FIV in Ungaria 123
Raspunsuri - Pagina 6
alinuknuknuk spune:
Buna,
imi spuneti si mie va rog, daca a trebuit sa va refaceti analizele la Szeged sau au fost valabile si cele din Romania?
si daca prima intalnire cu Zadori este pentru stabilirea medicatiei in vederea FIV sau doar sa discutati despre analize?
eu azi i-am dat email, sia stept sa vad ce-mi raspunde, dar as vrea sa invat din experientele voastre.
merci si bafta tuturor aspirantelor la BB, sau sarcina usoara celor care au deja unul :)
broscuta7 spune:
Buna fetelor,
Ariadna33 iti multumesc tare mult pentru raspuns si am indraznit sa-ti mai trimit un mail.
joannaalx spune:
salutare tuturor....am scapat de punctie....m-am trezit din anestezie( asta era stresul meu cel mare).....am 11 ovocite care acuma au "treaba"....am ajuns la concluzia k e chiar interesanta senzatia dinanite de a adormi.....maine la 10 trebuie sa sun sa vad ce se intampla in laborator...va pup p toate
Llor spune:
Buna...
alinuknuknuk...analizele facute in Romania sunt valabile si la Szeged. La prima intalnire asistentele iti fac copii dupa toate analizele tale si iti fac apoi un dosar, iar dr Zadori se uita peste ele si te intreaba daca mai ai si alte probl, dupa care iti face schema de tratament pe care o vei urma pana la urmatoarea intalnire sau pana la FIV. In 2-3 zile o sa-ti raspunda la mail...daca nu insista...
Gabi_B...multumesc pt informatii...sincer speram sa nu fie asa...speram ca fiecare folicul sa aiba mai mult e un singur ovocit...dar sunt optimista ca va fi bine...
joannaalx...ma bucur ca esti bine...11 ovocite...esti o fericita...bafta maine...iti tin pumnii sa primesti un raspuns fffffffff bun...
Eu azi am fost la ultima ecografie...din pacate am doar 3 foliculi mai mari...si 1 micut......dar asta e ne descurcam cu ce avem.......iar Vineri e ziua cea mare...si sper sa "culeaga" mai multe ovocite de pe acolo...
Va pup pe toate
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
joannaalx spune:
Llor nu te stresa pt k nu iti face bine....trebuie sa gandesti pozitiv pt k dak e sa se intample ceva bun se va intampla....si eu sunt putin stresi pt maine dar gandesc pozitiv...tin pumnii pt vineri
Miha3 spune:
magduta10 - ai facut stimulare cu clostylbergit? Poti sa-mi spui ce rezultate ai avut cu el? Mie mi la bagat la ultimul FIV impreuna cu merional. I-am spus ca mie acum cativa ani cand mi la dat un doctor din RO (fara nici o analiza hormonala) mi-a produs chisturi. Acum a insistat dr. Zadori ca asta e un tratament modern si rezultatele au fost dezastruoase. Din 6 foliculi s-a putut recolta doar 1 ovocit la care i-a facut hacking (nu stiu sigur cum se scrie) si mi-a facut ET la 72 ore cu embrionul rezultat de 10 celule. Dar se pare ca la mine sunt rezultate numai cand transfer 2 embrioni!
kemskaia spune:
Joannaalx, Llor felicitari pt productie
va doresc sa fie lipiciosi foarte si....cu ochisori la final
Llor ma bucur ca esti optimista. bafta multa!!
de fapt, ai nevoie doar de un embrion, unu'! da' bun
ce face Zadori? tot ocupat?
pt cate ore de asteptare sa ma pregatesc vineri?
va steptam pe amandoua cu vesti bune!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
joannaalx spune:
hello....am sunat la debrecen si s-au fecundat 8 din 11, maine dimi trebuie sa sun din nou sa vad care e treaba....sper s afie bine pana la final.
Llor bafta maine la punctie...iti tin pumnii
kemskaia..multumesc de urari.
Llor spune:
Buna fetelor,
kemskaia...incerc sa fiu cat de optimista pot...sper sa fie bine maine si sa am ovocite bune...
Zadori e ocupat intr-adevar...iar la clinica este nebunie mare...iti vand un pont...la prima intalnire ne-a chemat la ora 12(ora lor)....si am intrat la 3....la a doua intalnire ne-a chemat la fel la ora 12....dar noi ne-am dus la ora 8....vezi ca am intrat prima, nu era nimeni...asa ca sfatul meu este sa te duci cat mai de dim...ca sa-ti puna dosarul cat mai in fata...
Multumesc pt vorbele frumoase...
joannaalx...felicitari pt cele 8 "fecundate"...eu cred ca sansele sunt foarte mari...
Maine imediat ce ajung la hotel...va tin la curent cum a decurs punctia.
Va pup pe toate
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez