FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

luck - acum 100 de ani erau si ovocitele noastre mai tinere. Eu iti recomand sa faci tratamentul la care ai avut cele mai bune rezultate. Eu la primele 2 FIV-uri am avut tratament cu suprefact, fostimon si vitamine si am avut cate 5 ovocite recoltate (la FIV 1 am avut 2 embrioni si la FIV 2 am avut 3 embrioni). La FIV 3 l-am rugat pe dr.Z sa-mi dea o doza mai mare de tratament ca sa rezulte mai multi embrioni. Am facut tratament cu suprefact, fostimon si gonal. S-au recoltat 10 ovocite din care au rezultat 8 embrioni si care pana la ET au ramas 6. Am pus 1 si restul i-am congelat.
Cand o sa mobilizez sa o iau de la capat o sa cer tot tratament puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Samira,
merci mult pt. raspuns.
I-am scris lui dr. Kovacs si el mi-a recomandat sa fac analizele hormonale aici in Dublin, iar restul am inteles ca le vom putea face in Budapesta. Scuze daca vin cu intrebari prea puerile poate pt. voi, dar eu sunt cam novice in domeniu asta..si mai sper sa pot face si primul FIV cit mai curind.
Multumesc pt. primire Llor.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Luck,multumesc frumos!
La stimularile cu closty faceam de obicei cate 2 foliculi.
La primul FIV nu am avut in schema closty.Cand a vazut ca am reactionat prost,adica,doar 4 foliculi dia care 2 au fost goi si doi buni,dar am ramas cu un embrion Lesko a zis ca poate au fost de vina si stimularile facute anterior FIV-ului.Deci ovarele nu au avut prea multa pauza.
Apoi la FIV nr.2 pe langa closty am avut Gonal f,si spre final mi-a bagat Cetrotide + vitamine si Divigel pt endometru.
Daca te intereseaza dozele exact iti spun.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

ronna, te astept cu vesti bune!
joannaalx, e o zi mare! iti iei puiutii acasa!! tinem pumnii sa fie lipiciosi si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

Joannalx, Llor, ne gandim la voi
succes cu caru'! sa dea DD sa fiti fericitele castigatoare ale cursei la final!
asteptam vesti bune de la voi!

flory_ana bine ai venit! succes si sa stai cat mai putin pe aici

samira am citit un mesaj pt tine mai sus....La multi ani!
si sa dea DD ca anul asta sa reusesti! meriti!

sa auzim de bine!

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Samira ,,LA MULTI ANI''si
Fetelor cu mai multe fiv la activ am si eu o intrebare pt voi ...in octombrie a trecut un an de la ultima fertlizare dar ,uratii' au venit vreo 2 saptamani.. in noiembrie si decembrie aproape deloc iar acuma intarzie de vreo 2 saptamani am facut un test si e negativ deci ...chiar as putea sa ma deraglez asa de tare ,mentionez ca puteam regla ceasul inainte dupa ,urati' asa de regulat era ..a mai patit careva asa ceva ?
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Buna, buna si o saptamana cu impliniri

Fetelor care ati fost la Szeged si ati stat acolo, imi spuneti si mie pretul estimativ al unei camere de hotel, motel, pensiune?
As vrea sa fac o compatarie cu ce gasesc la Arad sa vad daca merita sa fac naveta la 2 zile sau sa stau acolo.
Am incercats a accesez link-urile de pe prima pagina dar fara reusita

pentru toate cele care au punctie si sau ET saptamana asta! Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

samira, LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Samira LA MULTI ANI !!!!

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

rona ma bucur sa aud ca ai reusit,sa ti traiasca bulinutele si sa decurga totul bine
pe toate fetele

Mergi la inceput