Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Kya, ce cumintenie povestesti tu despre Iana, pai nici intr-un milion years n-o sa vad asa ceva la Iris, pai fata asta ne termina cu incapatanarea ei si cu isteriile, nu stim cum sa o mai luam sa ne asculte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Naty tinem pumnii stransi
Livi,probabil ca e geloasa si vrea sa atraga atentia
cu orice pret
asa a fost si Eric,facea prostii numai sa il bagam in seama
la un moment dat a vrut sa fie bebelus "ca si Marc" sa
fie bagat in seama
acuma e liniste si pace ,halleluia
Vali ,si mie imi plac paturile Bubulinei numai
la noi e o problema: se leagana Marc noaptea si nu
a-si vrea sa il trezeasca si pe Eric
daca lipesc paturile clar asta va fi
pe Marc inca nu vreau sa il scot din pat de bebe
vedem noi
Bravo Kya pentru inotatoare!
si la ai mei le place apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Livi eu nu consider ca Sanziana ma asculta. Cred ca e doar o chestie de perceptie si un alt mod de a privi lucrurile. Spun ca "nu ma asculta" pentru ca nu ii cer asta. Nu stiu cum sa ma explic ca sa fiu inteleasa
Relatia dintre noi e ceva in ambele sensuri, eu am invatat de la ea cum sa ma port si ea de la mine. Iar acum suntem amandoua pe aceeasi lungime de unda. Privita din afara lumea casca ochii mari si imi spune ca sunt un parinte prea permisiv. Este foarte adevarat ca sunt destul de rare ocaziile in care o oblig sa faca ceva, dar in rest totul decurge natural, fara opinteli.
Dar m-ai facut curioasa - daca ar fi fost Iris in locul ei, cum crezi ca s-ar fi comportat? Sau ce anume ar fi facut si nu te-ar fi ascultat?

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Vad ca vorbiti de pampersi> noi la nr 6.
Voiam sa va intreb cum adorm copiii vostri la pranz? Matei adoarme dupa ce-si bea biberonul cu ceai. Si apoi face pipi la greu in somn. Ca sa renuntam la pampers ar trebui sa renunt si la ceai. Asa ca ziceti-mi cum adorm ai vostri, sa ma inspir

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
cand este acasa Andru adoarme dupa ce-si bea bibele cu lapte ,cand e la gradi adoarme pur si simplu...eu seara ii mai dau ceai ,uneori dupa ora 21 si am observat ca se trezeste 1-2 ori pe noapte si cere olita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vali la pranz Sanziana nu mai bea nimic. Singurul lichid este de la ciorba/supa, daca are chef sa manace.
Seara bea 250 ml de lapte si se scoala noaptea o data si cere la olita. Dar sunt si nopti in care nu se mai trezeste.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, pai in primul rand probabil ar fi trebuit sa ma impusc pana sa o conving ca trebuie sa se dezbrace ca sa intre in apa, ar fi stat lipita de mine sau randunoi cu figuri de fricoasa, apoi probabil nu as reusi sa o bag in apa... si nu mai stiu...ea se impotriveste la orice.
Cand suntem la cumparat de haine, nu ma lasa sa-i pun o bluza pe langa ea sa vad cum e, daramite sa o si probeze, sau orice altceva, asta vara la mare nu a vrut sa intre nicicum in apa, deabia in ultimele 2 zile a intrat cumva, cand vrea ceva nu mai exista nimic in jurul ei, tipa si se isterizeaza, nu pot sa merg la baie sa fac pisu cand sunt singura cu ea, ca e calare pe mine, cand spun nu e voie cioco seara, tipa si tranteste, cand o imbracam in pijamale e o adevarata aventura pt ca nu vrea, sta cu degetele in gura, incerc sa-i explic in fel si chip ca nu-i bine, n-am cu cine, cand vrea desene, nu accepta nici unfel de explicatii ca acum nu, si tipa la volum maxim, dimineata cand tre sa plece la gradi e show la imbracat si iesit pe usa, in magazine vrea tot ce vede, greuuuuuu......si exemplele pot continua.....

Mergi la inceput

a, si am uitat sa zic de lapte, dimineata bea 200 ml, e ok, cand vine de la gradi si tre sa se culce, cere vreo 3 bibe cu 200 ml cand e bine, alteori ajunge la 1 l, seara dupa ce se pune in pat bea vreo 4 bibe , cateodata mai cere si noaptea, dar ff rar, dimineata pampi are 2 kg, pai cum o sa scot eu pampi-ul de noapte???
In concluzie, bea 2 l lapte pe zi, si uneori mai depasim, nu mi se pare in regula!!!!
De mancat , masnanca un pic de sandvis la gradi, si poate, numai poate ceva 1 data pe zi acasa, cere numai lapte. SFATURI ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mamma mia,atata lapte bea?
nu stiu daca e bine
cum sa mai manance daca bea asa mult lapte?
si Eric mai cerea dupa pranz dar ii spuneam ca nu este
numai dimineata si seara
si nu ii dadeam
nu stiu ce sfat sa iti dau dar la noi eu cu al meu
facem regulile
isi incearca ei de multe ori norocul dar daca vad ca
nu au cu cine renunta

Mergi la inceput

da si noi am incercat sa reducem laptele, si sa insistam cu mancarea, dar tot nu mananca, iar daca incercam sa o amanam cu laptele, sau sa-i spunem ca nu mai este, sau te miri ce alte minciuni, se enerveaza, tipa si nu se mai culca, si offf... multe ar mai fi de zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Naty, tin pumnii stransi tare. Dumnezeu sa iti ajute sa iei cea mai buna decizie

Nicoleta, sanatate multa!

Vorbiti de scutece, noi avem marimea 5, rar se mai intampla accidente, dar ea cere uneori 'scutucel' si e mandra nevoie mare, 'nu fucut Daia nik in scutucel' pe ea! Nu mai traduc, ati priceput!

Vali, Daria adoarme dupa ce bea laptic, uneori vrea in carucior cu bebelusii in brate, 3 la numar, asta la amiaz.Seara lapte si somn, cu povestea aferenta, normal. Face la olita inainte de culcare, si la trezire, noaptea nu face, 'scutucelul' e curat, grija asta nu o mai am.

Lyvy, mananca bine in rest?

Mergi la inceput