dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenpit77 spune:
Albinutzza multumim f mult despre parerile proaspete din spital. Din ncate am inteles de la tine sotul nu are voie decat pana la garderopa. Si at cand se naste copilul nu il lasa sus sa-l vada sau numai la 3 sau la cat incepe programul de vizita?
Albinutzzza spune:
Buna Carmen,
Sotul meu a stat pe holuri si a asteptat sa vina bebe si l-a vazut la 3 cand a inceput programul de vizita. Eu am vorbit cu moasele dupa ce am nascut si le-am rugat sa-l lase pe sotul meu sa ma vada macar 1 min, dar nu au fost de acord pentru ca, fiind dimineata, era dl profesor Peltecu pe acolo si nu e de acord. Dar eu stiu o mamica care a nascut mai pe dupa amiaza si sotul a stat cu ea. Eu zic sa vorbesti cu doctorul inainte, vezi ce zice.
iana_62002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Camica_24 Buna fetelor, Din pacate eu nu pot ajunge la acest curs, joia... As fi vrut mult sa particip, sa mai aflu si eu cate ceva... Daca ati putea voi sa imi mai povestiti ce ati mai aflat nou, v-as fi recunoscatoare! Va rog mult de tot! Va multumesc! Sa aveti tot ce e mai bun! Camica 32+ |
buna,Camica_24!!!
Nu stiu de unde ai dedus tu caci cursul pentru viitorii painti e joi??? Cursul se tine miercuri incepand cu ora 17:00!!! Asa ca poate reusesti sa vii de miercurea asta in colo!!!
sarcina usoara!!!! Iana
iana_62002 spune:
citat din mesajul lui valeria79 Albinuzzza, Iana multumim pentru info oferite. Ieri l-am cunoscut si eu pe dl. dr. La consultatie a participat si sotul meu fapt care m-a bucurat mult. Deoarece aveam deja facute multe analize si o ecografie - recente toate, dansul le-a studiat a facut cateva referiri pertinente referitor la ceea ce trebuie sa am grija(si anume la kg pe care le voi acumula in timpul sarcinii - eu sunt de felul meu mai dolofana si mi-a recomandat ca dupa 12 saptamani sa incep sa fac gimnastica prenatala. De asemenea, m-a indrumat sa ma programez la Filantropia pt eco de 12 sapt si sa fac bitestul. Aveti idee in ce consta acest bitest? am inteles ca ar trebui facut cu o sapt inainte de ecografia de la 12 saptamani. |
buna , valeria79!!!!
Referitor la gimnastica prenatala, pot sa-ti zic unde merg eu (d-ul dr. Haidic, stia de locul respectiv unde ma duc la gimnastica, am vazut si comentarii facute de el pe site-ul "Studio Pronatalita"). Uite adressa lor de site unde poti afla mai multe detalii cand si cum decurg cursurile, cat costa, etc... Au si masaj pentru gravidute care e foarte bun vreau sa zic, merita incercat!!!
http://gimnastica-gravide.ro/
sarcina usoara!!!Iana
iana_62002 spune:
buna, fetelor!!!
As vrea sa aflu mai multe pareri despre "scutecele refolosibile (eco)", ce credeti despre ele, ati folosit, sunt sau sunt chiar asa de bune, merita investitia, etc....???? Am gasit pe site-ul de mai jos tot felul de scutece, pare interesant dar vreau sa aud parerea mamicilor care poate au folosit si pot sa-si exprime parerea despre acest produs.
http://www.hiphip.ro/collections/all-in-one-si-fitted?gclid=CKuPwe-IhqgCFYeVzAodMHhprw
astept raspuns de la mamicile trecute prin asa ceva!!!!
multumesc frumos!!!
De ce m-a gandesc la aceste scutece: pai in primul rand scutecel ptr. beblusi sunt facute exact din aceasi materie prima ca si tampoanele externe ptr. noi...si intradevar sunt iritante, nu prea respira pielea prin ele....nu sunt tocmai sanatoase, la care mai pui ca avem si o varsta cand le folosim....dar saracii bebelusi cu pielea lor firava sa le pui pampersii astea din comert.....
asta e grija mea....
eu oricum am trecut la cosmetica organica de cand am aflat ca sunt insarcinata, dupa ce m-am informat ce numai nu contin toate cremele folosite pana a ramane gravida (te inspaimanti nu alta), toate chimicalele din creme, sampoane, balsame, etc....ajung direct la copil........
http://www.organik.ro/ - asta e un site de unde imi comand eu diverse chestii (poate va ajuta pe care-va).
pot sa va dau un site unde puteti vedea care sunt companii/firme cu eco/organice/bio..... http://www.kontrollierte-naturkosmetik.de/e/producer_natural_cosmetics.htm
alt site care descrie substantile toxice din cosmetice:
http://www.topsanatate.ro/articol/10-ingrediente-cosmetice-care-trebuie-evitate-22930-all-post.html
sunt multe setu-ri care pot sa va lumineze despre substantile toxice....
aveti grija ce folositi!!!! tot ce folosim ajunge la bebelusii nostri din burtica ( in timpul sarcinei) si in timpul alaptarii e e valabil sa folosim doar cosmetica sanatoasa atat pentru noi cat si pentru bebelusi!!!
cu ganduri bune, Iana!!!
sarcini/nasteri usoare!!!!
Camica_24 spune:
Scuze, am inteles gresit... Dar din pacate la ora aia cu pot nici miercurea... Ce rau imi pare... Iti multumesc oricum pentru informatie
Camica 32+
Mami_Mihaita spune:
Buna fetele,
Sunt si eu noua pe aici... Urmeaza sa nasc cu dr. Haiduc, am aproape 40 de saptamani si din saptamana 39 mi-a zis sa merg la control la spitalul Filantropia miercurea dimineata cand este de garda.(pana acum am fot numai la Medical City. Voi a-ti dat ceva banuti, o atentie... cand a-ti fost la control la spital un ultimele saptamani? sau se da la nastere...
Multumesc!
dianaemma spune:
Draga Mami Mihaita,
Eu am mers destul de des si la spital si de fiecare data am dat 50 lei, o atentie, e dragut si se poarta frumos, eu zic ca merita si nu e mult.
Bafta si sa ne povestesti cum a fost !
O zi buna,
DianaEmma
valeria79 spune:
Multumesc anne81. Imi prind bine explicatiile voastre detaliate fiindca desi am 32 de ani sunt la prima sarcina si totul pentru mine este o noutate.
Intr-adevar la d-na Veduta m-a trimis si pe mine sa fac eco de 12 saptamani; chiar astazi imi voi face programarea.
valeria79 spune:
citat din mesajul lui Albinutzzza Buna Valeria, Si eu eram - si inca sunt - dolofana cand am ramas gravida. Dee, incepusem sa merg la aerobic si sa tin regim cand am aflat ca o sa fiu mamica - si dl doctor nu mi-a recomandat gimnastica. Probabil ca depinde si de alti factori. Eu am facut eco de 12 sapt - morfologia de trim 1 la medical city, iar urmatoarea zi m-am dus la recoltare de sange pt bitest. Rezultatele analizei impreuna cu morfologia sunt apoi analizate pentru a vedea cat de mari sunt riscurile ca bebe sa aiba malformatii - sindrom down sau edwards. Am mai citit ca acum asa se practica..intai analiza de sange si apoi echografia. Multa bafta in continuare si ai grija de burtica! |
Multumesc mult! Mi-a recomandat sa incep gimnastica dupa ce bebele face 12 saptamani, pentru a avea un tonus bun si a ma pregati mai bine pentru o nastere naturala.