FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valiciuca spune:

Buna! Urmaresc de mult acest forum , dar pt. ca abia acum m-am hotarat sa fac pasul cel mare, sa-i scriu doctorului Zadori pentru o programare,doresc cateva informatii pt. inceput. Daca dr. imi scrie prin email ca programarea este in data de ..., sigur isi noteaza sau trebuie alta metoda. I-am scris de doua ori si de fiecare data mi-a raspuns prompt dar pt. siguranta va cer sfatul. Mi-a scris sa-i precizez luna cand doresc, eu vreau aprilie, sfatuiti-ma cum sa procedez.Analizele sunt in lucru. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

valiciuca, ii scrii lui zadori si ii spui cand vrei sa te prezinti la prima consultatie (sa ai tot dosarul gata pana atunci ptr a putea discuta analizele); iti raspunde-el stabileste ora; tu poti alege ziua-, tii minte si in data respectiva sa fi acolo; el tine minte, stai fara grija nu tre' sa-i reamintesti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llor spune:

Buna fetelor,
am o veste mareeeee...cele 3 ovocite...sau fecundat toate...credeti-ma ca sunt in al-9-lea cer...
Luni aflam sigur situatia finala...asa ca nu ne ramane decat sa ne rugam...

alinuknuknuk...multumesc fumos...daca o tin tot asa pana luni...ma imbat cu apa rece...

joannaalx...ai vazut ca eu sunt azi super happy......te astept luni cu vesti bune ...

Va pupacesc pe toate...

"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

ciao fetelor!

Llor, ma bucur mult de ce citesc aici de tine bravoo!!
tine'o tot asa!
sa dea DD sa se dezvolte bine in continuare ovocitele tale

io am ajuns vineri la Zadori la ora 3pm ora lor si abia atunci m'am gandit ca n'avem cum sa ne vedem....tu cu punctia erai de dimi...etc

nu era nimeni acolo, o clipa m'am gandit ca poate e plecat dr, am intrat in 10 minute si, la 4 jumate eram deja cu prima injectie facuta!
mai merg marti 18 ian de dimi la ora 8, pana atunci, bag injectii
Zadori zice ca spera/merge cu noi pe varianta transfer de blastocist.

joannaalx, se pare ca esti favorita pe acolo multa bafta!
luni e transferul?

valiciuca bun venit! si sa stai cat mai putin pe aici
mergi la Zadori in ziua in care iti zice el, cu ora programarii e delicat....se poate sa astepti 10 minute sau chiar 3 ore!
daca te cheama de dimi pt analize si tre' sa revii pt eco, vei astepta destul de mult

va doresc muuulta bafta tuturor!
vesti bune vad ca nu lipsesc, nu ramane decat sa le finalizati

pupici

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Hello, sunt noua pe aici, dar va urmaresc de ceva timp. Am luat in sfirsit decizia ( dupa 5 ani)si numeroase alte tratamente, de a incerca FIV la Budapesta. Am luat legatura deja cu dr. Kovacs si urmeaza sa ne intilnim pe 24 ianuarie pt. prima consultatie. Intrebarea mea este daca pot face analizele acolo, pt. ca eu locuiesc momentan in Irlanda, iar aici astfel de analize sunt f. scumpe.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiciuca spune:

Multumesc ,fetelor , pt. raspunsuri. Felicitari celor cu reusite si succes celor care spera! Cand vb. cu dr. am sa va anunt pentru a cere alte detalii. Trebuie sa iau legatura cu una dintre persoanele intermediare? O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiciuca

Multumesc ,fetelor , pt. raspunsuri. Felicitari celor cu reusite si succes celor care spera! Cand vb. cu dr. am sa va anunt pentru a cere alte detalii. Trebuie sa iau legatura cu una dintre persoanele intermediare? O seara buna!

ce persoane intermediare, nu vb in engleza cu zadori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llor spune:

Buna,

kemskaia...multumesc frumos...mult mai bine ca ai venit la ora 3...ti-am zis ca de dim a fost mareeee nebunie...marti fac ET deci din pacate iar n-avem cum sa ne vedem....
Spuneai de transferul de blastocist...asta inseamna ET in ziua 5...daca mie mi-a facut punctia vineri si ET marti... a cata zi se considera...tot a-5-a ???...scuze dar nu mai inteleg nimic...

flory ana...bine ai venit...

valiciuca...sa intelegem ca persoanele intermediare sunt translatoarele...nu?...
Va pup pe toate...

"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

kemskaia..daaaa luni e transferul, speram k totul sa fie bine pana luni si de luni incolo

Llor, ma bucur f tare pt tine....ai vazut k fac treaba buna chiar daca sunt putini? be positive si totul va fi bine

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llor

Buna,
Spuneai de transferul de blastocist...asta inseamna ET in ziua 5...daca mie mi-a facut punctia vineri si ET marti... a cata zi se considera...tot a-5-a ???...scuze dar nu mai inteleg nimic...

Nu a 4 zi, ziua puntie este ziua 0, dar poate sa-ti faca ET cu blasto si in ziua 4, este in functie de cum evoluiaza embrionul si cat de bine merge. Poate sa fie un blasto, o morula , un embrion de 3 puncte si 10 celule sau 8 celule si ET in a 5 zi poate fi la fel, este in functie de cum se divid celulele, poate sa apara si fragmentatii

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput