FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

Llor....bafta pt maine....e piece of cake

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Hei Fetelor!!! Vad aici mare activitate!Va tin pumnii!!!
Luck Daca vrei sa mergi la Debrecen te poti programa telefonic (daca vrei iti dau numarul de mobil a lui Bodnar).A sunat o prietena a unei prietene si Bodnar i-a spus sa se programeze in fata la receptie si pentru el, a obtinut o programare doar pentru 2 martie, deci e aglomerat.AA! Si daca nu ai apucat sa citesti, Alla a reusit, a ramas insarcinata, si daca nu ma insel, chiar cu Bodnar. Am avut aceeasi schema ca si ea,ceea ce arata ca mai tine si de DD nu doar de Dr. sau de scheme.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

irinaflorea
doar pt martie ?????????
Miha 3
spune-mi si mie ceva de clostylbegyt , vad ca e "la moda" , in ultimul timp am auzit destul de mult de folosirea lui , avand in vedere ca pana acum nu am auzit deloc.
Am inteles ca ai avut 6 foliculi si 1 ovocit.Asa este?
Dar ziceai ceva de chisturi , pe care le-ai dobandit in urma folosirii lui.Cand l-ai mai folosit?
Llor
multa , multa bafta maine , te asteptam cu vesti bune !!!
joannaalx
asteptam noutati si de la tine maine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Luck imi pare tare rau, dar asa imi spunea prietene mea ca a reusit sa prinda programare. Asta e la Bodnar. Poate ca la Tandor sau la Lesko(cred ca asa il cheama) poti obtine mai repede. Imi pare tare rau. Daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog sa imi spui...

Mergi la inceput

irinaflorea.....treaba e cam aglomerata la debrecen acuma si nu cred k la tandor ar fi altfel; are si el f multe paciente si cred k si lesko la fel....eu merg d la inceputul lui ianuarie la clinica si e din ce in ce mai multa lume....poate k lesko fiind mai nou ar mai avea ceva locuri dar putin probabil...eu zik k martie e ok avand in vedere k o prietena a sunat in febr anul trecut si a luat-o in iunie la sfarsit aproape iulie.

.....intre timp am sunat la debrecen again si a zis bioloaga k au ramas 4 sau 5 care se divid si par a fi ok....mai urmeaza sa corespondam p weekend si luni sa merg la transfer

Mergi la inceput

luck...eu zik k poti merge si p mana lui tandor....e un medic f bun care are f multe reusite...dar nu depinde totul de medic, ci si de organism....p lesko personal nu il recomand pt k eu am inceput cu el si tare mult s-a plimbat si eu am fost k o minge de ping pong intre el si tandor...de aceea am decis sa fac fiv cu tandor si pt faptul k eu am un nepotzel de 5 ani care a venit pe lume cu ajutorul lui tandor si a echipei de la kaali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Llor multumesc pentru raspuns.
Zadori mi-a raspuns la o zi dupa ce i-am dat email- foarte prompt, foarte clar in exprimare, si detaliat.
I-am scris azi sa imi spuna cand este "available" pentru o prima intalnire, pentru ca la jumatatea lui martie cel tarziu da fac FIV-ul.
Mi-a dat si o lista cu analize (in romana!) sa o intersectez cu ce am eu, si sa fac analizele care imi lipsesc.

Am auzit de bine de Zadori, si pana acum nu am decat cuvinte de lauda..!!! Sper sa am bebe sau bebei din prima:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Bafta multa fetelor !
sa fie un an mai bun si plin de reusite
alla76multa putere pe mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

IRINA
luck, telefonic, ca nu baga prea mult in seama mail-urile (nici macar cand esti in focuri, ceea ce, dupa mine, e un mare minus in comparatie cu Budapesta sau Szeged)
samira
joannaalx faci transfer la 5 zile?
naty76

tin pumnii fetelor in focuri

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

alla
cum esti , ce planuri de bataie ai?
Am sunat ieri la clinica pt o programare la Bodnar si m-au rugat sa revin astazi cu un tel in jurul orei 11.
Astazi am sunat , am vb pana la urma cu o asistenta romanca , mi-a spus ca programarile au ajuns in luna martie si momentan nu mai fac programari la Bodnar.Daca vreau la Lesko.
Am intrebat cand pot sa revin cu un telefon si mi-au spus ca marti ......
Nu inteleg insa de ce astazi nu m-au putut programa si marti pot , avand in vedere ca pana marti mai sunt doar 2 zile.
Nu merge nimeni la Debrecen care sa ma poata ajuta cu o programare?
joannaalx
daca te rog nu ma poti ajuta cu o programare luni cand mergi pt ET?

Mergi la inceput