dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

fetelor,si in special cele care ati nascut deja,stiti cumva daca in timpul programului de vizita te lasa sa arati bebelusul familiei?
merci frumos

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria79 spune:

Buna!
Eu am aflat de o saptamana ca sunt insarcinata(acum cred ca sunt in 5 saptamani); mi-am facut ceva analize date de medicul de familie si mi-am facut programare pe 7apr la dr. Haiduc.
Poate ma ajutati si imi povestiti cum decurge prima intalnire cu domnul doctor...este un consult ginecologic propriu-zis(pe masa?)sau va fi mai mult o discutie la care poate participa si sotul meu?
Inca nu m-am dezmeticit, nu stiu nici ce ar trebui sa-l intreb, nici ce ar trebui sa fac....asa ca va cer un sfat voua cele care ati trecut de prima faza a sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikymirror spune:

Sunt de acord cu valeria 79. si eu am programare pe 5 aprilie la dl.dr si ar fi interesant sa stiu in ce consta prima consultatie la dumnealui.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Buna.

Crissa, da, in 2009 cand l-am nascut eu pe Teo doar la programul de vizita il putea vedea si familia. Tati l-a vazut cam la o ora dupa ce s-a nascut, iar restul familiei si chiar si tati l-au mai revazut in orele de program.

Valeria, felicitari pt sarcina. La prima mea consultatie cu dl.dr. si eu eram proaspat graviduta, ca tine, in 4-5 saptamani, abia aflasem. Si am intrat in cabinet cu sotul, si atunci si la absolut toate celelalte consultatii (si ecografii, chiar si la cele facute in alte parti), astfel incat si tati sa afle tot, sa puna intrebari la care eu poate nu ma gandeam, etc. Eu am fost la Euroclinic, si avea si ecograf si mi-a facut o ecografie trans-vaginala si a vazut ca intr-adevar era bebe acolo (si i-a aratat si lui tati punctuletul ala ). De intrebat, intreaba orice iti trece prin cap, analize, regim alimentar daca e cazul (eu nu aveam anticorpi de toxo si mi-a zis sa ma feresc de unele chestii), vitamine, ce urmeaza ca ecografii, cand, etc. Bafta si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana.s spune:

Buna fetelor,
cand eram gravida recunosc ca am citit tot ce se posta despre domnul doctor Haiduc. va spun sincer cu mana pe inima si fara lauda excesiva ca d-l dr. a fost din punctul meu de vedere un adevarat profesionist. eu am avut ceva probleme in sarcina (sangerari de 3 ori si o brida amniotica) dar d-l doctor a reusit sa imi insufle incredere de fiecare data. este adevarat insa ca eu sunt o pers. destul de la obiect drept pentru care toate intalnirile noastre au fost scurte si la obiect. restul am mai citit si eu din carti si traiasca Google.
va scriu acum, cand pitica mea are 3 luni si jum. si va spun sincer ca am fost impresionata de calmul si profesionalismul d-lui doctor.
am avut un travaliu de 9 ore si jumatate si chiar daca domnul doctor a avut cezariene si practic in ziua aceea am ramas ultima (am nascut la 19.30) dansul s-a interesat mai mereu de mine. era si de garda atunci, dar cand a intervenit problema cu circulara la fetita a pus alti doctori sa ma supravegheze.
moasele au fost oarecum ok, insa marea dezamagire a fost dr. anestezist. nu mai stiu cum il cheama dar este un incompetent. mi-a pus epidurala cand aveam dilatatie 7!!!!in plus in timp ce eu aveam contractii groaznice a inceput sa se certe cu moasele in privinta pozitiei in care ar trebui sa stau.. drept pentru care nu i-am dat nici un ban.
ce va recomand eu este ca imediat ce simtiti ca sunteti mai bine sa va duceti la copil.
eu am fost la cea mica la 00.30 in conditiile in care nascusem la 19.30
trebuie sa fiti sigure ca va simtiti bine pentru ca oricum ametite veti fi. eu am reusit insa sa o alaptez la 00.30.
va recomand de asemenea sa dati bani la asistentele de la copil sa va cheme in masura in care pot sa alaptati copilul. este f bine si pentru voi, copilul va stimula lactatia. mie mi-a venit la o zi-doua.
de asemenea cele care va fac toaleta va pot invata multe lucruri care sa va ajute acasa.
daca nasteti natural mie mi-a fost de un real folos un colac al nepotelei mele pana am scos firele. asta ca metoda ieftina ca sa nu dati 60 ron pe un colac din farmacie.
in rest va urez bafta la nastere

Mergi la inceput

Multumesc Lara_ro!
Imi doream de cativa ani un copil, s-a intamplat acum si parca sunt amortita; nu stiu ce sa fac, incotro sa ma indrept,ce sa intreb...asa ca lamuririle tale si a oricarei colege de forum sunt binevenite.
Voi merge la consultatie la Medical City sper pana atunci sa-mi revin din starea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna Valeria,

Eu am fost prima data la dl dr Haiduc pe 22 Martie 2011, dar avand in vedere ca eu am fost la alt doctor pana atunci si am deja 30 de saptamani, nu m-a consultat ci doar am discutat si s-a uitat peste dosarul meu cu analize, consultatii si ecografii sa isi faca o idee despre starea mea si stadiul in care ma aflu. In rest nu prea pot sa spun mai multe pentru ca sunt si eu novice :D Iti doresc o sarcina si o nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

Valeria,eu am fost in dec.2010 la prima consultatie in sarcina si pt ca sarcina avea decat vreo 3 sapt mi-a facut o ecografie transvaginala sa vada daca e sarcina,apoi m-a chemat peste vreo 4 sapt cand mai putea vedea cate ceva si mi-a facut o ecografie obisnuita.

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Nu sunt foarte vesela deoarece am primit rezultatele analizelor si la cat imi dau eu seama sunt probleme. Acum vreo 4-5 luni nu aveam nimic, tocmai cum cu bebele trebuiasa se intample.
Abia astept consultatia sa vad ce parere are dl dr despre analizele mele si sa vad ce-mi recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

Valeria,eu zic sa nu te sperii de rezultatul analizelor pana nu ajungi la dr cu ele.
La gravidute,rezultatul poate avea valori in fara limitelor admise,dar poate fi un lucru normal pt ca organismul trece prin anumite schimbari :)
Eu am avut asemenea valori,la majoritatea analizelor pe care le-am facut de-a lungul sarcinii.Si eu m-am speriat la inceput si nu intelegeam de ce au iesit atat de prost ,insa dl dr Haiduc a spus ca analizele sunt perfect normale de fiecare data.
Sarcina usoara iti urez.
36+

Mergi la inceput