Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
haircut spune:
Neata!
Ma bag si eu la o cafea, multam Sorina!
Alina, bine ai venit
Plateea, bafta azi! 4-5 zile or sa treaca repede cu invatatul zic si eu....hai, mami, curaj!
Ratusca, subscriu...Xela e o gazeluta..Nu stiu cum reuseste ca face o papica..si ea si-al ei. Friptura de la rev a fost de vis
Aaaa, Xela, pls, mai zici o data, pentru cascati si neatenti, cu ce se pot umple clatitele alea aperitiv? Ma cam bate gandul sa pun pe masa la ziua M...Multumesc!
Ana, sa fie! Ar fi o super vesteMa bucur ca burtica lui Stefan e mai bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
'neata!
mai, se pare ca v-am indus in eroare si imi pare rau. probabil picase ceva greu la stomac.......nu, inca nu vrem #2, dar daca ar fi sa se intample......sa fiu totusi mai constiincioasa cu pilulele alea
SURZENIE SELECTIVA.....VAAI, CE-MI PLACEEEE!
_
mama lui Stefan, pui scump
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
Buna dimineata!
Ce mai fac prichindeii???
Nu stiu cum sa fac sa il tin pe dani mai mult afara ca vad ca ajuta mult pt un somnic odihnitor.
Plange, revin cand pot.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Lillo..surzenie selectiva... Buna cate o boala de-asta la casa omului!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Neatza!
Ce fac fetele simpatice? Vorbaretelor...eram si eu candva...si voi mai fi...soon..
Plateea mama...hai la o cafea sa-ti mai versi naduful si pe la noi, eu nu stiu cum e sa stai mai mult de-o zi fara pishpirei dar eu cand ma duc vinerea la ore de dim pana seara ma relaxez si chiar nu-mi bat capul prea mult cu ce face bobitza.Stiu ca e cu bunica si rau n-are cum sa-i fie!
Mi-e asa draga bobitza cand scoate rufele de prin sertare..e asa concentrata, le intoarce pe toata partile, le studiaza etichetele...imi vine s-o mananc!
Ieri a mancat supa de vita facuta de BUNICU! Lol!!!
I-a placut!
Si mi-a adus mama peste proaspat, crap, il fac la abur, o portie ii dau si restul portionez si pun la conge sa-i dau peste cateva zile. fac bine?
Eleysa spune:
Neatza!!!
Sorina de cafelutza!!!
Noi dupa o noapte a la Decenuela ....se pare ca sunt din ce in ce mai dese...oare o fi de la dintii aia care nu mai ies o data???....oricum incep sa ma obisnuiesc ...si parca ma trezesc mai obosita cand doarme mai mult
Si ca sa ma laud si eu ...isabela a inceput sa pape singura cu lingurita...ma rog deocamdata 80% pe langa...dar a inceput sa bage si in gura si acum nu mai vrea deloc sa ia de la mine din lingurita ...ambitioasa mea mica ...trebuie sa caut sa ii fac mancare pe care sa o poata papa singurica...cum a fost budinca de dovlecel (Ana ma bucur mult ca i-a placut lui Stefan
)...asa ca lansez si eu o tema ....idei de papa pe care sa le poata ei manca singurei????
Dece bafta cu glicemia ....si mai ales cu cafeaua aia amara ....nici mie nu-mi place ...
Plateea ...asa de frumos ti-au spus fetele ...ca eu ...ca si aseara raman doar la ...si multi
...si 4-5 zile e mai bine decat 3 sapt cum intelesese Ana ....
Alina ...bine ai venit printre noi!!! ....spune-ne mai multe despre tine si scrie mai repede 10 mesaje ca sa poti trece de moderare si sa-ti vedem mesajele in timp real...
Mire si eu vreau la intalnire...dar ...asa cum ai zis tu mai zilele trecute...poate o facem undeva mai prin centru sa ajungem de prin toate colturile bucurestiului...zic si eu ...poate in centrul istoric....sunt acolo multe cafenele dragute foc
Aaa...si sa ma laud si eu ......m-am cantarit in WE si pentru prima data in viata mea ...dupa sarbatori am mai putin decat inainte ...adica nea' Monti m-a ajutat sa mai slabesc inca 2 kile ..am 57 ...inca putin si ajung la greutatea dinainte de sarcina...si cred ca acolo ma opresc ca cica nici prea slaba nu e bine ....
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele cred ca ma duc si eu la somn. teo doarme inca de la 9(lucru neobisnuit pt el care nu adoarme inainte de 23). De data asta a adormit langa mine in pat, dar singur. Astazi pentru ca a fost soare am fost un pic la plimbare asa ca va las niste poze spre vizualizare. ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Foarte frumoase pozele
![](olala.gif)
![](punk.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Lillo Neatza! Alina cat de mare e fontanela? Daca nu are alte semne de rahitism nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. ![]() ![]() Ana ati vrea sa fie cu ochisori sau doar o indigestie? Oricum, sa fie asa cum va doriti! ![]() Plateea bafta la examen! ![]() ![]() Simpy ![]() Mire ![]() |
surzenie selectiva ...LOL....
![](radtare.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti." |
subscriu si eu ...
![](birthday.gif)
n-am subscris niciodata pana acum ...m-am gandit sa o fac si eu na
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Buna Dimineata,
Revin si eu si fac urari pentru pufuletii care au implinit un anisori, cu scuzele de rigoare:
Letizia de Vikinga
Dragos-Andrei de Ale1212xa
Rares de Unboticutz
Maia Teodora de Sagetutza
Sa cresteti mari si fa fiti sanatosi!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro