Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_cata spune:
hmm lyvy cam mult lapte..incercati sa va impuneti,nu stiu ,daca ai apucat sa zici ca nu mai este lapte pai asa sa ramana cu toate urletele si protestele ca nu doarme..tipa azi,tipa maine dar pana la urma o sa inteleaga ca prea mult lapte nu e bun,ii face rau la stomacel ...nu stiu ceva care sa o faca sa inteleaga ca pe langa lapte e bine sa manance si mancare....Andru cat a fost in vacanta a baut lapte la pranz ,dar la gradi nu bea..deci in perioada de gradi bea dimineata si seara cate un bibe de 250ml de lapte...acum cat a stat in vacanta si-a cam facut de cap cu dulciurile,stand cu tac'so si mamaie a avut pe cine sa duca de nas ..a incercat si cu mine de cateva ori..se punea la masa ,lua cateva linguri de mancare si incepea:veau pufuleti,veau ciociolata..etc... i-am explicat ca atunci cand o sa termine papica atunci o sa primeasca si dulciuri...uneori intelegea,manca si primea ce-i promisesem dar cand nu intelegea nu primea nimic..sau mai are faze ,de ex ,acum ca e mami la mine...se aseaza la masa si se prosteste...ca mananca ,ca nu mananca..ii explic o data apoi deja ii zic:hai ,gata iti da mami sa mananci!! cand aude asta zice: nu,manant sintul..si incepe sa manance..ia de cateva ori si iar incepe..asa ca il iau,sta in bratele mele si ii zic :gata ,nu mananci singur iti dau eu...nu cedez,nu ma enervez...ca daca ma enervez se enerveaza si el si nu ajungem nicaieri...dar eu am mai spus-o si aici si la ai mei acasa..totul pana la mancare!!!aici nu negociem..il las sa-si aleaga ce vrea sa manance dar mancam nu ne jucam...stiu ca-s diferiti,incapatanati etc... dar incearca sa te impui cand este vorba de mancare...
dudurutza spune:
Blanka
, nici concediul la care am dreptul nu il am
, la noi nu prea e posibil. Solutia asta mi-a dat-o si dr de familie, dar am zis pas.
Kya, imi place ce spui de zana
si legatura dintre voi
clauclau spune:
Kya, inteleg perfect relatia ta cu Zana si e minunata, ceva de genul asta avem si noi. Ne intelegem ca oamenii mari ca sa zic asa! Ne povestim, ne spalam amandoua pe dinti, sta cu mine in baie cand ma dau cu creme seara si mi le da la mana, ne pieptanam amandoua, cand ies la cumparaturi in zona musai vrea sa vina cu mine si caram amandoua cosul
....facem de toate impreuna, ne uitam la desene, ascultam muzica, luam micul dejun impreuna... Suntem partenere in toata regula...Zilele trecute ii spunea mama mea ca ea m-a adus pe mine si Rebi zice : e a mea oricum, toata, toata e a mea!
Bine , are iesirile ei, e normal, dar in general, avem o relatie extraordinara!

Dudu, concediu musai, nu poti altfel relaxare.

Naty, pumnii stransi, stransi!

dudurutza spune:
Clau
, ce frumos povestesti
un
lui Rebe cea frumoasa!
Daria vrea si ea sa se dea cu crema, cu farduri
, Rebe nu vrea?
luny spune:
hello!
Mate pare mai bine, maine vine dr lui din concediu, vedem de dimi daca mai e cazul sa mergem sau nu..

bravo, Sanziana, nici nu ma asteptam la mai putin!!!!
Mateiul nu cred ca ar fi chiar asa de curajos, vedem cu prima ocazie.. tare imi place relatia ta cu Sanziana, Ralu! de multe ori, si noi suntem tot p-acolo, dar de la fel de multe ori, eu in special, imi pierd rabdarea... e ca un catar de incapatanat, mai ales cand vine vorba de facut prostioare..
ooo, uite si Clau ce frumos povesteste de Rebe:)
azi am vazut-o pe Naty, sexoasa movalinda, mi-a placut de dna DR!![]()
multam de ajutor, si... ma gandesc la tine, sa vina gandul bun, sa iasa toate bine, asa cum trebuie!
ziceati de lapte, si Mufa e maaaare amator!! in zilele nomale bea 700-1000 ml, dar de cand cu raceala asta, numai noaptea cere si de 3-4 ori, plus dimineata, la pranz si seara la nani! ajunge la 1,5 l/zi
m-a terminat noaptea, jur!!
nu stiu cum sa-l dezvat de trezirile astea, de cerut lapte... (in mod normal, se trezeste o data in mijlocul noptii si bea un bibe mic, de 150 ml)
..ma pregatesc de fantastica mea munca..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
inainte sa plec la munca, Mate avea chef de povesti si, trecand de la una la alta, zice dintr-o data: "Matei a fost cu mami, cu Iuli, la sebarrrre (are o chestie cu 'r'-ul, il spune ff apasat, ca doar a fost printre primele sunete pe care le-a vocalizat:))), a Saniana, a fot, da!a fost si la Doane Doane, a dat suc a baiat" (dupa serbare, l-am impartasit la Biserica Icoanei, si am avut norocul sa-l gasim chiar pe preotul care l-a si botezat, iar sucul era de fapt, vin
), 'i-a placut lui Matei a Doamne Doamne, mai mergem'![]()
ma uimeste ce memorie poate sa aiba!! a a nu's cata oara cand se trezeste vorbind din amintiri, chiar si dupa luni de zile... de ex, o tot aminteste si acum pe Ursulica pe care ultima oara a vazut-o in parc, acum vreo 2-3 luni...si daca vede vreun Logan rosu, zice 'ata e masina lu' bebe Luca'
, pe care a vazut-o la BE, in noiembrie sau cand a fost..
Iubirea mea,
Kya spune:
Anca, iti scrisesem pe mess, si m-am conversat cu Liviu. O sa-ti povesteasca el ce si cum. Vorbim maine la telefon.
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Luny,
si multumesc. Mi-a facut realmente bine sa vorbim...Seara am sechestrat-o si pe Maxinne vreo ora jumate la tel...ceva -bun!-sper sa iasa din catharsis-ul asta...
Lyvy, cu laptele nu stiu ce sfat sa-ti dau, Iulia bea constant si fix 600 ml/zi, nu mai mult, nu mai putin...Incearca cu alte lactate...un iaurt subtire de baut si daca e ok treptat trecut la unul mai consistent...nu stiu realmente. Cat despre restul, tot ce enumeri tu am si eu de la Iulia; e drept, in proportii mai mici si nu zilnice. La fel de drept e ca mi-am educat si eu mult rabdarea, ca ma controlez si in felul asta o mai dau pe brazda dar oricum sunt f departe de relatii ca ale Kyei cu Sanzi sau a lui Clau cu Rebe. Nici nu tind catre asta pt ca toate povestile noastre imi confirma faptul ca sunt copii si copii, personalitati fff diferite, asa cum suntem si noi adultii. Pt tine (voi) e greu acum ca e si cel mic, oboseala a crescut exponential dar nu trebuie cedat la toate istericalele ei...si, evident, pe de alta parte nici bruscata/silita sa faca cum vrea adultul si punct (teoria lui barbata-miu
). E greu de dat reteta, sunt tot felul de situatii, sfatul cel mai important e sa-ti pastrezi calmul si o imensa rabdare, dar si fermitatea. A zis cineva ca-i usor sa fii parinte?? E cea mai grea si provocatoare meserie din lume...
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Anca, iti scrisesem pe mess, si m-am conversat cu Liviu. O sa-ti povesteasca el ce si cum. Vorbim maine la telefon. Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">Copiii au nevoie de ajutor God didn't bring me this far, to leave me here! |
mi-a zis, eram la telefon cu el

Iubirea mea,