FIV in Ungaria 123
Raspunsuri - Pagina 20
adc spune:
kemskaia, intrebai daca a mai patit cineva asta: pai n-ai auzit de punctie oarba? Foliculi mari si care nu au nici un ovocit inauntru, se intampla, e drept nu des, nu e o fericire, dar s-a mai intamplat si la altii.
Pe de alta parte mie mi se par dozele tale de stimulare cam mici, mai ales ca ai spus ca ai un fsh cam mare (ceea ce nu e neaparat f. nasol), sa nu mai zic de punctia in Z8, extrem de devreme... chiar nu inteleg de ce nu a continuat tratamentul. Dar... de obicei cand mergem pe mana unui medic, el stie cel mai bine de ce a facut asa, nu vreau nicidecum sa se inteleaga ca il critic
Pe de alta parte faptul ca nu ti-a incarcat factura e de admirat. Hai, multa bafta pentru a doua incercare! Daca esti hotarata sa mai incerci o data nu te lasa!
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc kemskaia, intrebai daca a mai patit cineva asta: pai n-ai auzit de punctie oarba? Foliculi mari si care nu au nici un ovocit inauntru, se intampla, e drept nu des, nu e o fericire, dar s-a mai intamplat si la altii. Pe de alta parte mie mi se par dozele tale de stimulare cam mici, mai ales ca ai spus ca ai un fsh cam mare (ceea ce nu e neaparat f. nasol), sa nu mai zic de punctia in Z8, extrem de devreme... chiar nu inteleg de ce nu a continuat tratamentul. Dar... de obicei cand mergem pe mana unui medic, el stie cel mai bine de ce a facut asa, nu vreau nicidecum sa se inteleaga ca il critic Pe de alta parte faptul ca nu ti-a incarcat factura e de admirat. Hai, multa bafta pentru a doua incercare! Daca esti hotarata sa mai incerci o data nu te lasa! |
da, asa e, am auzit.
eu ma refeream la faptul ca am reactionat asa de repede la tratam
cu punctia in z8....in z6 foliculii masurau deja 15 mm
a zis ca dc mai intarzie, riscam sa'i pierdem
interesant e ca si endometrul era la fel de crescut...
cu dozele...nu stiu..dr a ales, stie el de ce, n'am intrebat
asta a fost!
mergem mai departe cu ce avem
va pup pe toti
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
adc spune:
o, stai, intelesesem aiurea... credeam ca intrebi de foliculii goi... Ar fi o explicatie pt ceea s-a intamplat, estradiolul mare in Z2, e mai rar, dar exista. Daca "nimeresti" un ciclu prost, cu estradiol mare in Ziua 2-3, ciclul va fi accelerat, si se intampla exact ce ai patit tu. Dar asta e doar teoria, pe care o stiu din explicatiile lui Kovacs, eu avand de doua ori la rand estradiolul urias in Z2, mi-a explicat ce se poate intampla. Poate ca la el a mai patit-o cineva, nu stiu daca vorbea din experienta sau din "carte".
Daca te-ar fi stimulat mai tare poate cresteau si mai repede... si era si mai nasol...
Cred ca ai avut curat ghinion.
lelu spune:
am nevoie de ajutorul vostru va rog
Voi face FIV la sibiu si tratamentul de stimulare este cu gonal F450 pe care nu-l gasesc in farmaci, exista doar la farmacia tei din bucuresti si se elibereaza doar pe baza de reteta direct in farmacie, deci nu am cum sa-l comand pe net
Eu sunt din Timisoara si ma gandeam ca as putea merge la Szeged la o farmacie, poate am noroc acolo.
Puteti sa-mi spuneti o farmacie in Szeged de unde sa pot cumpara gonal, sau un numar de telefon de acolo, as putea suna sa intreb daca au.
Va multumesc din suflet
flory_ana spune:
Merci mult Corina...chiar imi sunt de mare ajutor explicatiile tale. . Acum am priceput cum se prepara Menopur-ul...dupa care se injecteaza cu seringa mica subcutanat, adica in burta??? sau nu neaparat??
Eu nu mi-am mai facut niciodata injectii singura, ar fi vreo problema daca sunt novice?? Sau ar trebui sa apelez la o asistenta???
Am o gramada de intrebari...sper sa ma intelegeti...sunt la inceput!!!
Fiolele de Menopur se pastreaza in frigider? Pe prospesct scrie in ungureste si nu ma pricep, dar din cite am inteles pina la max.25 de grade.
flory_ana spune:
fetelor merci mult de incurajari...
Dr. Kovacs ne-a propus sa incepem FIV-ul in martie, pe la final, asa ca voi fi in perioada aia la Budapesta, dar pina atunci poate o sa va mai bat la cap cu tot felul de intrebari...
Sper sa nu va suparati
Succes tuturor care sunt acum in asteptare de raspunsuri....sa dea D-zeu sa avem parte numai de vesti bune cu bebici sanatosi, pe care ni-i dorim atit de mult!
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 lelu, Kabay Patika 6722 Szeged Tisza Lajos körút 95, Ungaria 06 62 420-763 |
multumesc mult,
alinuknuknuk spune:
Buna fetelor
Llor cum a iesit testul?
Nu mai vrea nimeni sa scrie?
Mie taman ce mi-au venit rusii...cand ma gandeam ca poate poate..
Dar inca mai sper pana la FIV..nu se stie niciodata.
"Speranta moare ultima"
samira33 spune:
si eu taman asta vroiam sa intreb:nu mai scrieti la topicul nostru???
eu astept rezultatele de la cariotip si-l mai bazai pe doctorsh cu cate un mail.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2