Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Fiind nerecuperata, pun intrebarea in legatura cu crema pentru fimoza. Am dat comada persoanei respective, dar imi cere confirmare. Daca n-am sa confirm astazi, nu le va cumpara. Care este raspunsul final?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Neatza! Ce fac fetele simpatice? Vorbaretelor...eram si eu candva...si voi mai fi...soon.. Plateea mama...hai la o cafea sa-ti mai versi naduful si pe la noi, eu nu stiu cum e sa stai mai mult de-o zi fara pishpirei dar eu cand ma duc vinerea la ore de dim pana seara ma relaxez si chiar nu-mi bat capul prea mult cu ce face bobitza.Stiu ca e cu bunica si rau n-are cum sa-i fie! Mi-e asa draga bobitza cand scoate rufele de prin sertare..e asa concentrata, le intoarce pe toata partile, le studiaza etichetele...imi vine s-o mananc! Ieri a mancat supa de vita facuta de BUNICU! Lol!!! I-a placut! Si mi-a adus mama peste proaspat, crap, il fac la abur, o portie ii dau si restul portionez si pun la conge sa-i dau peste cateva zile. fac bine? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
...asteptam sa iti revina cheful si dispozitia de vorba...ca parca nu esti tu asa tacuta
ce frumos se joaca bobita ...a mea e innebunita cand se demachiaza seara sora mea ....trebuie neaparat sa ii dea si ei un disc demachiant si se duce cu el in oglinda si isi da cu el pe fata ...am preconizat noi ca nu o sa mai treaca asa mult pana o sa o gasimt boita toata cu fardurile noastre
Mamica mandra de odorul ei
miremia spune:
Neatza!
Lillo boala asta a ta suna foaret bine, m-am amuzat teribil!
Ele felicitari pr AMR!
Dece tin pumnii sa-ti iasa repede si usor asta cu glicemia.
Tomaca ma bag eu in seama, tocmai am vazut mesajul tau cu creme. Ramasese sa o cumpere Simply direct din UK (sau altcineva) pt ca este muuult mai ieftin.
Ma intereseaza si pe mine mancaruri pe care sa le manance singura. Aseara i-am facut paste cu sos de rosii. Sunt niste paste pt bebelusi de la plasmon, niste penne mici, cu care a facut DEZASTRU. Ii puneam gramajoare pe tavita in fata ei si ea se servea...daca incercam sa-i dau cu lingurita sigur refuza. Sa vad cum scot sosul de rosii de pe manecile unui body...
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity Ratusca,eu asa m-am gandit sa imi spuneti cate bucati doriti,iar cu plata ar fi paypal,iban sau iau eu ceva de pe amazon(si platiti voi)-cum e mai avantajos,fara complicatii si pierderi Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti." |
Salutare!
Pai eu vreau 4, Tomaca 1?, mai era cineva cu 2 parca dar neuronul meu e vai steaua lui, daca mai puteti scrie o data ca sa centralizam si sa dam comanda... nu de alta dar se apropie vertiginos controlul de un an si deja visez urat!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui tomaca Fiind nerecuperata, pun intrebarea in legatura cu crema pentru fimoza. Am dat comada persoanei respective, dar imi cere confirmare. Daca n-am sa confirm astazi, nu le va cumpara. Care este raspunsul final? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
Aoleo! Sa nu incurcam borcanele! Nu am inteles ca ai reusit tu sa le comanzi! Daca se poate de la tipa respectiva, eu sunt pentru, asa n-o mai chinuim pe Simply (te chinuim pe tine )
decenuela spune:
citat din mesajul lui tomaca Fiind nerecuperata, pun intrebarea in legatura cu crema pentru fimoza. Am dat comada persoanei respective, dar imi cere confirmare. Daca n-am sa confirm astazi, nu le va cumpara. Care este raspunsul final? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
NU MAI FA COMANDA....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Aoleo! Sa nu incurcam borcanele! Nu am inteles ca ai reusit tu sa le comanzi! Daca se poate de la tipa respectiva, eu sunt pentru, asa n-o mai chinuim pe Simply (te chinuim pe tine ) Ratusca mami de Imparat (2010) |
RATZUSCO...ESTI DISPUSA SA I DAI 4 MIL?????? CAND CU BANII ASTIA POTI LUA APROX 10?
EU O VOI RUGA PE SIMPLI...pe pm..vb si de bani...insa cate sa ne ia 10? ca poate vor mai vrea pe parcurs?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexia28 spune:
Neata fetele,
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Tomaca eu vreau cremutza dar daca ne-o poate procura Simply ca e mai ieftin, altfel nu vreau deocamdata nu-i graba
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele Natalia Maria (20 feb 2008) si Tudor Mario (21 ian 2010)
prietene DC .