dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 11
yellowella spune:
vai, cred ca ai niste emotii!eu am chiar si cand citesc ce ai scris tu.
probabil ca te vor apuca durerile cat de curand si in we asta vei naste. banuiesc ca d-l dr e de garda si de asta te-a chemat maine. super ca nasti cu el. sunt invidioasa! nasti cu epidurala?
iti tin pumnii, sa nasti usor si sa fiti sanatosi atat tu, cat si BB.
dupa ce iti mai revii, poate intri sa ne impartasesti experienta ta.
bafta!
Irina01.06 spune:
Sambata asta d-nul doctor e de garda. Nu stiu daca o sa nasc week-endul asta. Ma gandesc ca daca nu se declanseaza nimic nu stiu daca e indicat sa se induca cumva nasterea.Si daca ma va intreba daca vreau sa raman in spital dupa control sa nasc cred ca ma panichez, nu stiu ce raspuns sa dau. Ufff, cate emotii.
Mi-am cumparat trusa de epidurala si sper sa nasc natural cu aceasta epidurala.
Am sa va tin la curent cu ce se mai intampla.
Irina
yellowella spune:
buna si felicitari pentru sarcina!
pe d-l dr. il gasesti si la Sp. Filantropia de luni pana vineri, dimineata, pana in 12(nu-i stiu programul exact). poti suna la spital(tel. 021 3188930) sa intrebi programul d-lui dr. este foarte aglomerat acolo si probabil nu veti avea foarte mult timp, dar daca nu esti hotarata asupra medicului, merita sa incerci.
la fel am procedat si eu, prima oara am fost la spital si pe urma am inceput sa merg la cabinet. e mult mai relaxat si are timp sa explice. la spital se intampla totul pe fuga.
la cabinet gasesti loc cam in 2-3 saptamani din momentul in care suni.ecografia morfo fetala din trim 1 unde o faci?daca nu ai nimic programat ar trebui sa te grabesti ca nu o sa te mai poti programa in timp.
eu te sfatuiesc sa mergi cu incredere la d-l dr, este un medic si om excelent!
lui mikymirror[/i]
Buna, tuturor !
este pentru prima data cand scriu aici, desi sunt membra de ceva vreme si cam tot asa de cand urmaresc topicurile. sunt din pitesti si sunt insarcinata in 12 saptamanai si trebuie sa va spun ca sunt total debusolata in legatura cu doctorul pe care ar trebui sa-l aleg pentru monitorizarea sarcinii. am fost deja la doctora mea ginecolog pentru confirmarea sarcinii si pentru primele analize, insa dumneaei nu asista nasteri in spital, asa cum mi-as fi dorit. in plus, spitalul judetean din pitesti nu este tocmai locul unde sa vrei sa-ti aduci pe lume odorul... Prin urmare, de doua saptamani caut disperata pe internet pareri despre doctori, atat din Pitesti cat si din Bucuresti si trebuie sa va spun ca pana acum dr. Haiducu este cel despre care am auzit numai lucruri de bine. O sa-mi fie mai greu sa ajung la Bucuresti, insa un astfel de sacrificiu zic eu k merita pe deplin.
Asadar, ceea ce vroiam sa va intreb este daca prima intalnire cu dr.Haiduc se face numai la clinica privata Medical City (sper ca nu am gresit) sau poate fi gasit in spital, conform unui program.
Va multumesc mult.
[/quote]
mikymirror spune:
Multumesc mult pentru raspuns, yellowella. Cred k trebuie sa ma grabesc,intr-adevar.Sper sa fie totul bine si sa pot ajunge la dr.Haiducu. mi-ai putea spune cat costa o consultatie sau un ecograf la aceasta clinica? pe site-ul clinicii nu reusesc sa gasesc preturi...
multumesc ink o data
yellowella spune:
Daca ai depasit termenul, ar trebui sa-l asculti pe doctor. am citit ca nu e bine nici sa se depaseasca foarte mult termenul,asa ca, maine cand pleci gandeste-te ca o sa te intorci cu BB in brate:)
Citat: |
citat din mesajul lui Irina01.06 Sambata asta d-nul doctor e de garda. Nu stiu daca o sa nasc week-endul asta. Ma gandesc ca daca nu se declanseaza nimic nu stiu daca e indicat sa se induca cumva nasterea.Si daca ma va intreba daca vreau sa raman in spital dupa control sa nasc cred ca ma panichez, nu stiu ce raspuns sa dau. Ufff, cate emotii. Mi-am cumparat trusa de epidurala si sper sa nasc natural cu aceasta epidurala. Am sa va tin la curent cu ce se mai intampla. Irina |
anne81 spune:
Buna!
Pt cine intreba de creme antivergeturi, recomand uleiul de migdale dulci. Este practic inodor, se absoarbe repede, nu are chimicalele din creme, dovada faptul este recomandat si pt uz intern - dar nu la gravide!! - ca laxativ. Burtica si sanii mei s-au inteles de minune cu el, nu am avut nici o reactie adversa si nici vergeturi nu mi-au aparut! probabil si uleiul de masline e bun, dar pe mine una ma deranjeaza mirosul specific.
Gravidutelor care isi fac griji ca dl dr Haiduc va fi in concediu si nu le va putea asista la nastere le spun ca astazi am vorbit cu o viitoare mamica monitorizata de dl dr dar care a avut tangenta si cu dl dr Florin Popescu, cand a intampinat pb cu sarcina si Haiduc era plecat. vreau sa va spun ca am auzit-o foarte incantata de acest domn dr Popescu, poate la fel de incantata cum era si de colaborarea cu domnul dr Haiduc. Despre dr Popescu mi-a spus ca este tanar, dar atent, la fel de rabdator ca dr Haiduc, comunicativ si ce e mai important a tratat cu profesionalism problemele pt care fusese nevoita sa apeleze la el. Cand i-am spus ca in general dl dr il recomanda pe dr Popescu si sa-i tina locul la nasteri, a spus ca atunci poate sa stea linistita, are incredere. Asta am aflat. Asa ca fetelor, mult curaj si sarcini usoare in continuare!
Camica_24 spune:
Multumesc mult de raspuns yellowella, si eu am aceeasi crema si nu stiam daca sa o folosesc sau nu... Ma tinea o scama:P
Irina sa ai cea mai usoara nastere!!! Doamne ajuta! Si abia astept sa ne povestesti cum a fost... Eu sunt la prima nastere si de prin saptamana 28 am inceput sa ma gandesc cum o sa fie si sa ma agit... acum m-am mai linistit... Le doresc tuturor gravidutelor sa treaca cu bine peste tot si sa aiba nasteri usoare!!!
Pupici! Camica
yellowella spune:
consultatie +ecografie 265 ron
te cheama cam o data la 4-5 saptamani. daca e nevoie sa vii mai des nu stiu exact cum procedeaza: te cheama tot acolo sau la spital?
am inteles ca poti vb cu el sa te primeasca si la spital, daca nu poti merge la cabinet.
nu stiu daca e asa fiindca eu am preferat sa merg la cabinet
Citat: |
citat din mesajul lui mikymirror Multumesc mult pentru raspuns, yellowella. Cred k trebuie sa ma grabesc,intr-adevar.Sper sa fie totul bine si sa pot ajunge la dr.Haiducu. mi-ai putea spune cat costa o consultatie sau un ecograf la aceasta clinica? pe site-ul clinicii nu reusesc sa gasesc preturi... multumesc ink o data |
carmenpit77 spune:
Buna Miky,dupa cum vezi si eu sunt tot din Pitesti si am mers cu ambele sarcini la Bucuresti la dr Haiduc.Am ales ac varianta fara sa ma gandesc, orice decat sa merg la noi la judetean.
Sarcina usoara si sa ne spui ce decizie ai luat.
Pe 12 apr am si eu programare la eco trim 3 la dr Popescu si abia astept sa-l cunosc si sa vad bineinteles ce-mi spune.
Am inceput sa nu mai am rabdare abia astept sa nasc.
mikymirror spune:
Multumesc pentru incurajari. sper sa fie alegerea cea buna, pentru ca tocmai am descoperit ca am o infectie cu CMV si m-a cam dat peste cap.Maine repet analiza sa vad de cand am virusul in organism. Cam cu cat timp inainte se fac programarile la dr.Haiduc? Adik daca fac maine o programare de regula cat dureaza: o saptamana, doua? Vreau neaparat sa fac morfologia fetala si nu mai am rabdare. Tu unde ti-ai facut programare: la spital sau la clinica particulara? mersi mult si astept raspuns.