FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Da Gabi am incercat de 4 ori dar niciodata nu am reusit in mod inexplicabil la 6 zile imi venea ciclul si rezultat negativ ,toate incercarile le-am facut in ungaria 3 la Debrecen si 1 la Szeged iar Zadori dupa ultimul fiv mi-a zis ca daca mai vreau sa incerc voi face pentru ca voi vrea eu ca el imi da sanse de reusita ffff mici deci d aceea ma gandesc la aceasta optiune .....mama surogat e o prietene f buna doar ca are 39 ca mine doar ca e fffffff fertila si nu e casatorita deci nu are nevoie de inca un bebe ar face pt mine ca stie cat ne dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

imi pare rau ca n-ai reusit pana acum.
pai programeaza-te impreuna cu prietena ta la Gynera si vezi ce vb cu dr. Dar mai intai vb cu sotul tau, vrei sa poarte prietena ta sarcina cu un embrion de-al vostru? si cu un avocat ar tb vorbit. asa incat, cand te duci la clinica, sa ai toate temele facute, dpdv legal si sa stiti exact ce vreti.
cred ca e tare greu.
iti doresc mult succes, sa ai bebelusul mult visat!

Gabi+27
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Buna fetelor,

-ma pregatesc si eu pentru o "rezervare" la Szeged - FIV- dar astept date de la cineva care a mai fost acolo, a facut un FIV si i-a reusit de la prima incercare.
-nu stiu dupa cat timp voi obtine programarea, dar cred ca mai devreme de martie nu am sanse.

-bafta tuturor celor care sunteti pe cale sa faceti FIV, sper sa va iasa din prima!

-eu am o incercare de IA nereusita la Cezara Bucur.
-dupa analizele sotului (oligoteratospermie) si un HSG nu perfect (trompa stanga minim dilatata), medicul meu ginecolog m-a sfatuit sa apelam la FIV, si ne-a sfatuit sa mergem in Ungaria la Szeged.

-asteptam noutati de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

hello tuturor.....tocmai m-am intors de la debrecen unde miercuri voi merge iar pt punctie...medicul zice k totul e ok, k am rapsuns f bine la ttatament si k spera k totul va fi ok pana la capat.....
....vreau sa va intreb pe cele care ati mai trecut pri ET dak in ziua transferului ati calatotir spre casa sau ati ramas undeva la orizontala....o sa-l intreb si eu miercuri pe medic care e faza dar pana atunci as vrea sa aud pareri....va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llor spune:

Buna fetelor,
kemskaia...superrr, eu plec undeva pe 21 IAN asa ca abia te astept aici......fff bine ca esti optimista, asa trebuie sa fi, plus ca mai avem nevoie de cineva cu bateriile incarcate...
Vis-a-vis de injectii...cred ca incep sa devin imuna...dar si asistenta de aici are o mana de aur...

joannaalx...iti tin pumnii miercuri...din cate mi s-a spus mie...dupa punctie stau 4 ore in clinica la pat......cred ca si tu vei sta la fel...iar dupa nu cred ca drumul pana acasa sa fie o probl...dar mai bine intrebi...sa ne ti la curent...

Am fost si eu azi la clinica am vb cu dr dar din pacate la mine se amana punctia pana Vineri ...am 4 foliculi care cred ca trebuie sa mai creasca un pic...cred ca problemele mele cu tiroida isi spun cuvantul...incerc sa stau calma si sa nu ma enervez......nu de alta dar speram sa scap de injectii...
Va pup pe toate si sper sa aud numai de bine...
_

"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

@ Llor
am aflat k trebuie sa stau si eu vreo 2 ceasuri intinsa p acolo....legat de foliculi nu stiu ce sa zik.....daca ovulele vor fi de calitate nu conteaza restul.....bafta si tie si spor la injectat.....oricum stay positive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

tannoo25 - poti sa-mi spui ce a fost diferit la Budapesta. Si eu am cu Zadori 4 FIV-uri nereusite si acum citesc pe toate subiectele despre FIV si incerc sa gasesc altceva. Poti sa-mi dai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

Llor, totul merge bine la tine, dupa cum vad
mult curaj si calm in continuare, am citit ca nu conteaza nr, ci calitatea ovulelor
faci injectii si la clinica? de cate ori te injectezi pe zi?

eu nu voi sta in Szeged, voi veni cam din 2 in 2 zile, dupa cum va zice medicul, dar sper sa ne intalnim

pt cine a mai trecut prin experienta asta....pot lucra in zilele dintre punctie si transfer? eu ma gandeam ca da, si abia dupa aia sa stau 1 sapt acasa.
si inca ceva ma gandeam sa ma intorc acasa in ziua transferului. voi ce ziceti?

joannaalx tinem pumnii pt miercuri, sa fie bine!!

tanno, si cine mai are experienta cu Zadori....incep sa devin si eu curioasa ce probleme ati intampinat acolo?
aveti niste sfaturi pt 'incepatori'?
eu cunosc cateva persoane care au reusit cu Zadori .....ultima fata, in luna nov, chiar de la prima incercare la aprox 37 ani, dupa 11 ani de asteptari....
asta ca sa mai ridicam moralul celor de la Szeged

sa va mearga cum va place si sa auzim de bine!
toata lumea

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemskaia
tanno, si cine mai are experienta cu Zadori....incep sa devin si eu curioasa ce probleme ati intampinat acolo?
aveti niste sfaturi pt 'incepatori'?
eu cunosc cateva persoane care au reusit cu Zadori .....ultima fata, in luna nov, chiar de la prima incercare la aprox 37 ani, dupa 11 ani de asteptari....
asta ca sa mai ridicam moralul celor de la Szeged
sa va mearga cum va place si sa auzim de bine!
toata lumea
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

si eu cunosc fete care au reusit din prima cu zadori;
dupa cum stie toata lumea, fiv-ul este ca o loterie
sfaturi...nu sunt in masura sa dau sfaturi; fiecare este liber sa-si aleaga medicul care crede ca merita incredere;
pot doar sa-ti spun ca pentru noi zadori a fost ok ca si medic; stii vb aia "pana la Dumnezeu te mananca sfintii"; de aici si "nemultumirile" noastre acolo si asa am luat decizia de a merge la budapesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miha3

tannoo25 - poti sa-mi spui ce a fost diferit la Budapesta. Si eu am cu Zadori 4 FIV-uri nereusite si acum citesc pe toate subiectele despre FIV si incerc sa gasesc altceva. Poti sa-mi dai PM.

gena MTFHR A1298C heterozigota + gena PAI 1 4G/4G homozigota

ai pm,

Mergi la inceput