FIV in Ungaria 123
Raspunsuri - Pagina 5
irinaflorea spune:
Draga Samira Vreau sa iti spun ca nu am mai intrat pe forum dupa ce, din cate probabil v-ati dat seama, am esuat din nou. Dar tot timpul , de-a lungul sarbatorilor, m-am intrebat ce-ai facut. Mi-a fost cumva teama sa citesc, imi doream extrem de mult sa reusesti. Asa m-ai facut sa rad cu Et tau cu tot(am stat vreo 2 ore sa citesc de la cap. 118 pana la 121 parca). Imi pare tare rau ca nici de data asta nu ai reusit, desi sunt sigura ca optimismul asta al tau nu sta degeaba .Am plans cand am aflat vestea Allei si am plans cand am aflat vestea ta. (cred ca ceva scartaie la mine daca am plans de 2 ori din 2 motive total diferite)
Te pup si te admir enorm.
Noi suntem ocupati cu cainele, care creste groaznic de repede, si ne gandim deja sa ne mutam la casa, doar ca atunci cand aud astia de la banca ce meserie avem si eu si sotul zambesc indulgent, si..... dar mai incercam
Ne mai gandim si la adoptie, si la inca un ultim fiv....la multe.
Fetelor, va pup si va tin pumnii!!!
Mai intru, desi mai rar.
Llor spune:
Buna fetelor,
joannaalx...iti tin pumnii maine...te pup....si sa ne ti la curent...
kemskaia...injectiile le fac dimineata la clinica, trei dintr-un foc si ai scapat
Cu medicul te vezi cam la 2 zile asa ca poti face "naveta" linisti-ta si sper sa ne vedem.
Pentru cei care cu siguranta se pricep mult mai bine ca mine la capitolul "foliculi...ovocite"...v-as ruga din suflet sa-mi explicati si mie ... daca am 4 foliculi...cate ovocide voi avea...informativ un min, un max...fiindca primesc prea multe informatii in perioada asta si nu mai inteleg nimic....
O prietena care a avut punctia azi...a zis ca a avut 5 foliculi si i-a recoltat 8 ovocide...altcineva spune ca intr-un folicul nu se gaseste decat un singur ovocit....VA ROG LUMINATI-MA...
Vorba kemskaiei...ca sa mai ridicam moralul celor de la Szeged si eu cunosc 3 cazuri de reusita la Zadori.
Unul dintre ele m-a adus si pe mine aici...prietena mea a reusit din prima incercare si are gemeni fetita si baiat....care acum au 3 luni...
Va pup pe toate
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
luck spune:
Fetelor care mergeti la Debrecen , va rog imi puteti spune si mie cum reusesc sa-mi fac o programare?
Am trimis un mail cu istoricul meu si o solicitare de programare inainde de sarbatori si nu am primit nici un rezultat.
Programarea se poate face doar telefonic?
Incerc sa retrimit si mail-ul.
irinaflorea
imi pare tare , tare rau !!!
Nu am mai intrat deloc pana acum pe forum.
Cu alla ce s-a intamplat?
joannaalx spune:
@ luck
hello...trebuie sa dai telefon pentru a te programa...la fel am facut si eu in vara.am scris un e mail la care am primit un raspuns dupa o perioada lunga de la dr. tandor care imi zicea k trebuie sa dau telefon pt a ma programa. sfatul meu este sa te grabesti pt k incepe sa se aglomereze treaba la debrecen.....succes
Llor spune:
...nu ma uitati si pe mine cu ce v-am intrebat mai sus si anume cei care cu siguranta se pricep mult mai bine ca mine la capitolul "foliculi...ovocite"...v-as ruga din suflet sa-mi explicati si mie ... daca am 4 foliculi...cate ovocide voi avea...informativ un min, un max...primesc prea multe informatii in perioada asta si nu mai inteleg nimic....
O prietena care a avut punctia azi...a zis ca a avut 5 foliculi si i-a recoltat 8 ovocide...altcineva spune ca intr-un folicul nu se gaseste decat un singur ovocit....VA ROG LUMINATI-MA...
Va pup
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
Gabi_B spune:
pai de regula, intr-un folicul este cate un ovocit! dar exista si foliculi "goi", in care nu se gaseste nimic.
fata de care ziceai, ca a avut mai multe ovocite decat foliculi, n-are cum. E posibil, pe parcursul stimularii, sa se mai dezvolte foliculi mai mititei, pe care nu i-au numarat initial la ecografii, care se fac in 2 dimensiuni, pe cand, evident, foliculii cresc in 3 dimensiuni! iar la punctie, pe masura ce ii inteapa, sa vada ca mai erau un folicul sau doi in spate, care nu s-au vazut initial, si evident ca ii inteapa si pe aia, doar n-o sa-i lase acolo. De aici vine nepotrivirea. Asa mi-au zis si mie la FIV3, ca am 8 foliculi, cu 2 zile inainte de punctie, si apoi probabil s-au mai dezvoltat, in sfarsit, si am avut 9 ovocite!
BAFTA! sa iasa cu ochi!
Gabi+28
placenta previa centrala
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
am vorbit si eu azi cu doftorashu cu ochi albastri si ma duc Joia viitoare la Budapesta pentru cariotip.
multa bafta fetelor in focuri.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2