atat eu zic ca am fost destul de competenta

corina imi pare rau ca am rata pozele cu patrick

intrebarecum combateti crizele de personalitate specifice varstei adica cum se manifesta copilasii vostri, ce faceti pentru a le diminua intensitatea lor, pentru a nu le deforma personalitatea si caracterul...sincer chiar sunt curioasa imi e atre teama sa nu gresesc cumva cu dimitrie mai ales ca e fetita in peisaj

va multumesc pentru raspunsurile legate de cantitatea de lichide tot pe acolo ne situam si noi

va pupam si va imbratisam fug a venit ionul ne imbracam si fugim sa ne rez trebile

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc mult de tot pt. urari!
Ieri a venit mama in vizita, tata e racit si a ramas acasa...s-a jucat cu Sara, pitica s-a culcat la pranz si pe mama a luat-o stranutul...nasul curgea si a fugit acasa sa nu-i dea fetei.Pe la 18 au venit o parte din invitati, urmand ca la 20.30 sa mai vina o pereche, frizeri amandoi s-o tundem pe Sara cheliuta...ca sa se mai ingroase un pic firul de par...nu-i statea nicio agrafa in par.Toate bune si frumoase pana pe la 19.30 cand Sara brusc a inceput sa caste...ochii rosii si frigea toata...bagat termometrul in fundulet 39,3 I-am pus supozitor de nurofen, dat pe gura Panadol...in 30 de minute 39,1.Incet incet a inceput sa-si revina, sa rada...au venit frizerii si ne-am apucat de treaba...am pus-o in scaunul ei de masa cu jucarii si a inceput operatiunea tuns.A stat mica de ea, era un pic speriata dar a fost ok...nu e chiar cheliuta ...e tunsa 2...e asa frumoasa bubulina mea.A dormit cu noi ca sa simt daca-i creste temperatura...i-am dat Panadol si Nurofen la 4 ore si acum e ok.
Nu stiu daca v-am spus cu problema de la fundulet si pasa...cu vesnica opareala...care de fapt nu e opareala...ca de 1 luna nu trece cu nimic...de 3 zile plange si la kk si la pipi cand face la olita.Am fost dimineata la dermatologul cu care am fost la Revelion (dar pe care atunci nu m-a dus capul sa-l pun sa se uite la problema ei )si la prima vedere a spus ca e Candida.Tipul de la laborator venea abia la 14 si nu mai puteam merge ca tati e la servici..e si ora ei de somn, asa ca vom merge maine dimineata pt analiza si maine dupa amiaza dupa tratament.Intre timp ieri am bagat si am fiert toti chiloteii si body-urile..
Maine o sa-l rog sa ia si de pe limbuta si Sarei si mie si lui tati, sa vedem daca nu cumva e si pe acolo crocobaurul...Sara are limbuta incarcata...si uneori ii mai dam cu lingura/furculita noastra cand stam la masa ca vrea de la noi din farfurie si musai cu ce mancam noi...chiar daca si ea are tacamuri exact la fel...
Cam astea sunt vestile despre noi...nu prea bune, dar Doamne ajuta sa rezolvam rapid!
Ca sa nu va mai spun ca m-a speriat dr cu altceva...Sara are vreo 4-5 alunite, una pe obrajior, una pe gat, una pe ceafa si 2 pe mijloc, chiar deaspura chiloteilor.I- le-am arata si ma intreaba cu cine seamana...tasu cica cu el...ca el are...dr cica hai dezbracare...se executa sotul si incepe...ca astea sunt de la soare, astea sunt nu stiu cum...asta trebuie facuta ca e periculoasa.Imi iau inima in dinti si zic ...pai stai ca am si io...si io ma execut cu dezbracarea ...una la sutien e can naspa ca cica sa n-o frec, e chiar pe laterala si fix la mijlocul bretelei de la sutien...cand sa ma imbrac mai vede el un amica pe gat si zice asta trebuie facuta sa nu fie HPV am crezut ca mor...Sara plangea ca-i era frica sa nu-i faca ei ceva...si uite asa.
Concluzia care sper ca a bagat-o si tati la cap...nu mai stam la soare fara creme de protectie...eu ma mai protejez dar nu detul...tati nu vrea deloc...O sa-l intreb ce factor sa folosesc pt Sara...in vara ii dadeam cu 15 de la 7.30 la 9 si de la 9 la 10.30 cu 50, iar de la 17 la 19 tot cu 15....in rest nu stateam la plaja...
Hai ca iar m-am intins mult si ma vait.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna
ma roade o nelamurire, luna asta eu o sa iau ultima indemnizatie, eu am reinceput lucrul pe 20 decembrie, trebuie sa dau banii ianpoi pe fractia de luni adica de pe 20 dec pana pe 31?
la ilinca parca asa am procedat, dar acum nu stiu cum sa fac.

multumesc mult

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

mada nu are legatura cu data revenirii tale la job, iar de dat banii inapoi nu am auzit sa se solicite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

bravegirl erau niste poze cu bebelusi intr- un cos, in foi de varza, cu o imbracaminte asemenatoare cu a lui Patrick ... cred ca din calendare cum spunea manumanu, faine

Mergi la inceput