FIV in Ungaria 123
Raspunsuri - Pagina 10
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
flory,poti face analizele la Budapesta.
scrie-i insa despre intentia ta lui Kovacs.
o Duminica placuta tutror.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
joannaalx spune:
...ultimele vesti suna in felul urmator....embriologul zice k sunt 3 care merg f bine si k parerea lui este k avand in vedere k am 30 de ani sunt suficienti 2....pb mea e k nu stiu ce sa fac, sa pun 2 si unul sa pastrez sau sa pun 3 pt k ala unu singur ulterior nu are sanse asa mari....uffff ce greu e.....am ink vreo 20 ore sa ma decid....maine la 10 e marele eveniment....
naty76 spune:
SAMIRA LA MULTI ANI PT. MAINE SI TOT CEEA CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!
JOOANA MULT NOROC PT. MAINE
SI RESTUL FETELOR
samira33 spune:
multumesc frumos naty
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luck spune:
naty
multumesc frumos , te tin la curent.
miha 3
si eu acum 100 ani am incercat o stimulare cu closty , tot fara analize hormonale facute , ideea era de sarcina obtinuta pe cale naturala.Rezultatul a fot 3 foliculi , bun zic eu avand in vedere ca acum ii obtin cu doza maxina de tratament .Ideea e ca nu stiu daca erau plini sau goi , nu am facut inseminare.
Cu un asyfel de rezultat pot sa spun ca raspund bine la tratam cu closty?
Repet , imi e un pic teama de el , rezultatele pe care si eu le-am auzit in tratam cu closty nu au fost dintre cele mai bune.
Dr Z zice ca a avut rezultate bune cu un astfel de tratam?
joannaalx
bafta multa , multa maine la punctie !!!!!!!!
Parerea mea e sa-i transferi pe toti 3 , decizia finala bineinteles e a ta.
Te rog din suflet ajuta-ma cu o programare daca poti , datele le ai.
Llor
super bun rezultatul tau !!!!
Bafta multa pt marti !!!
Ai folosit ICSI?
joannaalx spune:
...m-am decis....ii pun p toti 3 si apoi vdm ce iese
luck.....o sa incerc maine sa fac programarea.
ronna spune:
Buna seara!
Luck, iti raspund in legatura cu closty.
Anul trecut din februarie pana in iunie am facut stimulare cu closty.Nu am reusit sa raman insarcinata si spre fericirea mea nici cu chisturi nu m-am ales.In iulie -august am facut FIV la Debrecen cu Lesko,din pacate esuat.Nu am raspuns bine la tratament si am avut un singur embrion.In dec am facut un nou FIV,tot cu Lesko si am avut in schema closty(din z2 cand am luat 2 pastile si apoi z3,4,5 si 6 cate 1 pastila).Mie personal mi-a placut f mult dr Lesko.La inceput am avut ezitari pt ca nimeni nu stia nimic despre dansul.Acum insa nu imi pare rau ca am mers pe mana lui pt ca acum 2 sapt. am vazut la eco 2 bulinute la mine in burtica.Maine merg din nou sa vad cum au evoluat.
Daca mai ai intrebari cu draga inima iti raspund.
Bafta fetelor in focuri!
ALLA,
luck spune:
ronna
multumesc frumos si bulinutele !!!
Sarcina usoara si la termen iti doresc !
Cati foliculi ai avut la tratam cu closty pe care l-ai facut inainte de fiv?
Sa inteleg ca la fivul esuat nu ai avut tratam cu closty si ai raspuns destul de greu la tratam , asa e?
La fivul norocos ce tratam ai avut, closty impreuna cu merional si gonal ?