FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata unguroaicelor

un we fain va doresc

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Buna dimineata!!!Ca Samira, sper si eu sa aveti un weekend minunt.

Aseara am fost la plafar si iar am cumparat o caruta de medicamente, pentru sot (iau si eu vreo 2)si am ramas usor surprinsa cand am vazut cat costa 100g de Laptisor de matca...270lei.
Sper macar sa fie bun. Sotul a luat Spermotrend pana acum, iar spermograma dupa vreo 2 luni nu era cu nimic mai buna.

Acum ii dau napraznic, laptisor de matca pur, gingsavit, selezin, si Macca. Macca si laptisor iau si eu. O sa continuam tratamentul pana in martie cand mergem la FIV.
Barbatul meu imi zice mereu ca vreau sa il ucid cu atatea pastile, dar le ia saracu'

Kemskaia, ai incredere, sa dea DD si pentru tine bebe de data asta! iti tin pumnii!!

Iar voi fetelor sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

multumim samira,la fel si tie!
joanna,kemskaia,llor sa fie cu ochisori
luck pana la urma ai reusit sa te programezi?
irinaflorea
asb am citit mai sus ca incepi un nou fiv, sa fie cu noroc
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

alinuknuknuk, v-a recomandat cineva sa luati naturiste? sa stii k nu la toata lumea fac bine naturistele.....cel putin asa am citit....

naty, multumesc asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

naty -asa este, incep un nou fiv, sper ca si ultimul . Tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

ms bine,ti am lasat un ms privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

seara buna tuturor!

revin cu vesti, dr azi mi'a spus ca nu sunt semne incurajatoare pt ovocitele noastre, dar sa mai asteptam pana luni.. pt ce sa mai asteptam????
noi ne asteptam la asta, insa sunt dezamagita mai ales de faptul ca dr inca nu ne spune ca s'a terminat!!
sincer, eu nu cred in minuni asa ca declar FIV 1 nereusit!

dar...suntem optimisti pentru viitor si deja ne gandim sa mai facem un tratament; am intrebat deja dr despre asta, parca am prevestit

cred c'am pierdut un pic firul, mai e cineva in focuri pe aici?

LLor, tu ce faci? ai ajuns acasa? cum te simti?

sa aveti succes in tot ce faceti si o saptamana minunata!!

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Joannalx, dr. Cezara Bucur nu ne-a recomandat decat Spermotrend, si dupa 2 luni de tratament nr spermatozoizilor a crescut cu vreo 15 milioane. Tot atunci a luat napraznic si zinc (asta ca citisem eu pe net despre ele). Acum am adaugat ginsengul si laptisorul de matca (tot pentru ca am citit despre ele pe net), dar face pauza de Spermotrend. Dupa o luna repeta analizele si daca rez nu sunt bune oprim tot.
Intre timp poate reusesc sa il conving sa mearga si la urolog, si apoi la un androlog.

Mai avem 3 saptamani pana la prima vizita la Zadori, si sper ca sotul meu se va mobiliza.

Pana atunci sper ca pastilele sa nu ii faca rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alinuk, naturistelor li se vede efectul dupa 3 luni de tratament; nu cred ca ar fi indicat sa le opriti, avand in vedere ca urmeaza fiv-ul in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

kemskaia, nu pot sa cred... erai atat de increzatoare... nu inteleg ce inseamna ca nu sunt sperante? nu s-au fertilizat deloc, sau nu sunt de calitate? La Budapesta au fost fete cu doar doi foliculi, deodata cu mine, si pe amandoua le-am vazut apoi la transfer. Nu ai de unde sa stii ce va mai fi pana luni, e drept ca nu e incurajator ce ti s-a spus, dar "it ain't over till it's over"

Mergi la inceput