FIV in Ungaria 123

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! Laaaa muuultii ani!!!!
Samira sa traiasca, Samira sa traiascaaaa! Laaa muuulllttiiii aniii!

Sanatate, si bebe sau bebici cat mai curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana-tm spune:

Buna.
Sunt noua pe acest forum. Am citit in primele pagini ca in 14 trebuia sa incepi Fiv. La Zadori.
Si eu am inceput prima injectie cu Gonapeptyl in 15 ian. In 16 am facut Gonal F 112,5 si Gonapeptyl, azi la fel si maine merg la control.
Sper sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc frumos dragi doamne si domn!!!!
sa va intoarca DD inzecit gandurile bune si anu' viitor sa ma gaseasca pe aici doar in vizita.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

din nou acasa,dar nu singura...ci cu trei embrioni la purtator care sper sa fie lipiciosi asa cum imi urati voi toate dragutzele d p forum...deci multumesc de urari si incurajari...
ET a fost ok....am lasat un embrion la pastrare....de acum voi sta cumintica pana in 31 cand merg la test.

luck,am intrebat de programare si am primit scurt si sec un raspuns care ma indemna sa sun maine dimineata....deci imi pare tare rau k nu te-am putut ajuta....sunt f aglomerati asta e adevarul,,,dar suna maine si vezi ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

joannaalx, bine ti-ai adus acasa puiutii.
de cate celule sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna spune:

Multumesc Naty...azi am reusit sa vad si inimioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

alla...am uitat sa intreb de grabita ce am fost sa ies din inghesuiala aia dar si tandor si bioloaga au zis k sunt very beautiful...ma gandesc k e de bine ....bioloaga tot incerca sa ma convinga sa pun doar 2 si sa las 2 dar eu eram deja hotarata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ronna
sa-ti traiasca inimioarele !!!!!!!!!
Te rog din suflet sa-mi spui tratam pe care l-ai avut si mai ales tratam de dupa ET cu progesteron si divigel , cat ai luat si de cand.
Multumesc.
Miha
in mod sigur o sa am o discutie pe mail cu dr.
joannaalx
multumesc pt incercare , sa stai cumintica zilele astea , mai mult in pat si fara efort.
samira
LA MULTI ANI !!!!!!!
Fie ca noul an sa fie cu multe impliniri si realizari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc luck

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Joannalx felicitari! Liniste, calm, optimism sa se lipeasca puiutii si sa stea acolo pana la 9 luni!

Fetele care ati fost de curand la Szeged imi spuneti si mie cam cat mai este cazarea? As vrea sa stiu daca ma cazez la Arad sau Szeged, si din pacate linkurile de pe prima pagina nu-mi dau informatii despre costurile de cazare.
Va multumesc!!

Mergi la inceput