dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 13
anne81 spune:
Va rog frumos,am o intrebare pentru gravidutele aflate in ultimele saptamani de sarcina. Eu sunt acum in 32 de saptamani, dl dr Haiduc mi-a spus ca ne mai vedem incepand cu saptamana 36 pt eco si control pe masa, si eu as dori sa aflu unde ati mers sau unde mergeti voi pt aceste controale saptamanale, la spital sau la cabinetele particulare?
Multumesc anticipat!
Irina01.06 spune:
Buna!
Eu sunt in 40 de saptamani si ceva si il astept cu nerabdare pe bebelus.
Eu am fost la cabinet pana la 38 de saptamani, apoi mi-a zis el ca daca vreau putem sa ne vedem la spital. Asa ca din saptamana 39 am mers la spital, o vizita pe saptamana si acum in saptamana 40 merg din 2 in 2 zile la spital. Acolo e foarte aglomerat, multa lume, dar d-nul doctor cam stie pe cine trebuie sa vada, pe cine a chemat la spital si iese el din cabinet si te cheama ceea ce e bine ca multimea aia de oameni de acolo pe mine una ma agita si streseaza.
Toate cele bune si sarcina usoara!
yellowella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iana_62002 Buna seara, Azi am fost la Medical City unde am avut programarea cu d-ul dr. Haiduc. Intradevar la sfarsitul lunii iunie inceputul lunii iulie d-ul dr. va fi plecat. Eu am terminul ptr nastere pe 21 iunie, mi-a zis ca sunt la limita, posibil sa-l prind daca cumva voi naste pana pe 21. Daca nu ma v-a prelua d-ul dr. F. Popescu (un doctor bun, recomnadat de d-ul dr. Haiduc). Toate pacientele care nasc in perioada lipsa a dr. Haiduc vor fi preluate de fr. Popescu (nimeni nu va fi lasata in voia sortii). Acum ce sa zic......d-ul dr. e si el om, are dreptul la viata sa intima, nu poate sa-si faca program dupa fiecare graviduta......ca atunci nu ar mai pleca deloc din spital..... Ma cam ingrijoreaza (un pic mai mult) faptul ca e posibil sa nu fie cand voi naste...... asta este, viata merge inainte!!!! Azi am facut 28 de saptamani (implinite), sarcina decurge ca la carte singurul lucru cica bebele este acm maricel pentru 28 de saptamani......eu mi-am propus sa nasc natural, acum insa daca bebele va tot creste crede d-ul dr. ca va fi totusi o nastere prin cezariana.... In perioana asta ar trebui cica bebele sa se roteasca cu capusorul in jos, la mine inca nu a inceput procedura asta..... Pe 19 aprilie am programata ecografia de trimestru III la d-ul dr. Popescu, v=om vedea atunci evolutia lui bebe mai in detaliu, sa stiu la ce sa ma astept. Cu ocazia asta il voi cunoaste mai bine si pe d-ul dr. Popescu. pana atunci dragi mamici, viitoare mamici sarcini si nasteri usoare!!!! Iana |
unde o sa faci ecografia cu d-l dr. Popescu, la spital sau la cabinet?cred, totusi, ca este un dr. bun daca Haiducul il recomanda.
am colege care mi-au zis ca li s-a intamplat sa nu nasca cu dr. care le-a urmarit sarcina si ziceau ca pana la urma, a fost mai bine. nu le-a mai fost rusine de nimeni si nimic si s-au exteriorizat cum au simtit.vom vedea si noi cum o sa fie.
ce greutate are BB de s-a "speriat" d-nul dr?ai burtica mare,mare?
crissa84 spune:
buna fetele,
eu sunt in 36 de sapt si de acum inainte ma voi vedea cu dl dr saptamanal numai la spital.Nu am mai apucat sa-l intreb,ca mi-a zis el inainte :)
sarcini usoare in continuare
iana_62002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne81 Iana, eu am fost saptamana trecuta la cursurile de la Filantropia si atunci s-a tinut al treilea curs din modul. Astazi este al patrulea si ultimul, deci banuiesc ca de saptamana viitoare va incepe un nou modul. Pentru siguranta, poti suna insa la spital. La ce ora ai fost ieri la Medical city? eu am intrat pe la 16.45 parca. Wow, dar bebele tau trebuie sa fie maricel pt ca doctorul sa mentioneze cuvantul cezariana. In cazul meu, se si fereste sa aduca in discutie asa ceva si de cate ori amintesc eu - nu ca as fi foarte convinsa ca doresc cezariana, dar mi-e tare frica de un travaliu prelungit - se uita zambind in ochii mei si tace. E drept ca nu am nici o problema cu sarcina, iar fetita s-a intors deja de la 26 de saptamani, ieri era tot asa, mi-a si zis sa imi cumpar trusa de peridurala. Despre dr Popescu am auzit si eu lucruri bune, dar eu iti urez atat tie cat si tuturor gravidutelor de pe forum sa fie norocoase si sa nasca cu dr care le-a si urmarit pana acum!
|
Buna Anne81!
Ieri la 17.10 am avut programarea, cred ca ti-am si vayut, cand ai iesit de la d+ul dr. din cabinet. eu eram pe fotoliu cu sotul meu si asteptam sa intram!!!
toate cele bune, Iana
iana_62002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui yellowella
unde o sa faci ecografia cu d-l dr. Popescu, la spital sau la cabinet?cred, totusi, ca este un dr. bun daca Haiducul il recomanda. am colege care mi-au zis ca li s-a intamplat sa nu nasca cu dr. care le-a urmarit sarcina si ziceau ca pana la urma, a fost mai bine. nu le-a mai fost rusine de nimeni si nimic si s-au exteriorizat cum au simtit.vom vedea si noi cum o sa fie. ce greutate are BB de s-a "speriat" d-nul dr?ai burtica mare,mare? |
Buna yellowella!
Referitor la eco de trimestrul III cu d-ul Popescu am facut programare la sp. Filantropia asa mi-a zis d-ul Dr. Haiduc. Pe 19 aprilie am eco cu d-ul rd. Popescu.
Burtica mea intradevar este cam maricica, am luat in greutate aproape 14kg.....si abea am inceput saptamana 29.....deci e voinicel...mi-e tare frica de cezariana, eram pregatita cat de cat moral cu cea naturala....acum am un subiect nou de stuait. Poate cine stie si poate sa-mi zica mai multe despre cezariana??? cum incepe , cum imi dau seama, ce trebuie sa fac in plus decat la cea natural...???
multumesc frumos, Iana!!!
sarcini usoare si nasteri rapide!!!
lara_ro spune:
Buna Iana.
Eu am nascut prin cezariana, in 2009. Mi s-a rupt apa la 3 noaptea, dar pana la pranz nu incepuse travaliul. N-am avut nici macar un inceput de contractie, asa ca am nascut fara sa stiu ce inseamna travaliul. Operatia a fost relativ scurta sau asa mi s-a parut mie, am avut rahianestezie care isi face efectul in cateva secunde, dupa care nu am mai simtit decat cand m-a apasat sa-l scoata pe bebe. N-am simtit durere, ci miscarea in sine. Un pic de dureri au fost dupa operatie, mai ales la control, cand apasa pe burtica si cam doare, dar cu calmante n-a fost nici o problema. A doua zi m-am ridicat din pat, mi-au scos sonda si m-au mutat in salon la etaj cu bebele meu, pe care nu-l mai vazusem de la operatie. In 2009 ziceau deja ca lasa copilul in camera cu mama, la cerere, dar Teo facuse icter si am preferat sa-l las la lampa, sa se faca bine. Am stat pe capul asistentelor de la mame sa ma ajute cu desfundatul canalelor si asa nu am avut probleme cu alaptatul (inca alaptez ;) ). Nu mai stiu exact cat am avut colostru si cand mi-a venit lapticul efectiv, dar important e ca a venit.
Daca mai pot ajuta cu vreo informatie (desi veche de 2 ani), cu multa placere. Nastere usoara si fii sigura ca esti pe maini bune.
iana_62002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lara_ro Buna Iana. Eu am nascut prin cezariana, in 2009. Mi s-a rupt apa la 3 noaptea, dar pana la pranz nu incepuse travaliul. N-am avut nici macar un inceput de contractie, asa ca am nascut fara sa stiu ce inseamna travaliul. Operatia a fost relativ scurta sau asa mi s-a parut mie, am avut rahianestezie care isi face efectul in cateva secunde, dupa care nu am mai simtit decat cand m-a apasat sa-l scoata pe bebe. N-am simtit durere, ci miscarea in sine. Un pic de dureri au fost dupa operatie, mai ales la control, cand apasa pe burtica si cam doare, dar cu calmante n-a fost nici o problema. A doua zi m-am ridicat din pat, mi-au scos sonda si m-au mutat in salon la etaj cu bebele meu, pe care nu-l mai vazusem de la operatie. In 2009 ziceau deja ca lasa copilul in camera cu mama, la cerere, dar Teo facuse icter si am preferat sa-l las la lampa, sa se faca bine. Am stat pe capul asistentelor de la mame sa ma ajute cu desfundatul canalelor si asa nu am avut probleme cu alaptatul (inca alaptez ;) ). Nu mai stiu exact cat am avut colostru si cand mi-a venit lapticul efectiv, dar important e ca a venit. Daca mai pot ajuta cu vreo informatie (desi veche de 2 ani), cu multa placere. Nastere usoara si fii sigura ca esti pe maini bune. de Teo |
Buna, Lara ro!
Multumesc frumos pentru raspuns.
Sper sa fie totul bine!
Iana
Camica_24 spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va spun ca va urmaresc in fiecare zi desi nu am mai pus nici o intrebare si nu mai am nici o noutate... Sarcina mea merge bine deocamdata si sper sa fie asa pana la capat.
Va pup si ma bucur mult sa mai aflu de voi!
BraveGirl spune:
Iana, eu zic ca mai e destul pana sa nasti, asa ca poate o sa ai surpriza sa poti naste natural, dc asta iti doresti. Si eu am cochetat cu ideea cezarienei la bebe2, fiind mai maricel, dar dupa trim 2 de sarcina, n-a mai luat in greutate si am nascut natural.Chiar a avut cu 40g mai putin decat fetita. A fost o nastere superba, transmisa 'in direct' aici pe DC la noi la odisee, cu poze Am cele mai frumoase amintiri, cele mai frumoase trairi. Mi l-au dat pe bebe de cum a iesit si niciodata n-o sa uit momentul. Era asa cald si...pufos
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE