dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna ziua fetelor,

Am fost ieri la dl dr Haiduc si a fost bine. Avand in vedere ca nu ma cunostea, s-a uitat prin dosarul meu cu analize, consultatii si ecografii si a zis ca e totul bine. Am intrebat daca are ceva planificat pe sfarsitul lui Mai inceputul lui Iunie si a zis ca nu. A spus ca are planificat numai pe sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie... Deci era adevarat, din pacate pentru unele mamici... In rest m-a trimis la ecografie de trimestrul 3 prin sapt 32 si cu dansul ma vad abia prin sapt 36 daca e totul bine. Cam atat pot sa va spun pana acum, sper sa fie bine!

Va pup si sarcina/nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Petit_bebe spune:

Sunt o fosta pacienta a dr.Haiduc. Am nascut natural cu dumnealui anul trecut. La internare nu mi s-a facut nici clisma si nici sonda nu am avut. E drept ca sonda se foloseste mai des in cazul cezarienelor dar aveam oroare de ea pentru ca din auzite provoaca infectii urinare, desi acum nu mai cred acest lucru. Am trei prietene care au nascut prin cezariana, au avut sonda si nici una nu a avut problema cu vreo infectie. Deci s-ar putea sa fie un mit cel legat de sonda si infectii. Cat despre clisma ma bucur ca nu am 'beneficiat'. Cu o zi inainte de nastere nu am mancat mai nimic, nu pt ca stiam ca voi naste, ci pt ca nu aveam pofta de mancare asa ca nu prea ai ce elimina. intr-adevar se poate sa faci, dar e ceva normal iar moasa si asistenta au fost foarte dragute si nu m-au facut sa ma simt prost.
Va pup si sarcina usoara in continuare si o nastere la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yellowella spune:

multumesc frumos, Petit Bebe!cred ca in momentele alea te gandesti la bebelus si nu prea te mai intereseaza celelalte aspecte. eu probabil o sa nasc exact cand e Haiduc plecat, ca sa sunt eu mai ghinionista. mi se pare ca raspunde si el la intrebarea legata de concediu in functie de DPN-ul fiecareia, eu trebuie sa nasc in iulie si mi-a zis ca pleaca in iunie. cred ca nu vrea sa sperie pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaemma spune:

Buna,
Si eu nasc pe 20 iunie dupa "statisitici" :)legat de concediul dr. Haiduc asta este! se pare ca nu voi naste cu el fiind in concediu.
Fetelor capul sus, am auzit ca toti medicii de la Filantropia sunt draguti si acum stiti cum e, oricum le vom da bani si ei stiu asta, deci vom fi tratate bine!

Zi buna,
Diana

Mergi la inceput

pe mine nu ma intereseaza foarte tare sa fie draguti, ci as vrea sa fie langa mine cand trebuie si mai ales sa stie ce sa faca sa nu puna viata bebelusului sau a mea in pericol. pe mine asta ma sperie. l-am ales pe Haiduc ca nu am auzit decat povesti cu final fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sondajul urinar favorizeaza infectiile, nu le provoaca.
Cu alte cuvinte, daca esti sondata urinar ai mai multe sanse sa f dezvolti o inf. urinara decat daca nu esti.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna dimineata fetelor!

Am si eu o intrebare... Voi folositi crema pentru vergeturi, sa va dati pe burtica? Ce creme utilizati? Am auzit si eu ca e bine...dar nu prea sunt convinsa...

Mergi la inceput

eu am fost sfatuita sa folosesc ulei de masline. l-am luat de la Plafar si l-am pus intr-o sticluta cu pulverizator, ca sa fie mai usor de folosit. mi se pare mai bun decat orice alta crema.imi ramane pielea foarte catifelata.
am primit si o crema de la Sanosan, cica fara parabeni, dar contine multe substante chimice care se absorb in piele.nu o folosesc, imi place uleiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikymirror spune:

Buna, tuturor !

este pentru prima data cand scriu aici, desi sunt membra de ceva vreme si cam tot asa de cand urmaresc topicurile. sunt din pitesti si sunt insarcinata in 12 saptamanai si trebuie sa va spun ca sunt total debusolata in legatura cu doctorul pe care ar trebui sa-l aleg pentru monitorizarea sarcinii. am fost deja la doctora mea ginecolog pentru confirmarea sarcinii si pentru primele analize, insa dumneaei nu asista nasteri in spital, asa cum mi-as fi dorit. in plus, spitalul judetean din pitesti nu este tocmai locul unde sa vrei sa-ti aduci pe lume odorul... Prin urmare, de doua saptamani caut disperata pe internet pareri despre doctori, atat din Pitesti cat si din Bucuresti si trebuie sa va spun ca pana acum dr. Haiducu este cel despre care am auzit numai lucruri de bine. O sa-mi fie mai greu sa ajung la Bucuresti, insa un astfel de sacrificiu zic eu k merita pe deplin.
Asadar, ceea ce vroiam sa va intreb este daca prima intalnire cu dr.Haiduc se face numai la clinica privata Medical City (sper ca nu am gresit) sau poate fi gasit in spital, conform unui program.

Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina01.06 spune:

Buna,

Eu sunt insarcinata in 40 de saptamani, aveam DPN 24 martie si pana acum nici un semn: nu contractii, col inchis, dopul gelatinos la locul lui, burtica nu e lasata :( Deja devin agitata cu aceasta asteptare si as dori ca bebe sa vina cat mai repede. Pe ultima suta de metri incep sa imi pun tot felul de intrebari: dar e bine bebe acolo? de ce nu da semne ca vrea sa iasa? dar mai are lichid si tot asa...Sambata ma duc la d-nul doctor la control.
Eu sunt pregatita, am fost la cosmetica sa imi fac ultima epilare inghinala, am fost chiar si la pensat ca dupa, cine stie cand o sa mai ajung iar cu clisma si eu imi fac griji. Nu as vrea sa mi se faca in spital, cred ca o sa imi fac singura acasa sau o sa pun zilnic cate un supozitor cu glicerina.

Sper ca saptamana viitoare sa il tin pe bebe in brate si sa fiu deja mamica. Abia astept dar imi e si tare frica.
Mai e cineva care acum la final de luna urmeaza sa nasca?

Toate cele bune!

Irina

Mergi la inceput