dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 25
iana_62002 spune:
Buna, mami Mihaita!!!
Iti multumim pentru ca ti-ai impartasit cu noi experianta ta!!!
As avea si eu o rugaminte la tine: posibil sa fiu si eu preluata la nastere de catre d-ul dr. Popescu, pentru d-ul dr. Haiduc sa fie plecat in concediu....Eu am termenul pe 21 iunie....
Poti sa ma ajuti cu informatii legate de partea financiara, cat si cui se da????
iti las adresa de e-mail daca ma poti ajuta: iana_62002@yahoo.com
multumesc frumos, Iana
35+1
ro_x_ana spune:
Buna, mamici si burtici!
Iana, stii cumva perioada in care are concediu dr. Haiduc?
Nu m-am gandit sa il intreb cand am fost la control si sunt ingrijorata pentru ca sunt in saptamana a 29-a (sarcina gemelara), am colul foarte scurt si e posibil ca in orice moment sa se declanseze nasterea prematura. Despre onorariu poate sa ma lumineze si pe mine cineva? Astept un semn la oaa_oo@yahoo.com. Multumesc!
mikymirror spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenpit77 Buna fetelor Miky in legatura cu programarea procedez in felul urmator(la Filantropia), il sun inainte, stabilim ziua, de ex acum merg vineri. Vineri cand ajung la spital il sun si il anunt ca sunt la camera de garda si il astept. Data trecuta am procedat la fel dar s-a intamplat sa coboare f greu pt ca avea o nastere sau ceva..Asta e sper ca vineri sa am mai mult noroc. |
Buna tuturor!
Carmen, este bine ca deja te-ai familiarizat cu spitalul, mai ales ca acum dl.dr. te consulta acolo.
Eu ma duc joia viitoare la spital la ecografia de morfologie fetala trim II, la dna.dr.Veduta si apoi voi merge la dl.dr. pentru consult la Clinica Medical City, ca sa se uite si pe eco.
Tu cum ai facut? te-a chemat el la spital pentru consultatii sau cum?
La spital care este tariful pentru consultatie (banuiesc ca este mai mic)?
Ma bucur ca mai este cineva din Pitesti care merge la dl.dr. aproximativ in aceeasi perioada ca si mine.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Pup mamicile si viitoarele mamici!
mikymirror spune:
Si inca ceva,fetelor,era sa uit!
Este adevarat ca la spital se face morfologia gratuit daca ai adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie?
Mie asa mi s-a spus de la spital, dar vroiam sa fiu sigura, apeland la experienta voastra.
multumesc
ro_x_ana spune:
Da, Miky, daca ai adeverinta de salariat, copie dupa buletin si trimitere de la medicul de familie ecografia de morfologie se face aproape gratuit (adica platesti doar 20 ron). Programarea trebuie facuta din timp pentru ca e foarte aglomerat. Sarcina usoara!
Albinutzzza spune:
E foarte adevarat. Asa scutiti cel putin 850 de lei ( 2 morfologii la medlife).
Pupici la burtici!
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Am fost si eu la consultatii alaltaieri si e totul bine :) Fetita mea inca mai vrea sa stea in burtica putin... Ma bucur sa va mai vad pe forum si va doresc nasteri si sarcini usoare!
38+4
Albinutzzza spune:
Camica, ma bucur ca sunteti bine si sanatoase.
mai ai inca un pic...sfatul meu e sa dormi acum cat poti, dupa..o sa ti se faca dor de o noapte intrega de somn.
dianaemma spune:
Dragi mamici care ati nascut,
Vreau sa va intreb de bagajelul bebelusului din spital.
Am vb recept cu o mamica care a nascut la Filantropia si care mi-a spus ca i-au cerut in mod obligatoriu sa aiba pampers de la "Pampers" si unguent neaparat de la Bepanthen. Sincera sa fiu m-am pregatit cu scutece Pampers dar acel unguent Bepanthen costa intre 35-45 ron si nu il iei inapoi acasa. Pentru 2-3 zile credeti ca se consuma tot tubul? ar fi dragut sa il primesc inapoi. Nu am asa mai posibilitati ! Voi cum ati procedat? sau cum veti proceda?
Multumesc si sanatate mamici, bebei si burtici!
Diana 35
Mami_Mihaita spune:
Buna fetelor si multumesc pentru gandurile bune.
Draga dianaemma, asa este au cerut Pampers si unguent Bepanthene. Sa sti ca poti lua unguentul acasa, Cand m-a externat si am asteptat jos la garderoba sa-mi aduca bebele mi-a adus si scutecele si unguentul dar nu le-am mai luat. Poti spune dinainte asistentei, cand o anunti sa ti-l pregateasca pe bebe de plecare ca vrei sa iei unguentul si eventual scutecele care raman.
Numai bine!