FIV in Ungaria 123
Raspunsuri - Pagina 19
flory_ana spune:
Buna fetelor,
Astazi am fost si eu la pima consultatie cu dr. Kovacs. Ne-a propus asa cum ne si asteptam la FIV. Schema noastra de tratament contine deocamdata AC (Marvelon), Bromocriptin pt. prolacina marita,dupa care stimulare cu Menopur. In functie de cum imi vor mai iesi analizele de singe pe care le le voi mai face miine imi va finaliza protocolul de tratament.
Intrebarea mea este despre injectiile Menopur, stiu ca se fac subcutanat, dar de exemplu dr.PK mi-a spus ca trebuie sa incep cu 3 injectii. Nu stiu exact cum trebuie sa dizolv praful din injectii cu dizolvantul??? Fac asta cu fiecare injectie pe rind sau cu toate odata?? Si apoi la pun pe toate intr-o seringa???
Daca ar putea sa-mi explice cineva tot procesul mai pe indelete as fii f. recunoscatoare...
Multumesc!
corina_anam spune:
Ce mult ati scris pe aici.... Am avut ceva de citit
joannaalx, Llor, sa fie cu BB
kemskaia imi pare rau pentru ce s-a intamplat. De la doctor ceva explicatii?
Asb sa fie cu noroc!!! Dne azuta!!!
Samira ce faci? Noutati??? Pe cand FET?
Naty ti-am trimis PM
la toata lumea si mult noroc sa aveti
corina_anam spune:
flory_ana sa fie Intr-un ceas bun acest FIV.
Eu am avut doar 2 Menopur, dar foloseam doar un dizovant la 2 praf. Cu o siringa extragi serul si-l introduci in fiola cu praf, agiti pana se dizolva tot, dupa care cu ajutorul siringii introduci solutia ob#539;inuta in alta fiola cu menopur si tot asa. Deci practic folosesti 3 fiole praf la una de ser.
Sper ca am scris destul de clar si ca-ti este de folos
kemskaia spune:
buna dimineata!!! la TM sunt -15 grade, dar rezistam, rezistam
fetelor, am vb din nou cu dr, i'am spus ca sunt f dezamagita de ceea ce s'a intamplat
explicatia a fost ca el mi'a dat un tratament corespunzator profilului meu hormonal si varstei daaar organismul nu a reactionat cf asteptarilor! se mai intampla, inteleg asta cei mai mari foliculi au fost goi, iar cele 2 ovovite recoltate au fost 'culese' din foliculi mici, care probabil n'au avut timp sa se dezv.
am facut doar 6 zile injectii!!!
totusi ne'a cerut sa facem cariotiopul...am inteles ca e o analiza genetica, facem si asta ca doar nu ne'o tine pe noi in loc o analiza de sange peste 2 menstruatii merg la control si la a 3 a probabil pot incepe un nou tratament
ca si costuri ....drumurile + tratamentul si dr a zis ca platim doar anestezia nu si restul procedurilor... deci mai avem bani de'o tura
din curiozitate, a mai patit cineva asta? sau ati mai auzit? ca eu nu...
sa aveti o zi buna!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
alinuknuknuk spune:
Buna fetele,
l-am convins pe sot sa mearga la doctor urolog + androlog!
greu cu barbatii astia...
Kemskaia, imi pare rau, dar ma bucur ca esti optimista, si ca ai banutzi pentru o noua incercare. Sper sa fie norocoasa..cine stie poate ne intalnim la Szeged, eu merg la pe la sf lui martie.
Flory_ana si asb77:bafta, bafta, bafta! Sa fie intr-un ceas bun!
Llor bine ai venit acasa cu bb la purtator!
Joannalx, nu fi pesimista.
O zi buna
ingeras26a spune:
Fetele, am doua fiole de Puregon incepute, cred ca mai au cam 100ui fiecare. Trebuie folosite in max 2-3 sapt. Daca va sunt de folos, vi le dau cu placere. Am fost tinute la frigider in permanenta.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
asb77 spune:
multumesc fetelor. Sunt hotarata - de data asta se lasa cu bb. Nici nu concep altfel
kemskaia - da se intampla. Eu la FIV 2 (la Debrecen)am avut 8 ovocite din care s-a fecundat una, deci un singur embrion. Dr a zis ca celelalte nu au fost de calitate si tot atunci mai era o fata acolo care a avut 10 ovocite si nu a avut ce sa transfere, nu s-a fecundat niciuna. Am inteles ca nu e bine sa stai in apa calda in timpul tratamentului. Nu stiu daca e adevarat sau nu.
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miha3 kemskaia - ce tratament ai avut? Am cautat in urma dar nu am gasit. gena MTFHR A1298C heterozigota + gena PAI 1 4G/4G homozigota |
Ciao Miha,
tratamentul meu a fost:Gonal F, Merional, Decapeptyl.
in prima zi (z2 a CM) am facut doar 1 injectie Decapeptyl 75ml
z2 gonal f 112,5 u.i + decapeptyl 75ml
z3 gonalf 75 ui + decapeptyl 75 ml + merional 75 ml
z4=z5=z6=z3
z6 ovitelle
z8 punctia
sper ca am scris corect denumirile medicam si unit de masura
sanatate si...o minune va doresc
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2