FIV in Ungaria 123
Raspunsuri - Pagina 8
Llor spune:
Buna fetelor,
...am facut punctia azi care a fost "piece of cake"...vorba joannaalx...nu am decat 3 ovocite...de care sunt convinsa ca vor face treaba buna pana la sfarsit......cred ca fac haz de necaz....dar nu mi-a ramas de cat sa fiu foarte pozitiva......maine aflam cati s-au fecundat....sper sa raman la fel de pozitiva...
joannaalx...ce sa zic esti tare norocoasa si sincer ma bucur pt tine...iti tin pumnii in continuare...
luck...multumesc pt suport...
alinuknuknuk...daca te mai pot ajuta cu vre-o informatie...sunt aici...te cred, noi toate speram la acelasi lucru...
kemskaia...ce-ai facut azi?...cand am ajuns eu la clinica la ora 8 era mare nebunie...chiar m-am gandit la tine...cat ai asteptat?...si ce-ai vb cu Zadori?
Va pup pe toate
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
joannaalx spune:
llor...trebuie sa stai pozitiva....o sa fie bine, unu macar tot ramane sa-l pui la locul lui
Luck...incerc luni cand merg la transfer dar slabe sanse
alla...asa se pare k voi face transferul la 5 zile, tu la cat l-ai facut?...cum te simti?
pe toate si sper sa fie bine pana la urma
joannaalx spune:
luck...m-am mai gandirt la o chestie....daca poti fa programare la lesko si apoi pe parcurs transfera-te la bodnar daca poti....eu am reusit sa trec de la el la tandor insa e adevarat k nu era asa aglomerat ca si acum. oricum eu luni incerc
Miha3 spune:
luck - In 2004 - 2005 am luat vreo 8 luni closylbergyt, dar repet, fara nici o dozare hormonala prealabila. Si cand urma sa facem inseminare au constatat ca aveam chisturi foliculare restante si m-au trecut pe AC. Dupa 2 luni s-au retras dar am schimbat si eu medicul. Urmatorul la care am mers mi-a facut prima data analize hormonale de ziua 2 si de ziua 16, dupa care a urmat o analiza sa vada daca trompele sunt permeabile.
La FIV-ul din dec. Zadori a insistat sa iau closty+merional. Eu i-am povestit ce am patit in trecut. Concluzia lui a fost ca sunt printre singurele care nu au avut rezultatele scontate. Deci am avut 6 foliculi dar s-a recoltat un singur ovocit , intrucat ceilalti erau goi.
Mie mi-a ajuns, nu voi mai lua niciodata closty.
Sa fie cu noroc de data asta!
Te pup
Mihaela
alinuknuknuk spune:
Llor fii optimista in continuare! Iti tin pumnii, sper sa fie cu noroc de data asta!
Joannaalx bafta la ET, sa fie cu ochisori si la tine
pentru toate celelate participante la forum: face cineva FIV in martie la Szeged? poate ne vom intalni acolo!
Oricum forumul este super, si nu ma mai pot dezlipi(abia ce l-am descoperit).
pentru toate aspirantele
va
alla76 spune:
luck, persoana cu care ai vorbit nu e o asistenta, e translatorul...
planuri de bataie nu avem. tinang cont ca inca nu am facut nici evacuarea, e chiar prea repede pt planuri de bataie
joannaalx, eu am facut transfer la 3 zile, embrioni mititei de 6 celule
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
joannaalx spune:
alla, transferul asta la 3 sau la 5 zile nu stiu cat e relevant pt o viitoare sarcina pt k o prietena care a facut fiv in oct la bodnar a facut transfer la 5 zile si nu a iesit nimik....si ink o chestie...ea zice k i s-au fecundat 9 ovule care au rezistat pana in ziua 4, iar in ziua transferului au ramas doar 2
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joannaalx alla, transferul asta la 3 sau la 5 zile nu stiu cat e relevant pt o viitoare sarcina pt k o prietena care a facut fiv in oct la bodnar a facut transfer la 5 zile si nu a iesit nimik....si ink o chestie...ea zice k i s-au fecundat 9 ovule care au rezistat pana in ziua 4, iar in ziua transferului au ramas doar 2 |
da, asta e un risc la transfer in ziua 5
nu se risca bodnar sa mearga la voi pe ziua 5 daca nu vedea ca se divid binisor.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
joannaalx spune:
alla
pai eu sper k biologul si tandor stiu ce fac k de nu e naspa. tocmai m-a sunat biologul si mi-a zis k sunt 6 pana la urma...2 mai "obositi" si 4 ok......sa fie tot asa pana luni cand merg si nu numai