Puiuti de Randunici 2008! (473)-INGERASULUI ILINCA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, si de la mine ai pumni stransi

Ce numar mai folositi la pampersi???? Eu sunt cu nr 6 si cu greu o mai cuprind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty si si , sa iasa cum e mai bine pentru tine

lyvy, noi suntem tot pe 5, e subtirel, tras printr-un inel si acum ma scoate de la calculator

Mamica de berbecut-Luca si 39s cu capricorn Ilinca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pfiuu, eu nu va spun ce nr de scutece folosm ca trimiteci Protectia Copilului peste mine :D. Matei are, ziceam, 99 de cm :).

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Multumesc fetelor!
Lyvy, noi nr 5. De curand din greseala ne luase tati nr 4 care o cam strangeau insa nr 6 exclus, sunt imensi Deh, are mami manechina...
Dar apropo de pampersi sa va zic altceva sa mai radeti azi o data de mine...Cum punem acum doar la somn, folosesc chiloteii Pampers care nu au mirosul ala oribil, mi se par mai comozi si absorb si f bine, ca Iulia face tona de pipi in somn...Asaaa, si stiti ca aia sunt chilotei pt fete si chilotei pt baieti. Eu eram atatde redusa mintal incat eram convinsa ca au ceva, sunt construiti aia de baieti cu vreo "forma speciala" si de-aia sunt diferiti (s-a tavalit pe jos de ras al meu cand i-am zis ca asa credeam; e limpede ca nu-s facuta sa fiu mama de baiat, ideea de putza din start ma sperie cumplit...). Ei si sapt asta ramanand fata fara chiloti m-am dus sa-i iau si nu aveau nr 5 decat din aia de baieti si i-am luat, na. Mare mi-a fost surpriza sa constat ca unica diferenta era ca astia de baieti aveau desenati dinozauri in loc de calutul Pony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va de la munca... ma ustura gatul, ma ia raceala si pe mine, clar.. Liviu e mai bine, m-a adus cu masina la job, acum abia a iesit prima data din casa... in schimb, Mate tot produce muci grosi, desi febra nu mai are, imi vine sa mor cand il vad oare ar trebui totusi sa-l vada un medic?.. pediatra lui cred ca e tot in concediu si saptamana asta..
miha niciun semn, nimic?
naty ufff..
blanka si mie imi plac paturile suprapuse, asa am avt si noi, dar le-am primit cand sormea avea vreo 4-5 ani.. ea statea jos, eu sus, tare misto a fost, nu am cazut niciodata, ce-i drept erau destul de late.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, poate ca ar trebui sa-l vada un dr daca zici ca-l chinuie asa pt ca 1) poate are nevoie de o prescriptie anume pt aerosoli (eu cred ca adrenalina i-ar face bine dar clar nu-i poti pune de capul tau) si 2) atata vreme muci grosi poate duce la otita, cu tot antibioticul dat. La spray Humex sau altceva pe baza de apa de mare nu sta? Ca asta ar trebui dat la greu...Ufff. Bine ca e Liviu mai bine.
Iulia mi-a povestit asta seara Alba ca Zapada: :"si regina a murit-o pe Acazacada putin" Apoi mi-a zis ca "maine imi da Doina lapte, nu-mi mai da mami lapte ca mami peaca la sevici, sa ia bani ca sa pap eu" ()

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

exact la asta ma gandeam si eu, sa nu se complice.. apa de mare ii pun de cateva ori pe zi, aspiram de 2-3 ori/zi, plus colargolul.. ne era teama si de sinuzita sau ceva...frateee, nu se mai termina???

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Luny, mie dr-a de la Babes mi-a recomandat sa-i dau cu Olinth formula noua, atunci cand mucisorii sunt rezistenti. Decat sa risc o otita sau o sinuzita am preferat sa-i dau cu O. In rest ser fiziologic si aspirat de 3 ori pe zi.

Miha, pai....hai cu Ilinca!

Lyvy, ai PM.

Naty, tin pumnii, orice iti doresti sa devina realitate.

si sa va arat un TUTU pe care l-am facut in we facut pt o printesuca:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=145724718816633&set=a.142227669166338.41856.100001373170817

Mai am cateva mesterite, insa nu am apucat sa le pozez. Sper sa reusesc zilele astea.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Cafea, ceai, sanatate si voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!!,ceai si tot ce va doriti..un inceput de saptamana cat mai frumos

natytin pumnii stransi-stransi...ma pentru tine sa fie asa cum iti doresti
simoti-am vazut Invingatorul..doamne ce frumos e,arata f bine..m-am bucurat cand l-am vazut asa zambaret sa fie totul bine

arielsuperb TUTU movalind

eu am avut un WE full,din nou,m-am saturat...azi l-am dus pe puiutz la gradi,a plans putin,ma asteptam la mai mult ...acum sper sa manance,sa doarma..off...o am pe mami la mine ,umbla pentru actele lui tati,am fost ieri la bloc sa facem curatenie..off,m-am simtit atat de rau!!!
de dimi mi-a venit si CM..bleahhh!!!

va si va doresc o zi minunata.o saptamana usoara!!!

Mergi la inceput