Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 6
lyvy spune:
Ariel, ai PM, supeeeeeeeeerb tutu, cand o sa vreau si eu tutu, din asta va fi, ff frumos.
Nicoleta spune:
Neata!
Eu sunt inca afectata... s-ar putea sa fie totusi bila, dupa cum zicea Ariel... ma apuc si eu zilele astea sa citesc una-alta...
In rest, am o casa cu josul in sus, ca daca am fost pe bara in week-end... de la 12 am curs... uf! Am si de pus la spalat, de strans rufe, de dat cu aspiratorul... asta-i viata de Viena?? ![]()
![]()
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Kya spune:
'Neata!
Vad ca vorbiti de scutece. Hehei... ma bucur ca mie deja imi e strain subiectul asta ![]()
Naty cred ca intuiesc despre ce e vorba. Succes, ganduri bune si pumni stransi!
Miha Ilinca nimic? Nici un semn?
despre fumat nu mai spun nimic, ca ma simt cu musca pe caciula... deh, ma amagesc ca imi calmeaza nervii. Noroc ca fac asta rar, si doar cand e Catalin plecat. Sssttt, sa nu ma spuneti!
Eu am fost cu Zana in weekend la inot!
Si pot sa declar ca am o inotatoare mica
A fost efectiv in extaz cand am bagat-o in apa
Ii sticleau ochi de fericire, si repeta intr-una ce mos la not, mami!. Stia ca mergem la inot de vineri, si sambata dimineata cand a deschis ochii primul cuvant a fost "not". S-a balacit la inceput cu aripioare, dupa ca a vazut un copil mai mare fara aripioare, si le-a scos si ea
Ca sa stea singura (ca doar asa vroia), i-am dat un tub d-ala de neopren sa se tina de el pe post de colac. Dar trebuia sa dea din picioare ca sa stea la suprafata apei, ca altfel nu o sustinea ala destul. In orice caz, m-a uimit de la un cap la altul... si nu spun asta doar ca sunt ma-sa
Chiar si sare in apa, cu capul la fund!
Cata o ora jumate a stat in apa, la sfarsit era cu buzele vinete de frig - ca tot iesea din apa ca sa sara - dar nu se dadea dusa! 
Chide Iana ochii, chide Iana nasu shi bulbuc
adica inainte sa intre cu capul sub apa, inchide ochii si nu trage aer pe nas. Dar sufla pe gura si face bulbuci 
Asa ca de acum, in weekend am program
Eu am inceput sa inot de pe la vreo 4 ani aproape, si tin minte ca mi-era o frica...! Si cand ma uit la cat de diferita e Sanziana, parca nu-mi vine sa cred. De fapt asa si trebuie, nu? Copilul sa-si depaseasca parintele.
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Salut fetele cu drag.
Pumni stransi stransi pentru Naty.

Sanatate multa bolnaviorilor.
Luny,eu nu as mai sta nicio zi cu copilul bolnav..mai ales ca ziceai ca si haraia
..as fugi degraba sa il vada oricine la urgente...acum m-am lamurit clar cat bine fac aerosolii..poate va da aerosoli.
Ce tare Zana si mami ei la fel!!

Noi am avut o scena "de-aia" cu Tea ieri care nu vroia sa mai plece de la zapada din ior/derdelus/sanie/om si tot tacamul dupa mai mult de 2 ore de stat,eu inghetata de-a binelea..
...si desi era uda leoarca la picioare
..am luat-o pe toate partile-cu explicatii,cu binisorul,lasata acolo timp in care ne-am ascuns-nici nu i-a pasat,s-a dus linistita catre derdelus
...pe sus luata de tacso pe care l-a umplut de noroi,s-a zvarcolit cat a putut,a urlat teribil
...bey nene,copilul meu nu ar vrea sa asculte deloc de vreun adult
...si dupa asta s-a ales cu tuse...sa mor si sa-mi vina sa o bat azi noapte
,nu altceva,cand ne-a tusit in nas
...
Sper sa nu-mi mai faca vreuna,ca si asa am destuule pe suflet.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya 'Neata! Vad ca vorbiti de scutece. Hehei... ma bucur ca mie deja imi e strain subiectul asta |
idem!!!...
Zanuta cea curajoasa
cami33 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_cata
idem!!!... Zanuta cea curajoasa![]() ![]() |
sunt verdeeeeee

Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela ne-am ascuns-nici nu i-a pasat,s-a dus linistita catre derdelus ... |
Eu am renuntat complet la chestii d-astea, pentru ca, la fel ca Tea, nu este absolut de loc afectata! Nu-i pasa, nici macar din priviri nu ma cauta. Din contra

Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Apropos de scutece si toaleta: cand am mers la bazin, i-am spus sa-mi zica din timp daca vrea sa faca pipi, sa mergem la wc, sa nu cumva sa faca in apa. Bun, zis si facut. M-a anuntat regulamentar, am mers cu ea de vreo 2 ori la pipi. Si cand ne intoarcem in bazin, incepe sa vorbeasca tare, adresandu-se tuturorIana a facut pipi a beceu, nu facut in apa
Lumea zambea larg, eu ma facusem mica mica...
copilul era foarte mandru de el! 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Vad ca vorbiti de pampersi> noi la nr 6.
Voiam sa va intreb cum adorm copiii vostri la pranz? Matei adoarme dupa ce-si bea biberonul cu ceai. Si apoi face pipi la greu in somn. Ca sa renuntam la pampers ar trebui sa renunt si la ceai. Asa ca ziceti-mi cum adorm ai vostri, sa ma inspir![]()
Blanka, eu am vazut patuturile baietilor Oanei si sunt super. Exact asa vreau sa le fac si eu, da mai astept vreo cateva luni