dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 12
yellowella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikymirror Multumesc pentru incurajari. sper sa fie alegerea cea buna, pentru ca tocmai am descoperit ca am o infectie cu CMV si m-a cam dat peste cap.Maine repet analiza sa vad de cand am virusul in organism. Cam cu cat timp inainte se fac programarile la dr.Haiduc? Adik daca fac maine o programare de regula cat dureaza: o saptamana, doua? Vreau neaparat sa fac morfologia fetala si nu mai am rabdare. Tu unde ti-ai facut programare: la spital sau la clinica particulara? mersi mult si astept raspuns. |
morfologia nu ti-o face el, te trimite la un medic specializat in medicima morfofetala.
pentru ea, eu am fost la spital, pt ca acolo m-a trimis d-nul dr, si am gasit loc la 3 saptamani dupa ce am sunat. pentru tine s-ar putea sa fie tarziu, asa ca cel mai bine ar fi sa vb cu doctorul sa-ti spune ce sa faci.
danaradu spune:
dintre mamici,care ati luat elevit la indicatia dr.Haiduc,puteti sa-mi spuneti cand luati pastila,la jumatate de ora dupa masa de dimineata sau dupa cea de la pranz?eu nu mai stiu cum a zis si o luam la pranz,dar farmacista a zis sa iau dimineata.
multumesc
yellowella spune:
citat din mesajul lui danaradu dintre mamici,care ati luat elevit la indicatia dr.Haiduc,puteti sa-mi spuneti cand luati pastila,la jumatate de ora dupa masa de dimineata sau dupa cea de la pranz?eu nu mai stiu cum a zis si o luam la pranz,dar farmacista a zis sa iau dimineata. multumesc |
daca uit o iau si mai pe seara:))
iana_62002 spune:
Buna, danaradu!
Si mie mi-a prescris d-ul dr. Haiduc aceste pastilute. Din ce mi-a zis mie, sa le iau cand vreau doar sa nu uit sa le iau. Nu conteaza ca le iei inainte de masa sau dupa, ca le iei dimineata/pranz sau seara. Doar ia-le!!!
Iana
dianaemma spune:
Aveti idee daca concediul medical imi afecteaza calculul indemnizatiei de crestere a copilului. Sincer nu ma simt deloc bine si as cam fi nevoita sa stau cateva zile in medical, am racit ! aveti grija de voi, inselatoare vremea asta.
pe 31 merg la clinica la control la Dr. Haiduc si il voi intreba si eu de concediul dansului.
Va anunt cu mare drag cand aflu ceva concret.
Sanatate si aveti grija de voi si bebelusi!
iana_62002 spune:
Buna seara,
Azi am fost la Medical City unde am avut programarea cu d-ul dr. Haiduc. Intradevar la sfarsitul lunii iunie inceputul lunii iulie d-ul dr. va fi plecat. Eu am terminul ptr nastere pe 21 iunie, mi-a zis ca sunt la limita, posibil sa-l prind daca cumva voi naste pana pe 21. Daca nu ma v-a prelua d-ul dr. F. Popescu (un doctor bun, recomnadat de d-ul dr. Haiduc). Toate pacientele care nasc in perioada lipsa a dr. Haiduc vor fi preluate de fr. Popescu (nimeni nu va fi lasata in voia sortii). Acum ce sa zic......d-ul dr. e si el om, are dreptul la viata sa intima, nu poate sa-si faca program dupa fiecare graviduta......ca atunci nu ar mai pleca deloc din spital.....
Ma cam ingrijoreaza (un pic mai mult) faptul ca e posibil sa nu fie cand voi naste...... asta este, viata merge inainte!!!!
Azi am facut 28 de saptamani (implinite), sarcina decurge ca la carte singurul lucru cica bebele este acm maricel pentru 28 de saptamani......eu mi-am propus sa nasc natural, acum insa daca bebele va tot creste crede d-ul dr. ca va fi totusi o nastere prin cezariana.... In perioana asta ar trebui cica bebele sa se roteasca cu capusorul in jos, la mine inca nu a inceput procedura asta.....
Pe 19 aprilie am programata ecografia de trimestru III la d-ul dr. Popescu, v=om vedea atunci evolutia lui bebe mai in detaliu, sa stiu la ce sa ma astept. Cu ocazia asta il voi cunoaste mai bine si pe d-ul dr. Popescu.
pana atunci dragi mamici, viitoare mamici sarcini si nasteri usoare!!!!
Iana
iana_62002 spune:
Intrebare:
Poate cineva din mamici sau viitoarele mamici sa-mi zica cand incepe urmatorul modul de "cursuri pentru viitorii parinti" la spitalul Filantropia???
multumesc anticipat!!!
Iana
anne81 spune:
Iana, eu am fost saptamana trecuta la cursurile de la Filantropia si atunci s-a tinut al treilea curs din modul. Astazi este al patrulea si ultimul, deci banuiesc ca de saptamana viitoare va incepe un nou modul. Pentru siguranta, poti suna insa la spital.
La ce ora ai fost ieri la Medical city? eu am intrat pe la 16.45 parca. Wow, dar bebele tau trebuie sa fie maricel pt ca doctorul sa mentioneze cuvantul cezariana. In cazul meu, se si fereste sa aduca in discutie asa ceva si de cate ori amintesc eu - nu ca as fi foarte convinsa ca doresc cezariana, dar mi-e tare frica de un travaliu prelungit - se uita zambind in ochii mei si tace. E drept ca nu am nici o problema cu sarcina, iar fetita s-a intors deja de la 26 de saptamani, ieri era tot asa, mi-a si zis sa imi cumpar trusa de peridurala.
Despre dr Popescu am auzit si eu lucruri bune, dar eu iti urez atat tie cat si tuturor gravidutelor de pe forum sa fie norocoase si sa nasca cu dr care le-a si urmarit pana acum!
citat din mesajul lui iana_62002 Intrebare: Poate cineva din mamici sau viitoarele mamici sa-mi zica cand incepe urmatorul modul de "cursuri pentru viitorii parinti" la spitalul Filantropia??? multumesc anticipat!!! Iana |