FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

pai Tannoo, noi suntem pentru naturiste (mai ales laptisor de matca), ca pana acum nu s-a intamplat nimic rau
in functie de urm spermograma peste o luna si de ce ne va zice si dr. vedem ce vom face...dar pana atunci pastilele se vor termina, si vom decide atunci daca continuam ori ba

deocamdata sunt pro

in fine acum nu vreau sa ma mai gandesc la nimic...ca nu vreau sa ma panichez

oricum mai avem inca doua 'ocazii" pana la FIV asa ca "speranta moare ultima'

incerc in continuare ca poate iese

va pup pe tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llor spune:

Buna fetelor, am ajuns acasaaaaaa...si sunt ok...[:D]

naty76...multumesc pt sustinere...

joannaalx...da...normal ca stau cumintica...testul il fac la orice clinica din Bucuresti...tu de ce te duci pana la Debrecen???...sa fi si tu cumintica si ne auzim vineri...dupa marele test...

kemskaia...ai rabdareeee pana luni...ca poate primesti vesti buneeee...am auzit cazuri asemanatoare care cu un singur ovocit...au facut bebe...
Astept vesti de la tine luni...iti tin pumnii...si sper din tot sufeltul sa fie bine...

Va pup pe toate...

"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

Llor....merg la Debrecen pt k si dak e ok si dak nu tot trebuie sa vb cu medicul...cum te simti? cum iti trece timpul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

ciao fetelor

statusul nostru este: 1 ovocit nefecundat, 1 fecundat dar nu se dezv corespunzator
motivul: foliculii s'au dezv mult prea rapid si ovocitele recoltate de slaba calitate

ma gandesc sa fac un nou tratament, desi atunci cand am inceput si eu si sotul meu eram hotarati sa facem o singura incercare

Llor, joannaalx sa fiti cuminti si stau cu ochii pe voi

mult succes la toate!

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

kemskaia.....imi pare rau.....stau cuminte si sper sa nu-mi vina ciclul k mai simt niste crampe din cand in cand si mi frica d mor....mai am un pic pana vineri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llor spune:

Buna fetelor,

joannaalx...am inteles...si ce anume vreti sa vb cu medicul, despre viitoarea interventie???....eu momentan nu ma plictisesc fff tare caci primesc vizite la greu...scurte cei drept caci am prieteni simtiti care nu vor sa ma oboseasca fff tare...dar tot am senzatia ca pana vineri mai este o vesnicie...

kemskaia...imi pare tareeeee rau sa aud asta......si sa inteleg ca nu mai faci ET???...
Asa vreau sa te aud mai optimista...mai incercati inca o data...de ce nu???...

Va pup pe toate...

"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Llor....nu stiu cum e la Szeged dar la Debrecen dupa ce se confirma sarcina oricum mai mergi la ei pana pin luna a doua sau a treia....ma bucur k tie iti trece timpul usor...abia astept si eu sa vina vineri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

Salutare fetele.
Raportez ca am inceput tratam pt FIV 4. Azi prima zi (ziua 2 de CM)

kemskaia - imi pare rau sa aud asta. Inseamna ca tratamentul nu ti-a fost ok. Cu siguranta data viitoare va fi mai bine. Nu te da batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kemskaia,imi pare rau pentru rezultatul slab.
dr.ti-a dat vreo explicatie???de ce au crescut atat de repede foliculii???

asb,multa bafta!!!sa fie FIVul norocos.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

asb, multa bafta....sa iasa bb

Mergi la inceput