dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Mami_Mihaita spune:
Multumesc mult pentru raspuns diannaemma.Si eu sunt f. multumita de dl. dr. Haiduc. Voi merge miercuri sa vedem cat a mai avansat bebe,colul a inceput sa se modifice de acum 2 saptamanisi durerile si intepaturile bazinului sunt din ce in ce mai dese si am si contractii dureroase ale uterului... nu mai avem rabdare, saptamana asta facem 40 de sapt.
O zi placuta tutuoror!
yellowella spune:
gimnastica prenatala este recomandata gravidutelor care nu au probleme cu sarcina si mai ales trebuie sa aiba colul inchis, dupa saptamana 12 de sarcina. poate tu nu indeplineai una dintre aceste conditii si de aceea nu ti-a recomandat.
Citat: |
citat din mesajul lui Albinutzzza Buna Valeria, Si eu eram - si inca sunt - dolofana cand am ramas gravida. Dee, incepusem sa merg la aerobic si sa tin regim cand am aflat ca o sa fiu mamica - si dl doctor nu mi-a recomandat gimnastica. Probabil ca depinde si de alti factori. Eu am facut eco de 12 sapt - morfologia de trim 1 la medical city, iar urmatoarea zi m-am dus la recoltare de sange pt bitest. Rezultatele analizei impreuna cu morfologia sunt apoi analizate pentru a vedea cat de mari sunt riscurile ca bebe sa aiba malformatii - sindrom down sau edwards. Am mai citit ca acum asa se practica..intai analiza de sange si apoi echografia. Multa bafta in continuare si ai grija de burtica! |
Albinutzzza spune:
Neatza fetelor!
Mami Mihaita si eu am fost numai la spital in ultimile 2 saptamani de sarcina, dar nu i-am dat nimic. In primul rand mi-a fost cam aiurea si in al doilea rand m-am gandit ca ii dau dupa sarcina. Dragutz cum e Haiducu s-a comportat super normal si nu mi-a dat senzatia ca asteapta ceva, desi in ultima saptamana mergeam cam din 2 in 2 zile.
Mai ai inca un pic si iti tii puiul in brate.
Yellowella, nu mi-a recomandat gimnastica..cred si pt ca l-am intrebat eu unde sa ma duc sa fac. Am ramas doar cu intrebatul pentru ca din diverse motive nu am facut. In schimb, am mers multisor pe jos.
O zi frumoasa si aveti grija de burtici!
danaradu spune:
Buna fetele !
Eu ieri am fost si mi-am facut morfologia fetala de trim II la d-na dr Steriu.A fost tare draguta,bebe e ok ,are 435 g la 21 sapt si 3 zile.D-na dr.mi-a zis sa revin la dansa in sapt 32 pt o noua eco.
Intrebarea mea este catre fetele care au trecut de "varsta"asta,la 32 de sapt ati facut eco la dl dr.Haiduc sau ati fost tot la d-na dr.Veduta sau Steriu?
21+
dianaemma spune:
Eco de 32 sapt pe mine m-a trimis la Dr. Veduta, foarte draguta si explica tot, este foarte atenta cu mamica si bebelusul.
Sutn f mutlmita de dansa, toate eco le-am facut la dansa, bineinteles trimisa de Dr. Haiduc.
Legat de Dr. Steriu, o cheama Steriu Mihaela, lucreaza si la Medlife cumva?
Am intalnit acest nume la Medlife si in 6 sapt de sarcina mi-a dat antibiotice ca aveam o infectie vaginala, ce putea fi tratata in trim II de sarcina, in primul nu aveam voie sa iau nicio pastila.
Ingrozitor de speriata am fost, Dr. Haiduc cand a auzit nu i-a venit sa creada, astfel am mers pe mana dansului si acum sunt bine si eu si bebe!
Sarcina usoara!
O zi buna,
DianaEmma
Albinutzzza spune:
Buna!
la 32 de sapt se face morfo..la veduta sau steriu..eu am facut la steriu..apoi la 36 de sapt control si eco la haiduc..recoltare secretie. de la 38 de sapt am fost numai la spital.
sarcina usoara in continuare!
danaradu spune:
Va multumesc.Da, o cheama Mihaela Steriu si este la Medlife.La ecografie a fost f.draguta si a explicat si ea totul,apoi am primit si dvd-ul cu bebe.Maine merg si la dl dr.Haiduc sa vada ce am facut la morfofetala de trim II.In rest si eu respect tot ceea ce spune d-l dr.Haiduc de care sunt super multumita.
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Am fost si eu azi la ecografia de trimestrul 3 si sunt un pic ingrijorata... Doamna doctor mi-a spus clar sa am doua saptamani de repaus (sa stau numai in pat)... Mi-a zis ca am colul scurt si o imagine in V a pungii amniotice, ceea ce inseamna ca daca mai stau mult pe scaun sau in picioare o sa nasc prematur... Sper sa fie totul bine... O sa ma staduiesc sa stau toata ziua in pat. As vrea sa va intreb daca a avut cineva problema asta pana acum si cum a procedat... Uof! Doamne ajuta! Sper sa fie bine si sa nu se deschida colul prea repede...
Va pup si va doresc multa sanatate si nastere usoara!
dianaemma spune:
Drag Camica 24,
Imi pare rau sa aud ca esti ingrijorata. Stai linistita in pat si o sa fie totul bine,am mai auzit cazuri si au decurs bine in final.
Ai avut ceva simptome diferite pana acum?
Te intreb ca eu nu mai pot sta in fund mai deloc si ma doare fundul si burtica cand stau mult timp pe scaun, ma apasa burtica, cred ca s-a lasat un picut.
Sanatate multa si ai grija de tine si bebe!
Sarcina usoara!
DianaEmma
30+
Camica_24 spune:
Buna DianaEmma,
Azi am fost la Dr Haiduc si i-am aratat rezultatul la ecografia de trimiestrul 3 si mi-a facut preventiv o ecografie intravaginala si a iesit un cu totul alt rezultat (ieri am avut col de 26 mm si azi la dl dr am avut 38 mm). Domnul doctor a spus ca sunt sanse minime de o nastere prematura. Eu insa nu stiu ce sa mai cred... Mi-a dat totusi preventiv utrogestan si no-spa. Eu nu am avut dureri sau contractii pana acum. Azi noapte am simtit niste dureri si azi dimineata, doar atat (fiind niste dureri usoare).
Pupici Camica 33+