dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 26
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau sa aud ca imi trebuie neaparat bepanthene, eu am un unguent foarte bun trimis de sora mea din afara tarii, dar sincer nu as vrea sa il iau pe acela pentru ca e f mare si nu vreau sa il las pe acolo... Nu stiu cum voi proceda... As vrea sa caut un unguent sa il cumpar separat pt spital (mai mic daca gasesc). Si sincer nu as da nici eu banii pe bepanthene daca tot am altul...
Pupici si sarcini/nasteri usoare!!!
38+5
Albinutzzza spune:
Buna fetelor!
Camica, Dianaemma, eu am avut un bephantene mic pe care puteam sa il iau acasa, dar l-am lasat pentru copiii mai amarati.La fel am facut si cu pampersii..vorbiti cu asistentele de la bebei inainte de a pleca ca sa stie ce fac cu ce ramane. Fiecare bebe are in patut pampersii, serv umede si bephantenul aduse de mama si cand ii schimba se folosesc.
Daca mai aveti intrebari, nu ezitati.
Pup burticile!
dianaemma spune:
Buna mamici si burtici,
Multumesc frumos pt info, atunci asa am sa fac, cumpar ceea ce trebuie si fara suparare cer sa le iau inapoi acasa, ma refer la unguent.
Dar noi sa nastem cu bine si copii nostri sa fie bine ingrijiti ca tot ce facem facem pt ei.
sanatate si aveti gtija de voi!
cu drag,
Dianaemma
anne81 spune:
Dragelor,
am nascut pe 13 mai cu dl dr Haiduc o fetita superba de 3250 grame si 51 de cm!
a fost nastere naturala cu epidurala pe care sincer o recomand tuturor! totul a decurs foarte rapid, pt ca la ora 5, 30 cand m-am prezentat la camera de garda aveam deja dilatatie 4 cu dureri foarte mici. Dl doctor a venit sa ma vada pe la opt, mi-a rupt membranele, la 9 mi-au pus occitocina,am simtit doua-trei contractii foarte dureroase dar la 9,20 a venit anestezistul sa monteze epidurala. Din acel moment nu am mai avut nici o durere pana la sfarsitul nasterii simteam doar contractiile pe burta. Colul s-a dilatat foarte repede si la 11,45 deja o aduceam pe lume pe Natalia. cred ca ar fi fost si mai repede daca nu ar fi avut circulara si cordonul scurt, a fost cat pe ce sa se foloseasca forcepsul pt ca saracuta cand sa iasa o tragea inapoi cordonul, dar impingand mai lung, cu ajutorul doctorului si mai ales a uneia dintre moase am reusit.
Din pacate nu pot detalia acum, dar va spun ca a fost o experienta minunata nasterea cu dl dr Haiduc care a avut grija sa ma linisteasca - eu sunt foarte anxioasa de felul meu - si care s-a asigurat in permanenta ca moasele, anestezistul sunt toti acolo in anumite momente cheie ale travaliului. Epiziotomia mie nu mi-a creat probleme, ma refac repede, ieri mi-a scos firele si asta pot sa spun ca a fost singurul lucru care chiar m-a durut din intreaga poveste a nasterii!
Din pacate nu mai am vreme sa intru zilnic pe acest forum, in masura in care timpul mi-o va permite as vrea insa sa va ajut cu orice nelamurire aveti referitor la nasterea cu dr haiduc in filantropia. Adresa mea de mail este helena_hispanica@yahoo.es
Va pup, mult curaj sa aveti si incredere ca totul va decurge foarte bine alaturi de dr Haiduc dar si de inlocuitorul sau, Florin popescu / era de garda in ziua in care am nascut.
mity84 spune:
buna ziua viitoarelor mamici!si eu am nascut cu dr Haiduc in ianuarie.este un dr de nota 1000 nu va faceti grija la nastere o sa fie ok.epidurala de vanzare cu 90 de ron.GABRIELA ma numesc.tel 0723572996.nastere usoara
dianaemma spune:
Anne81 foarte frumos din partea ta ca ne-ai impartasit cele traite.
eu ma simt mult mai incurajata si sper sa trec cu bine peste nastere.
sanatate multa si laptic pt bebe!
mihaaa spune:
Mami Mihaita multumim mult pt ca ne-ai povestit cum a decurs totul.Iti doresc un bb sanatos si te rog trimite-mi si mie un Pm cu tarifele,cat ai dat tu , la dc,moase,anestezist etc.Te rog mult
32+
mihaaa spune:
anne81 felicitari pt fetitza si daca ai timp poate imi poti spune si mie ceva tarife.ms mult
32+
crissa84 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut acum ceva timp cu dr nostru.As vrea sa stiu in ce consta controlul de sase saptamani,va rog frumos.
Eu am nascut normal acum 3 saptamani cu dr Haiduc.Bineinteles ca am facut si epidurala.Fara ea nu stiu cum ar fi fost,insa ma bucur ca am facut-o pt ca nu am simtit mai nimic.Totul a decurs foarte repede si usor iar dl dr este cu adevarat deosebit.La fel pot spune si despre moase,niste fete super.Pe mine m-au asistat Oana si Florentina.Nu stiu daca are rost sa mai dau toate detaliile pt ca totul a fost super,incepand cu dl dr pana la asistente,infirmiere si chiar conditiile din spital.Tot ce pot spune este ca data viitoare as alege acelasi doctor si acelasi spital fara sa mai stau pe ganduri si bineinteles ca o sa aleg sa nasc tot natural.
Multumesc si astept un raspuns daca este posibil de la fetele care au nascut.
Sarcini si nasteri usoare tuturor.